- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Haddini daha fazla aşma namuslu kadın evlenince ne kadar namuslu oldun sen ha beni sakın başkasına benzetme ben senim gibileri de çok iyi biliyorum onla bunla her haltı yitipte evlenince müalğmanlıkyan namustan bahseden tipler sizi , burada tanımadığın insan hakkında o kadar iftira attın o kadar laf konuştun Allah bunu vebalinden kurtarmasını seni , şimdi oturda sen de ahirette bu kadar insana iftira attın günahını nasıl ödüycen onu düşün, bir kalıba günah diyipte kendi yaptıklarını unutan namus bekçiliği yapan müslüman parçası sizin gibiler çok yuva yıkıyor işte , saygısız terbiyesiz ,önce hitap etmeyi terbiyeyi öğren dayanamayıp erken yasta kocaya gitmişsin işte millete laf demeye ne hakkın var ne olduğun ortada işte çok gördğm senin gibi her haltı yiyip yiyipte sonra evlenince namuslu ayaklarına yatan pislikleri sende onlardan birisin işte.Pisli
sızın ne olduğunuz bıle bellı degıl senın ozellıkle
Doğru o yüzden itle başlıyor cümleye itki bişey bilmiyorKızlar seda 20 yaşındaymış birde evladı var bı buçuk yaşlarında eğitim durumuda ilkogretim
Belli ki çocuk yaşta evlenmiş ve ailesi birşey ogretmemis kizmayi bıraktım ve acıdım
Umarım bir an önce olgunlaşır...
Sakin ol lütfen kendini hakliyken haksız duruma dusurmeDoğru o yüzden itle başlıyor cümleye itki bişey bilmiyor
Haklısın ama bu kadarı olmazSakin ol lütfen kendini hakliyken haksız duruma dusurme
Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Haddini daha fazla aşma namuslu kadın evlenince ne kadar namuslu oldun sen ha beni sakın başkasına benzetme ben senim gibileri de çok iyi biliyorum onla bunla her haltı yitipte evlenince müalğmanlıkyan namustan bahseden tipler sizi , burada tanımadığın insan hakkında o kadar iftira attın o kadar laf konuştun Allah bunu vebalinden kurtarmasını seni , şimdi oturda sen de ahirette bu kadar insana iftira attın günahını nasıl ödüycen onu düşün, bir kalıba günah diyipte kendi yaptıklarını unutan namus bekçiliği yapan müslüman parçası sizin gibiler çok yuva yıkıyor işte , saygısız terbiyesiz ,önce hitap etmeyi terbiyeyi öğren dayanamayıp erken yasta kocaya gitmişsin işte millete laf demeye ne hakkın var ne olduğun ortada işte çok gördğm senin gibi her haltı yiyip yiyipte sonra evlenince namuslu ayaklarına yatan pislikleri sende onlardan birisin işte.
Haklısın teşekkür ederim ama işte hiç dayanamıyorum böyle laflara..arkadaşım sakin ol..
burada hepimiz yaşımızın cahililiyiz..
şu an seni sinirlendirdiği her şeyi sende yapıyorsun.
haklıyken haksız duruma düşüyorsun..
kimse kimsenin demesiyle it olmuyor neticede.. bu kadar ciddiye almaya gerek yok..
Forum değil trol yuvası birisi bir mantıksız konu açıyor diğerleri onu onaylıyor ekip sağlam kurulmuş amaç ise temiz Müslüman ailelerin zihinlerini bulandırmak yapılan bir çok yorumu okudum. Yapılan yorumların Bir çoğu Müslümanım diyen birinin düşüncesi olamaz . Toplumun temel taşı ailedir aileyi parçalarsan ne toplum kalır ne millet ne devlet. İslam dini neden yasaklamış hiç sebebini düşündünüz mü . Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen bir gün gelir o yılan senide sokar . Bu olay bukadarmı hafife alınmalı. Ben böyle hayatı kabul etmiyorum . Güzel ülkemde böyle ahlaksızlıkları da görmek istemiyorum . Siz İllaki böyle hayatı doyasıya yaşamak istiyorsanız Paris'e gidin Amsterdam'a gidin doyasıya yaşarsınız . Hem Amsterdamda red light da size de iş verirler...
Aynen öyle vallahi çok güzel konustunuz bende ban yiyceğimi bile bile dayanamadımSenin ateşin başına vurmuş. Kendin sevişemiyorsun diye millete sarmışsın. Ülkende böyle şeyler görmek istemiyorsan yarın biletini alayım suudi arabistana iteleyelim seni yallah. Ya da seni yollayalım hollandaya ihtiyacın var gibi. Burası laik ve özgür bir ülke öyle herkes senin doğruna göre yaşayamaz. Nokta.
Ban yiyeceğimi de biliyorum moderatörlerden özür dilerim uslubumla ilgili. Fakat dayanılacak gibi değil yani.
Aynen öyle vallahi çok güzel konustunuz bende ban yiyceğimi bile bile dayanamadım
Aynen öyle ilk kez bu kadar çok konuştum bir insanın ahlakına müslümanlıktan dem vurupta bu kadar ağır şeyler söylenemez, herkesin kendi hayatı dedikçe milleti sizde öyle şeyler yaptınız o yüzden onay veriyor oluyor hemen, nasıl bir zihniyet bu ya Allahtan 20 yasında ilkokul mezunu amsterdamı filmleri ne çok iyi biliyorBazen konuşmak gerekiyor bunlar nerden kimden yüz buluyolar böyle insanların hayatına müdahale etmek için? Bi hadlerini bildirmek lazım.
Valla çok doğru konuştunuz sözde cahil arkadaş ama bilmedği yok benle de karsılaşmasın böyleleri elimde kalırlarTerbiyesizlik..
Gercekten su yorumunuz ozellikle son cumleniz igrenc..
Hanimefendi, ne yazik ki baskilanmis toplumlar el kadar bebelere kendini savunamayan sabilere hatta hayvanlara hallenir.
Evlilik yasinin nerdeyse 30 u buldugu bugunlerde napsin insanlar? Duvara mi tirmansin, yemeklerini sap esliginde mi yesin?
Kimsenin yatak odasi sizin gibilerin agzina sakiz olamaz.
Bakin acin bi arastirin BACHA BAZI ne demek?
Pakistan Afganistan gibi kadinin mal gibi satildigi, erkeklerin kadinsizliktan kucucuk erkek cocuklarini kadin gibi giydirip onlari dansoz yapip sonrada fahiselik yaptirmalari demek! 15 yasina gelip ergenlige girdiklerinde ise bu erkek cocuklari olduruluyor haberiniz var mi?
Bu kadina ulasamayan yoz seref yoksunu tutum da kadinla erkegin bir araya gelmesini din kisvesi altinda yasaklayan tutum anladiniz mi?
Siz o curumus kokusmus dusuncelerinizle insallah kiz evlat sahibi olmazsiniz.
Benim kizimda oglumda var bu arada, sizin gibi kendini bilmez biri kizima git sana red light da is verirler derse o insani ellerimle bogarim, umarim sizinle normal hayatta karsilasmayiz
Sen gerizekalı zır cahilin birisin...Çünkü çok büyük konusuyor insan bile diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?