Prezervatif yırtılması

Pardon nesi etik değil? İki bekar yetişkin insan, kendi hayatları, kendi bedenleri, cinselliği yaşayıp yaşamama kararı da kendilerine ait. Size ne, kime ne?

Ahlak dediğiniz şey milletin apış arasından ibaret bir şey değil.
Hem onaylıyorsanız siz de yapıyorsunuz filan ne biçim bir ağızdır ya.

% 99 u tek tek saydiniz mi

Siz ne kadar dini bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama tabii ki günahın büyüğü küçüğü vardır . Ben kimseyi cennetlik cehennemlik diye ayırmam orasını Allah bilir. İnanıyor musun bilmiyorum ama benim inandığım kitapta değil zina yapmak zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Benim inandığım peygamber zinanın ne kadar büyük günah olduğunu açık bir şekilde bildiriyor sana daha bir çok şey anlatabilirim ama bu kadar kafi merak ettiysen detayını aç ve öğren ...

Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....

Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....

Offff kafa açıyorsun..
Yahu anlattiklarini herkes biliyor
Uygular uygulamaz size ne ?

Evliyim, bir de oğlum var; inşallah bir de hayırlısından, sağlıklısından kız evladım olur bir gün. Ve gelip de kızım benimle bu şekilde konuşabilecek bir iletişimde olabilirsem, ne mutlu bana. Siz ne yapardınız öldürür müydünüz namusunuzu temizlemek için, yoksa 40 hamamda yıkatıp, diktirip eve mi oturturdunuz?

Herkesin din anlayışı da, inancı da kendine. Burada size "Ay zina mı yaptım?" diye sorulmuyor, kaldı ki dini konu ve yorum yasak, ancak ısrarla gelip, günahını sevabını didikliyorsunuz, size ne? Günah onun günahı, hesabı Allah'a, sana ne?

Aynı şey değil.. o yüzden belli bir zamanı var bu işin..

Laik bir ülkede yaşadığımıza göre kimse kimsenin dinine inanmak, o dine göre yaşamak zorunda değil. Kaldı ki herkes kendinden sorumludur. Sen günah olduğuna inanıyorsan yapmazsın olur biter. "ÖÖEEEEEE ZİİNAAAA BUU" dediğinizde inanmayan biri "ha aynen zina, en iyisi yapmayayım bir daha" demiyor. Kuldan hesap sormak Allah'a düşer. Siz kendi inancınızla, ibadetinizle ilgilenin.

iftira atmaya utanmıyon mu millete

yapıyorsak size ne? sizi bağlayan, enterese eden bir durum mu?

Sizin gibiler yüzünden güzelim dinim nasıl kötü algılanıyor varya
Yüce yaradan misin sen böyle konuşuyorsun
senin çocukların falan da olur evlenir şimdi
bilsekte sana kızımızı oglumuzu kurban etmesek
Doğmamış çocuğun edep namusunu mahremiyetini konusma haddini nereden buldun kızın olursa da prezervatif yırtıldı derse görürüm deyişini falan
Kızım var benim gel bana söyle bana

Kendine gel

Son düzenleme:
Günahı sevabı ayırt edecek yaşta konu sahibi. Bize düşen bir şey olmadığını düşünüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır.
Konuya gelirsek riske atmaya gerek yok sonuçta iki aylık zahmet tüm hayatınızı etkileyebilir..

Başkasının ahlakını eleştiren ahlakçılar damlamışlar yine. Kendi ahlakınız, kendinizce doğru bulduğunuz düzgün sandığınız ahlakınız ve onu temellendirdiğiniz şey düzgün olsa diyecegız ki bunların sözü makbuldür. O yüzden burada gelip sözde ahlaktan bahsetmeyin, açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…