- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Yasiniz kac? bi sakncasi yoksa tabi..Bugun ben de ilk görüşmemi yaptım hulusi hoca ile, evet randevu saatimden 45 dk sonra aldılar benı ama doktor cok sıcakkanlı ve guven verdı ben tup bebek isteğiyle gittim bu ay çatlatma ignesi deneyip olmazsa gelecek ay aşılama denicek, rapor cıkarmak ıcın bunları denemeliyiz dedi, ve görünürde bi sorun olmadıgı ıcın aşılamaya yogunlastı.. En gec 6 ay sonra tüp bebek deneriz dedi.. Bu bebek oyle ya da boyle olacak dedi, hosuma gitti böyle demesi
31 yasındayım, 2 bucuk yıldır istiyoruz, hıc bısekılde gebe kalamadım.. Ve hıcbı tedavı yontemi denemedimYasiniz kac? bi sakncasi yoksa tabi..
Aayyy kendim aklima gel31 yasındayım, 2 bucuk yıldır istiyoruz, hıc bısekılde gebe kalamadım.. Ve hıcbı tedavı yontemi denemedim
Birde pandemi döneminde kalabalik olmasi, başli başina risk.Başkentin kalabalık oldugunu ve cok beklendiğini burda okumuştum, çalışan biri için fazlasıyla stres sebebi bekleme olayı..
Bahçeciye ücretsiz on görüşme vardı normalde muayane 600tl dedıler kagıt üzerinde testlere bakıldı doktor berfu hocaydı, ama ortam sakin ve bekleme olayı yoktu, çalışan biri için bu bekleme olayı cok stres yapıyor evde olan biri olsaydım beklemeyi dert etmezdim
İns ilk denemende tutar. Allah ugrastirmasin canımm..31 yasındayım, 2 bucuk yıldır istiyoruz, hıc bısekılde gebe kalamadım.. Ve hıcbı tedavı yontemi denemedim
Aminn. İnşallahhİns ilk denemende tutar. Allah ugrastirmasin canımm..
Hayir malesef. ☹Aminn. İnşallahhsizin var mı bebeğınız?
Pardon cok ozur dılerım, siz bu süreci bitirdiniz sandım, inşallah size de rabbim tez zamanda saglıklı bi bebek nasıp ederHayir malesef. ☹
AminnPardon cok ozur dılerım, siz bu süreci bitirdiniz sandım, inşallah size de rabbim tez zamanda saglıklı bi bebek nasıp eder
Yasiniz cok deglms ondan baska yontemler de denyo..beni gorunce adam igneleri getrin diye bagrck muhtemeln31 yasındayım, 2 bucuk yıldır istiyoruz, hıc bısekılde gebe kalamadım.. Ve hıcbı tedavı yontemi denemedim
Yaaa siz kac yasındasınız? 35 üstü? Yok yaa oyle demezYasiniz cok deglms ondan baska yontemler de denyo..beni gorunce adam igneleri getrin diye bagrck muhtemeln
Evet 37yim ..gec evlnince her seye gec kalınıyorYaaa siz kac yasındasınız? 35 üstü? Yok yaa oyle demez
Allahım inşallah size de tez zamanda nasip ederEvet 37yim ..gec evlnince her seye gec kalınıyor
Hayirlisi olsun hakkmzda..sagolun ⚘Allahım inşallah size de tez zamanda nasip eder
Kesinlikle aynı tedavi uygulanmaz..bana berfu hoca iğneden önce ilac kullanalım yumurtaliklarin cevabına göre tedviye başlarız ya da baslamayiz dedi ama ben bawka zamanımın olmadığını tedaviye başlamazsak bu defteri kapacağımı soyledim ozaman hemen başlayalım riske atmayalım dedi ve basladik...amh degerime ve sayıya göre kan değerlerine göre igne dozunu cok guzel ayarladı hakkini yiyemem cok begendim..Yok eşimde bi sorun yok sukur..evet bahceci cok daha tenhaydi gittigimde randevulari iyi ayarlyorlar gbi geldi..cok bekletilmeyz gbi geldi..sadece kararlari dogru mu? Mesela genlde 5.gun embryosu dyolar..3.gununki de tutmz mi? Herkese ayni tedavi mi uygulanyor?.gerekli gereksz tahliller mi istenyor?.acikcasi bahcecide aklma taklnalar bunlar..
Hulusi hocada 45 yaşında bi yakınım gebe kaldı bu arada ileri yaşla iyi ilgileniyor hakkını yemeyeyim şimdiEvet 37yim ..gec evlnince her seye gec kalınıyor
Sizin bahcecide ilkinde mi tuttu?Surekli fikrim degsyor..basknte giderm diye uyuyorum bahceciye gderm diye uyanyorumHulusi hocayla iki tedavim oldu en Az memnun kalan ben oldum sanıyorum şu forumda.4 saat beklediğimi bilirim o stres insanı bitirir artı pandemi.hocaya asla tüm sorularını soramazsın yarısında kalkıp tamam konuşuruz der gider her seferinde parça parça sorardım.. ilkinde üçüncü gün transferi yaptı ki bence üçüncü gün şans işi negatif sonuç almaya değmiyor hadi bi deneyelim der gibi üstünkörü geliyor bana açıkcasılab ını da beğenmiyorum yani bilemeyiz tabi de soru işareti çok kalıyor aklımda tüm embriyolarıma AA dediler az vardı ama hepsi mi çok kaliteliydi bahçeçide hiç böyle şeyler yaşamadım herkese yanı tedavi uygulamıyorlar ayrıca standart ek sorunu olmayanlara aynı.ben Berfu hoca ile hamile kaldım selen hanım için detaylı bilgim yok ama o da iyi bir kaç kez muayene olmuştum.kistim yok ama adenomiyozis vardı geçici menapoza girdim rahim dinlendirme sırasında ben de.bir de Era yapıldı.mesela ben genetiğe gitsinler dedim hoca gerek görmedi öyle para için işlem yapılmıyor için rahat olsun
Bahçeci de ilkinde tuttu çok şükür ben de zor karar verdim fiyatları pahalı geldi maalesef o konuda kötü :/Sizin bahcecide ilkinde mi tuttu?Surekli fikrim degsyor..basknte giderm diye uyuyorum bahceciye gderm diye uyanyorumbahcecinin histeroskopi(ofis) fiyati cok mu acaba ya? Yazdm dönüş yaplck dendi ama donmediler..
Ücretsiz ön görüşme berfu hoca ile mi yapılıyor? Gidip görmek fikir almak istiyorum ama adam akıllı bir değerlendirme yapıp konuşması için muayene mi olmalı acaba?Başkentin kalabalık oldugunu ve cok beklendiğini burda okumuştum, çalışan biri için fazlasıyla stres sebebi bekleme olayı..
Bahçeciye ücretsiz on görüşme vardı normalde muayane 600tl dedıler kagıt üzerinde testlere bakıldı doktor berfu hocaydı, ama ortam sakin ve bekleme olayı yoktu, çalışan biri için bu bekleme olayı cok stres yapıyor evde olan biri olsaydım beklemeyi dert etmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?