Prezervatif yırtılması

aaa bunu ilk defa duyuyorum :)
gidip zarı mi alin dedin :)
Vajinismustum :)
Zar çıkartma ameliyatı oldum doktor başka çare yok dedi
Baya bildiğin zar . biyopsi için saklamislardi gösterdiler bide :) suyun içinde süzülerek yüzüyordu

Vajinismustum :)
Zar çıkartma ameliyatı oldum doktor başka çare yok dedi
Baya bildiğin zar . biyopsi için saklamislardi gösterdiler bide :) suyun içinde süzülerek yüzüyordu

Zar işte :) Bazıları dünyanın en değerli varlığı gibi davranıyor. Bu tanımı hiç unutmayacağım süzülerek yüzen kiymetlimiss

Aynen öyle.

Konu sahibi sanki adam oldurmus, hirsizlik yapmis, evli adamin yuvasini yikmis, okul onunde bebelere uyusturucu satmis tovbe estagfrullah ya..
Sevdigi kisinin bedenine dokunmasi bu kadar mi igrenc geliyor namus kumkumalari?
Birakin eriskin insanlar kendi bedenleriyle alakali kararlari kendileri versin.
Konu sahibi sende kullan ertesi gun hapi, kurtaj olsan felegin hepten sasar, risk etme

Katılıyorum naz571ayıp ya zına ıslemıs en büyük gunaha gırmısın ahırette onun cezasını dusunecegın yerde hamıle kalırmıyım dıye düşünüyorsun. Çok yazık senın gıbılere...

Sanırım amaç gebe kalma riskini anlatmak, hani kalıntı kalmdı ama yine de sizce ilaç kullanmalı mıyım demek istemiş.

Niye prezervatif yırtılması ve art arda iki kez boşalmaya takıldınız ki hanımlar, anlamadım vallahi.
İlişki sırasında yeterli ıslaklık sağlanamazsa (ki kayganlaştırıcı kullanmadıklarını ve ikinci birleşme için mini bir es verdiklerinde kadının tekrar havaya girerken-beklerken kuruma yaşadığını var sayarsak) pekala da kondom yırtılabiliyor.

Ertesi gün hapı alın, içiniz rahat etsin. Periyodunuzun birkaç ay aksaması, istenmeyen gebelikten iyidir.

Günahın büyüğü küçüğü var mı günah günahtır, şimdi cehennemi boyladı demi arkadaş belki sonradan hata yaptığını anlayacak belki pişman olacak bu kadar büyük konuşmayın, belki de yaptığı bi iyilikle günahı affolacak nerden biliyorsun.her koyun kendi bacağından asılır ahireti bu kadar gazla düşünmeyin.

Ahiret size göre var diye başka insanlara göre olmak zorunda değil. İnsanlar müslüman olmak zorunda değil, dindar olmak zorunda değil. Sizin kurallarınız herkesi bağlamıyor. Sırf siz inandınız diye o şey doğru olmuyor. İneğe tapanlara gidip sorsan onun için en büyük günah inek öldürmektir. Herkesin gerçekleri kendi inanışına veya inançsızlığına göre değişir.

Yüzde 99 u musluman bı ülkede yasıyoruzya hanı muslumandır dıye degerlendırdım. Velev kı musluman olmasa bıle toplumsal ahlak kuralları dıye bısey vardır. Sızce yaptığı şey etık mı? Sız evlımısınız bilmıyorum ama yapılan ahlaksızlıgı onayladıgınıza göre sız de yapıyorsunuz demekkı..

Konuya pek inanasim gelmedi Ama döllenme icin bir tanecik bile yetebiliyor. He sunu belirtecegim Ertesi gün Hapi kullanmakla 2 ayliklen kürtaj yaptirmak arasinda Dini ahlaki ya da insani bir Fark yok...Hepsi ayni. Hormonal dengeden Ziyade düsünmen Gereken Baska seyler olabilir o anlamda söylüyorum... en nihayetinde bir gün de olsa iki Günde olsa iki aylikta olsa yola cikan can candir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…