- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Tutturmuşlar %99.% 99 u tek tek saydiniz mi
Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....Pardon nesi etik değil? İki bekar yetişkin insan, kendi hayatları, kendi bedenleri, cinselliği yaşayıp yaşamama kararı da kendilerine ait. Size ne, kime ne?
Ahlak dediğiniz şey milletin apış arasından ibaret bir şey değil.
Hem onaylıyorsanız siz de yapıyorsunuz filan ne biçim bir ağızdır ya.
Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....
Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....
Aynı şey değil.. o yüzden belli bir zamanı var bu işin..Konuya pek inanasim gelmedi Ama döllenme icin bir tanecik bile yetebiliyor. He sunu belirtecegim Ertesi gün Hapi kullanmakla 2 ayliklen kürtaj yaptirmak arasinda Dini ahlaki ya da insani bir Fark yok...Hepsi ayni. Hormonal dengeden Ziyade düsünmen Gereken Baska seyler olabilir o anlamda söylüyorum... en nihayetinde bir gün de olsa iki Günde olsa iki aylikta olsa yola cikan can candir...
iftira atmaya utanmıyon mu milleteYüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Sizin gibiler yüzünden güzelim dinim nasıl kötü algılanıyor varyaSiz ne kadar dini bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama tabii ki günahın büyüğü küçüğü vardır . Ben kimseyi cennetlik cehennemlik diye ayırmam orasını Allah bilir. İnanıyor musun bilmiyorum ama benim inandığım kitapta değil zina yapmak zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Benim inandığım peygamber zinanın ne kadar büyük günah olduğunu açık bir şekilde bildiriyor sana daha bir çok şey anlatabilirim ama bu kadar kafi merak ettiysen detayını aç ve öğren ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?