Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Eşindeki problem icin kaan aydos a gitmeni oneririm. Cok oneren var, ve degerleri yukselen hastalar var.

Eşindeki problem icin kaan aydos a gitmeni oneririm. Cok oneren var, ve degerleri yukselen hastalar var.
Canım gittik oraya .Yarın çıkan sonuca göre tedavi verecek .Ama çıkan sonuçtaa doğuştan gelen birşey ise yapacak pek birşey olmadığını , düzelmeyeceğini söyledi.Eğer sonradan olan birşey ise tedavi verecek .Yoksa ameliyat ile daha kaliteli spermler elde edip o şekilde tüp yaptırmamızı önerdi .Bizim sperm sayımız en fazla 1 milyon çıkıyor toplamda

Bizim de erkek kaynaklı bende 27 yaşındayım bi sorun yok şükür. Eşimin sperm sayisi 1milyon ve 5 milyon arası değişiyor kaan aydosa da gittik. Ama dediginiz gibi galiba eşiminki genetik. Tam bisey bile söyleyemiyorlar. 2 tüp bebek denemem oldu baskentte simdi insaallah bahceci de başlayacağım. Lab. iyi olduğu söyleniyor insaallahh öyledir

Sizin yine iyiymiş .Biizm ml de 100 bin bazen 500 bin sperm çıkıyor .Sadece %5 i yerinde hareketli .Diğerleri ölü resmen .Ben Diyarbakır bahçeci de denedim.Opu günü ml de 100 bin sperm çıkmıştı yine .6.güne embriyom gitti 1 tane .1 tane de 3.günden donduruldu .6.gün tutmadı şimdi 3.günü deneyeceğim .Kaan Aydos bu spermlerle tüp olmaz dedi , eğer genetik birşeyse Tese ile spermler alınıp tüp yapılır dedi .Açıkcası bahçecinin lab. İyi diye düşünüyorum ama ben buradaki doktordan pek memnun kalmadım .Şimdi tekrar bir merkez araştırması yapıyorum , tekrar aynı kurum olur mu bilmiyorum .Belki Ankara Bahçecinin teknolojisi çok daha iyidir

Yazdıklarınızı okudum .Sanırım sizin döllenme de çok az oluyor .Bize sadece imsı yöntemi uygulandı ve 10 yumurtadan 7 si döllendi .7 si 3.güne ulaştı .4’ü iyi kalite 3’ü orta kalite denilmişti .1 tane iyi kalite 3.günden donduruldu .Daha sonra 2 tane 5.güne gelmiş ama yavaş gelişimi olduğu için bir gün daha beklettiler ve bir tanesi 6.günden dondurdular 5bb kaliteydi oda

Dna hasari Dna hasari varmi yada varikosel?

Döllemenin olması bile mucize demişti doktor bana çünkü bizim gibi hastalarda döllenme bile olmuyormuş. Kalsiyum iyonosfer ile oluyordu döllenme. Aklım çok karışık çok zor gerçekten hep iyi bir yer olsun diyorum bizim ankaradan başka şansımız da yok ben küçük bi yerde oturuyorum sadece burayı tercih edebiliyorum umarim bahceci iyi bir karardır. Rabbim izniyle olur hersey insaallahhhh

Ilk transferim 3aa idi. Ikinci de 2 tane embriyom vardı tam transfere gidecekken embriyolog gelmeyin ikiside gitti dedi. Transfer bile olamadım ben.

İnşallah canım .Sizinki daha da farklı bir durum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Bahceci inşallah iyi gelir size .Bende bir kaç merkez daha bakıyorum .Anatolia ya ürologu iyi gibi sanki

İnşallah canım .Sizinki daha da farklı bir durum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Bahceci inşallah iyi gelir size .Bende bir kaç merkez daha bakıyorum .Anatolia ya ürologu iyi gibi sanki
Merkezin iyi olması çok önemli ama nasip olacağı varsa kötü bi yere gitsek bile olacağını düşünüyorum yeter ki Rabbim ol desin inşaallah. Cümlemize isteyen herkese nasip olur insaallahh hayrlisyla hepiniz duamdasiniz

Canım size Tese veya tesa ile spermlerin alınmasını önermedi mi Kaan Aydos ?Bize Tese ile sperm alınırsa daha kaliteli spermler bulunur dedi ve tüpte şansınız artar dedi .Bu arada eşimin gen sonuçları çıktı .Kaan bey doğuştan eşimin sperm üreten hücrelerin zayıf olduğunu söyledi ve pek fazla değişmezmiş bu .Şümdi 2 ay boyunca dediği antioksidanları kullanıp sperm testi verip ona göre tekrar haberleşeceğiz .Muhtemelen artmayacak , yine Tese yi önerecek

Kaan hoca önerdi canım ama baskentte hulusi hoca önermemişti o yüzden normal alındı hep şimdi berfu hoca da tese ile almak çok daha iyi olabilir dedi ama ordaki ürolog karar verecek buna da. Açıkçası eşim de istemiyor çünkü varikosel ameliyati olduktan sonra iyileşme süreci geç oldu yine oyle olmaktan korkuyor

Benim esimde de değişmiyor iste 3 senedir neler yaptik neler. Globospermi benim eşimdeki sorunda bunun nedenini de genetiğe bağlıyorlar. Sonradan kazanilan bisey olsa düzeltebiliyor işte ama genetikse bunun bi çaresi yok maalesef

M
maleaef bizimki globspermi değil ama bizimde üretim çok çok az .Doğuştan böyle ise yapacak pekte birşey yok , tıkanıklık felan da yok .Aslında bende Tese den biraz tırsıyorum ama çözüm olacaksa neden olmasın diyorum .Tese ile alınan spermler gerçekten daha kaliteli oluyor , eşimde Teseye sıcak bakıyor .Bakalım senin tedavinde inşallah güzel geçer , benim bu embriyom tutmazsa belki bende Berfu Hanıma gelirim Aralık gibi .

Insaallah embriyonuz tutunur size. Rabbim cümlemize yardım etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…