Prezervatif yırtılması

Aynı şey değil.. o yüzden belli bir zamanı var bu işin..
Eger olusacak bir gebelik varsa Ertesi gün Hapi bunu önlüyorsa (ki bazen önleyemeyebiliyorda) nasil ayni sey degil? He birinde yeni bulusmus bir Sperm yumurta Digerinde onun 6-7 hafta büyümüs versiyonu boyut farki... Can candir kimse sorumsuzlugunu ya da dikkatsizliginin bedelini yola cikmis bir cani yokederek ödetemez! Bu haksizliktir her bakimdan. Bu Benim GörüsüM

Böyle asip kesmeyin.
Bir başkasının kusuruna laf etmek kolay, kendi gunahlariniza bakın. İlk taşı günahsız olanınız atsın demis ya zat, kendi içinize bakin. Emri bil ma'ruf nehyi anil münker de sizin yaptığınız şekilde yapılmaz. İnsanları nefret ettirmeyin. Sizden değil, İslam'dan soğuyorlar.

Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...

ne kadar engence

Sen yap o zaman da doğrusunu görelim

Bekarlarin sevismesi,toplumsal ahlak kurallari....!!????

Canım bu mantıkla bakarsan içinde sperm olan kondomu gömüp dua etmemiz lazım döllenmese de sperm 72 saat canlı çünkü

ya neyi merak ettim asıl bu yorumlar sonucu bu arkadaşların siyasi görüşünü..
malum zina suç olmaktan çıkarıldı..

Zina suç değil zaten suç olması da saçma, sadece evlilik birliğini bozduğun için boşanma da gerekçe sayılıyor o kadar. Ama bak yorum yazanların eğitim durumuna ve yaşadıkları şehirlere bak hep benzer sosyo ekonomik ve eğitim düzeyinden insanlar, o yüzden hiç şaşırmıyorum ben. Bunlar kendileri Yirmisinde evlenirken, 35 yaşına kadar okuyan ve çalışan ve bu lafları söyleyenlerin yirmisinde yapmaya başladıkları çocukların geleceği için emek harcayan kadınları, sırf evlenmediler o arada ama seviştiler diye ellerinden gelse taşlayacaklar.

Ben imam geliniyim görümcem hafız bütün soy imam ama zinanın alasını yapan evlatlar yetiştirmişler biliyo musun imanın kimde olduğu belli değil, merak etme kuran kurslarında büyüdüm senden daha çok şey bildiğimde kesin ama birincisi insanların ayıbımı her zaman örterim hani ayıbını örtelim ki Allah da bizim ayıbımızı örtsün diğer tarafta kitabta bu da yazıyor ayrıca Allah zina yapanı bile affediyor ama kul hakkınıı asla diyor bu da yazıyor kitapta bunları görmedin herhalde, Elhamdülillah Müslümanım ama her zaman insanların inanışlarına özellerine saygı duydum sizin gibi biri kötü bişeyi savunuyor diye demekki sende yapıyorsun demedim,çok ama çok cahilsin k.bakma kitabı AC baştan bidaha oku biz Müslümanız diye herkes bizim dinimize göre yasamak zorunda değil !!ne çıkıyorsa hacıyla hocadan da çıkıyor merak etme..

Siz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....
Efendimiz der ki

"Müjdeleyin, nefret ettirmeyin; kolaylaştırın zorlaştırmayın''

Hadiste şu hükümler de görülmektedir:

1. Allah'ın fazlından, sevâbının büyüklüğünden, ihsanının bolluğundan, rahmetinin genişliğinden bahsederek hep müjdeleyici olmalı, tebşir edici şeyleri hiç zikretmeden sadece korkutucu ve tehdid edici şeylerden bahsederek ürkütmemeli, nefret ettirmemeli.

2. Yeni Müslüman olanların gönlünü kazanmaya gayret edip, onlara karşı sertlikten kaçınmalıdır.

Bu hadis, Resûlullah (aleyhissalâtü vesselâm)'ın cevâmiulkelîm denen özlü sözlerindendir. "Sevindirin" emriyle, Allah'ın fazlını, sevâbının büyüklüğünü, ihsânının bolluğunu, rahmetinin genişliğini, af ve mağfiretinin şümûlünü hatırlatmak emredilmiştir.
Açıklama bu şekilde. Ayrıca şöyle bir durum da vardır ki hataya düşmek yanlış yapmak insan içindir. Eğer hiç hata yapmayan bir topluluk olsak Allah merhametini göstermek için bizi nasıl sınayacaktı? Sizde hataya düşüyorsunuz. Sevdirin diyor Efendimiz. Siz sevdirmiyorsunuz. Burada bunları yazıp hakka gireceğinize içinizden bu kul için Hidayet dileseniz daha samimi olurdu. Hep diyorum ki din şu zmaandaki insanlardan öğrenilmemeli.

sen kul hakkına girmiyon mu şuan biraz önce iftira da attın

Oraya bu iğrenç bakış açınla sen layıksın, zerre de utanman yok. Millete oraya buraya gidin diyeceğine , kendin rakkaya git, Suudi Arabistan'a git terbiyesiz seni.islam yasaklamışmış vs vs, inatla dini seyler yazıyorsun, ben bu yazdıklarım karşılığında ağır şeyler yazarım ama burada ciddi samimi ve iyi dindarlar var, onların inancına saygımdan yazmıyorum, yoksa "senin inandığın islamın" gömülecek çok tarafı var.

Ozaman spermlerin boşa gitmesi de haksızlık birleşir birleşmez kalp atmaya başlamıyor sakin olun. Neyse görüşümüz farklı ve anlaşmak zorunda diiliz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…