- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Allahin emri 3 gun yatacan belli inatla siyasete kaydirip niye 1 haftaya uzatmak istiyorsun nooptionya neyi merak ettim asıl bu yorumlar sonucu bu arkadaşların siyasi görüşünü..
malum zina suç olmaktan çıkarıldı..
ya neyi merak ettim asıl bu yorumlar sonucu bu arkadaşların siyasi görüşünü..
Eger olusacak bir gebelik varsa Ertesi gün Hapi bunu önlüyorsa (ki bazen önleyemeyebiliyorda) nasil ayni sey degil? He birinde yeni bulusmus bir Sperm yumurta Digerinde onun 6-7 hafta büyümüs versiyonu boyut farki... Can candir kimse sorumsuzlugunu ya da dikkatsizliginin bedelini yola cikmis bir cani yokederek ödetemez! Bu haksizliktir her bakimdan. Bu Benim GörüsüMAynı şey değil.. o yüzden belli bir zamanı var bu işin..
Hayir birde haybeye gidecekler diye bir his var icimdeBöyle harakiri görmedim mune abla çok pis dalacak konuya
Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Sen yap o zaman da doğrusunu görelimBöyle asip kesmeyin.
Bir başkasının kusuruna laf etmek kolay, kendi gunahlariniza bakın. İlk taşı günahsız olanınız atsın demis ya zat, kendi içinize bakin. Emri bil ma'ruf nehyi anil münker de sizin yaptığınız şekilde yapılmaz. İnsanları nefret ettirmeyin. Sizden değil, İslam'dan soğuyorlar.
Daha fazla konusmasan..Sen yap o zaman da doğrusunu görelim
Allahin emri 3 gun yatacan belli inatla siyasete kaydirip niye 1 haftaya uzatmak istiyorsun nooption
Böyle harakiri görmedim mune abla çok pis dalacak konuya
Bekarlarin sevismesi,toplumsal ahlak kurallari....!!????Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..
Eger olusacak bir gebelik varsa Ertesi gün Hapi bunu önlüyorsa (ki bazen önleyemeyebiliyorda) nasil ayni sey degil? He birinde yeni bulusmus bir Sperm yumurta Digerinde onun 6-7 hafta büyümüs versiyonu boyut farki... Can candir kimse sorumsuzlugunu ya da dikkatsizliginin bedelini yola cikmis bir cani yokederek ödetemez! Bu haksizliktir her bakimdan. Bu Benim GörüsüM
ya neyi merak ettim asıl bu yorumlar sonucu bu arkadaşların siyasi görüşünü..
Ben imam geliniyim görümcem hafız bütün soy imam ama zinanın alasını yapan evlatlar yetiştirmişler biliyo musun imanın kimde olduğu belli değil, merak etme kuran kurslarında büyüdüm senden daha çok şey bildiğimde kesin ama birincisi insanların ayıbımı her zaman örterim hani ayıbını örtelim ki Allah da bizim ayıbımızı örtsün diğer tarafta kitabta bu da yazıyor ayrıca Allah zina yapanı bile affediyor ama kul hakkınıı asla diyor bu da yazıyor kitapta bunları görmedin herhalde, Elhamdülillah Müslümanım ama her zaman insanların inanışlarına özellerine saygı duydum sizin gibi biri kötü bişeyi savunuyor diye demekki sende yapıyorsun demedim,çok ama çok cahilsin k.bakma kitabı AC baştan bidaha oku biz Müslümanız diye herkes bizim dinimize göre yasamak zorunda değil !!ne çıkıyorsa hacıyla hocadan da çıkıyor merak etme..Siz ne kadar dini bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama tabii ki günahın büyüğü küçüğü vardır . Ben kimseyi cennetlik cehennemlik diye ayırmam orasını Allah bilir. İnanıyor musun bilmiyorum ama benim inandığım kitapta değil zina yapmak zinaya yaklaşmayın buyuruyor. Benim inandığım peygamber zinanın ne kadar büyük günah olduğunu açık bir şekilde bildiriyor sana daha bir çok şey anlatabilirim ama bu kadar kafi merak ettiysen detayını aç ve öğren ...
Efendimiz der kiSiz evli misiniz bilmiyorum ama sizin kızınız Bir gün erkek arkadaşımla yattım prezervatif yırtıldı ne yapmalıyız anne dediğinde aynı sağduyuyu gösterebilecek misiniz merak ediyorum ....
sen kul hakkına girmiyon mu şuan biraz önce iftira da attınForum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Eger olusacak bir gebelik varsa Ertesi gün Hapi bunu önlüyorsa (ki bazen önleyemeyebiliyorda) nasil ayni sey degil? He birinde yeni bulusmus bir Sperm yumurta Digerinde onun 6-7 hafta büyümüs versiyonu boyut farki... Can candir kimse sorumsuzlugunu ya da dikkatsizliginin bedelini yola cikmis bir cani yokederek ödetemez! Bu haksizliktir her bakimdan. Bu Benim GörüsüM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?