Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Ücretsiz ön görüşme berfu hoca ile mi yapılıyor? Gidip görmek fikir almak istiyorum ama adam akıllı bir değerlendirme yapıp konuşması için muayene mi olmalı acaba?
Kagıt Uzerınde tahliller bakıldı, rahim filmi Cd seklınde ise onu götürün, muayene ucretı odemezsenız ayrıntılı bakmıyor

Ücretsiz ön görüşme berfu hoca ile mi yapılıyor? Gidip görmek fikir almak istiyorum ama adam akıllı bir değerlendirme yapıp konuşması için muayene mi olmalı acaba?
Ben ücretsiz görüşmeyi Berfu hoca ile yapmıştım ancak belki 6 ay geçtiği için bir değişiklik olmuştur.Muayene dışında ilk görüşmede verilebilecek bütün bilgileri vermişti bana.Rlimde yapılmış kan testleri vs vardı ve problemin ne olabileceği yönünde görüştük.Başka bir merkezde muayene olduğum halde çok çok daha az bilgi almıştım o sebeple ben ön görüşmede memnun kalmıştım.Sonrasında zaten devam etme kararı aldım.

Rapor olmuyor maalesef ..cok tesekkur ederim saglikla kucagnza alin insallah⚘

Benimde aynı canım.. Bilgi almak çok zor. + olarak tedavi olarak da aynı şeyler yapılması yine yine negatif görmek çok acı

Değerlendirme yaparken açıklayıcı biri mi? Ücrete razı oluyor insan bi yerden sonra doyurucu bilgi almak istiyor..
Erkek infertilite konusunda bilgi sahibi değil bence. O yüzden ürolog ile birlikte çalışıyor. Bende bi sorun olmadığı icin çok bilgi alamadım ben. Sadece bazi yumurtaların büyük bazısı küçük dedi o yüzden regl ile görecekmiş. Eşim test verip ona göre bi tedavi plani yapacağız insaallahh

Urolog için ayrı ücret isteniyor mu? Zaman geçiyor yıllar bitiyor canım, iki uzman göz baksın yeter ki sonuç olumlu olsun, güzel ilerlesin ,kucaklarımız dolsun.. 'Sebepsiz ' cümlesi çok yorucu

Urolog için ayrı ücret isteniyor mu? Zaman geçiyor yıllar bitiyor canım, iki uzman göz baksın yeter ki sonuç olumlu olsun, güzel ilerlesin ,kucaklarımız dolsun.. 'Sebepsiz ' cümlesi çok yorucu
Daha muayene olmadik biz ama büyük ihtimal ürolog için de ayri ücret ödeniyor. Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşaallah

Canim sen simdide bahceciye mi döndün? Peki devlette şansini denemeyi dusundunmu?
Yok basknti bile gozum yemyo kalabalk,bekltlme..hatta corona iyice korkttu bugun duydugum bazi seylerden dolayi..yani merkezlerle ilgili degil genl olarak bi korku cöktü..bahceci daha az bekletr diye uumuyorum ama bazi islemlerin fiyati cidden uçuk

Zaman aleyhine işliyo bu pandemi uzar gider, . fiyati dert ediyosan devlete git bence, zubeyde hnm yada sehir hastanesi. Ucretsiz hakkin var,ilac parasi odersin sadece..

Bn de bugun arayip onu sordum. Ama dosya vs aciliyor ya..bunun klinik ve doktrlar tarafndan hos karsilanmycgni ama yine de doktr secme hakkımızın oldugunu soylediler..
Anladım canım.. Malesef daha önce bi doktora devam ederken tesadüf diğer doktorla muhatap olunca 'bu doktor daha iyiymiş tüh..! ' dediğim de oldu :)

Anladım canım.. Malesef daha önce bi doktora devam ederken tesadüf diğer doktorla muhatap olunca 'bu doktor daha iyiymiş tüh..! ' dediğim de oldu :)
Bu konuda neden boyle bir tavir serglnyor anlmyorum.20dk lik gorsme yaptgn bi doktru begnmems klinigi begenms olablrsn ya da karar degstrms olablrsn..neden bu hak taninmiyor anlmadim yani taniniyor da hos olmz denmesi..hos degil

Bu konuda neden boyle bir tavir serglnyor anlmyorum.20dk lik gorsme yaptgn bi doktru begnmems klinigi begenms olablrsn ya da karar degstrms olablrsn..neden bu hak taninmiyor anlmadim yani taniniyor da hos olmz denmesi..hos degil
Bence takilma boyle seylere. İçine sinenle başla. Hasta istedigi dr'u tercih eder. Hoş degil filan ne oluyor yani, hatir işimi bu. Hoş degil filan ne saçma! Hic bi hastanede bu yoktur emin ol. Profesyonellige aykiri çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…