Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Bu konuda neden boyle bir tavir serglnyor anlmyorum.20dk lik gorsme yaptgn bi doktru begnmems klinigi begenms olablrsn ya da karar degstrms olablrsn..neden bu hak taninmiyor anlmadim yani taniniyor da hos olmz denmesi..hos degil
Bence buna hiç takılmayın.Koru hastanesinde 2 ayrı doktor değiştirdim mesela ben.İçinize kim sinecekse onunla devam edebilirsiniz.Selen hoca için de çok olumlu yorumlar okudum ben her iki hoca için de alanlarında iyi yorumlar var.Ben mesajlarınızı okuyorum yaş,covid,laboratuvar gibi bir sürü konu var aklınızı karıştıran farkındayım bence bir kağıda düşündüğünüz merkezleri yazın artılarını eksilerini yazın.Hangisi daha ağır basacaksa onunla başlayın

Açıkcası geçen yıl görüştüğüm doktorlardan birisi. Çok istedim tedavimin kendisinde olmasını ancak eşim ve ailesinin Ankaraya karşı bir tutumu oluştu 5 denemede negatif olunca bu sefer İstanbulda denemek istedik ama İstanbulda görüştüğümüz Prof. Cem Turan hocamızdan olumlu izlenim almasaydık kesinlikle Berfu Hocayı düşünürdük. İlgili ve verdiği bilgiler ayırdığı zaman gerçekten işinin ehli olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Ve özellikle bir doktorun hastasına vermesi gereken güveni vermişti. Nasip olmadı onla tedavi ama yine de görüşmeden memnun kaldığım bir doktor kendisi.

Forum benim tedirgin mesajlarimla dolu..ortaligi ayaga kaldırdım aklmda bir yer olustu gibi zaten yani insallah..cok tesekkur edyorum o arti eksi olayini denemstm ama olduramadm bi turlusagolun ilginiz icin cok tesekkur edyorum

Arkadaşlar bahçeciye giden varmi? Nasil sakinmi? Ve önlemler nasil? Su surecte gitmeye korkuyorum.. Berfu hocayi dusunuyorum tedavi için. Güvenlimidir??

Arkadaşlar bahçeciye giden varmi? Nasil sakinmi? Ve önlemler nasil? Su surecte gitmeye korkuyorum.. Berfu hocayi dusunuyorum tedavi için. Güvenlimidir??
Ben pandemi de 2 kez gittim biri hemen 3 gün önceydi.4 çift vardı herkes çok mesafeli oturuyordu ki zaten alan geniş olduğu için sıkışıklık yoktu.Önden triaj formu dolduruyorsunuz covid ile ilgili.Berfu hocayla ilgili de açıkçası ben çok güveniyorum henüz tedavim başlamadı iğnelere bir sonraki regl ile başlayacağız ama beni bilgilendirmesi sakinliği vs sevdim ben.

Ya bence bu tedavi sureci stresli. Hem maddi hem manevi. Dr biraz motive edici, rahatlatici,guven verici,hastanin halinden anlayan, ve yaklasimi kibar olacak.. Surekli tersleyip,insanin modunu düsüren dr'lar var.Psikoloji onemli bence tedavide... Dr un yaklasimida etkiliyor, insani... Ben bu dogrultuda sececegim bu seferki tedavimi.

Bir merkeze gitmiştik geçen sene doktorun ağzından laf alana kadar canımız çıkmıştı.Ne sorunu anladık ne çözüme odaklandık.Aklımıza gelen soruları bile doğru düzgün cevaplamamıştı hoca.Doktor bu aşamada kesinlikle önemli.Yoğunluğa bağlı elbette modları düşük olabilir ama insan gerçekten açık net ve anlaşılır birini istiyor süreç içinde.

Kesinliklee! Oda önemli bi husus. Cevap almak,bilgilendirmeli hastayi.whats aptanda sorulari yanitlamali bence,yardimci olmali

Ay kendimi Berfu hocanın reklamcısı gibi hissettim ama yazmadan duramaycağım Berfu hoca benim tek bir sorumu yanıtsız bırakmadı 7 ay boyunca sağolsun ki ben Az soru soran bi insan değilimdir önemli durumlardan whatsappdan da dönüyor bişey sorarsanız.pandemi döneminde randevu aralarını açmışlardı dikkatlilerdi baya ama ben gittiğimde Nisa’n mayıştı son durumu bilemiyorum

Canim bende senin gibi dusunuyorum. Baskentin lab. i yetersiz. Benim butun yumurtalarim dollenmesine ragmen, dondurulmus bi tane dahi kalmadi 5aa kalitesindeyken ustelik. O beklemeler ekstra strese sokuyor insani,birde salon kucuk ve iç içe.senin bahcecide tup bebek tedavin ne kadar tuttu toplamda?

Benim biraz fazla tuttu çünkü iki toplama bi de Era yapıldı extra şeyleri olmazsa 10 bin civarı artı ilaçlar

Benim biraz fazla tuttu çünkü iki toplama bi de Era yapıldı extra şeyleri olmazsa 10 bin civarı artı ilaçlar
Benim baskentte son tedavim 13 bin tuttu. Mikroçip filan yaptirmistim. Mikrocipte ise yaramadi o labaratuarda. Novaarttaki tedavimde mikrocip yaptirmama ragmen dondurulmus embriyom kalmisti. Bahceciye baslamadan once rapor arastiracagim.

Berfu hoca bana adetle gel demişti ama ariyoruz randevu istediğimiz güne vermiyorlar. Sekreterliginin numarasini bilen var mi aranızda

Kızlar merhaba.Ankara bahçeci rapor kabul ediyor mu ?Ve birşey daha soracağım atıyorum ben önümüzdeki ay adetimle tüp bebeğe başlamak istiyorum , Berfu hocadan randevu almak istedim hemen veriyorlar mı randevuyu , yoğunluk durumu nasıl ?

Rapor kabul ediliyor. Yogunlugu bilmiyorum

Ben hafta başı aramıştım haftasonu icin almıştım
Hafta başı arayip haftasonuna almıştık randevu. Rapor dışardan getirebiliyosunuz kabul ediliyor. Benim gittigimde gayet sakindi ama o gün bazı sorunlar olmuş gec girmiştik.

Yazılanları az çok okudum ama tekrar sormak istiyorum .Anatolia da tedavi olan var mı ?Oranın ürologu iyi olduğu için de orayı düşünüyorum , eşimde sorun var çünkü .Hakan Yaralının hastaya yaklaşımı naısl , normal klasik tedavi mi uyguluyor kadın da sorun olmayınca ? Ben 27 yaşındayım , bende herhangi bir sorun yok .Daha önce bir negatif tüp deneyimim var.Şimdi bir tane dondurulmuş deneyeceğim ekimde .O tutmazsa diye Ankara da merkez araştırıyorum .Fakat lab. İyi olması öncelikli tercihim , eşimde ciddi sperm azlığı ve hareketsizliği var.Berfu hoca da baya aklımda , ama daha önce Diyarbakır bahçeci de denediğim için tekrar bahçeci tercih etmek nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…