Onumuzdeki Pazartesi günü kontrole gidecegim..cumartrsi gunu de transfer dediler bir aksilik çıkmazsa.Senin transfer ne zaman canim?
Hadi hayırlısı, güzel haberler bekliyoruz sendennOnumuzdeki Pazartesi günü kontrole gidecegim..cumartrsi gunu de transfer dediler bir aksilik çıkmazsa.
Insallah canim sırasıyla guzel haberler veririzHadi hayırlısı, güzel haberler bekliyoruz sendenn
Ay inşallah inşallahİyi geceler arkadaşlar bu duam sizlere...
Farketmiyor canim. Ben en sonki tedavimde 3.gun baslamiştim. 2 yada 3 oluyo genelde zaten.Ay inşallah inşallahHissettiklerimiz o kadar ortak ki rabbim sağlıkla hayırlı bir şekilde kucaklarımızı boş bırakmasın. Evlenmeden önce hiç anlamazdım insanların bebek özlemini çok çocukmuşum
Bu arada ben sonunda regl oldum hocanın yarın sezaryeni varmış 3.günü için cumartesi randevu aldım.2.gün ve 3. Gün fatk eder mi acaba?
Canim gonol f kullanıyorsan kaç aldın o eczanedenBenim tedavimde hesapladigima göre 3 bini falan çok rahat geçti ve arkın eczanesinden aldım ben hepsini ve diğerlerine göre daha çok yardımci oldular
Mahsuru yoksa ne kadar tutuyo tedavinizmerhaba hanımlar. nasipse bir haftaya kadar berfu hocada başlayacağız. aranızda era testi yaptıran var mı acaba? bize bunu önerdi ama
Mahsuru yoksa ne kadar tutuyo tedaviniz
amin inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. bende nasipse salı çarşamba başlarım heraldeMerhaba arkadaslar ben de bugun saat 4 te berfu hocadan randevu aldim cok heycanliyim benim icin dua edin , insallah en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz sagliklica mutluca huzurluca deneyimlerimi yazarim buraya
Yani yaklaşık 20 bin tl tutuyoRapor kullanmayacağız rahim dinlendirme yapılacağı için hastane ücretinde geçerli değil dediler. 9,750 hastane ücreti 600 tl muayene ücreti rahim dinlendirme 1,500 tl embriyo dondurmak isterseniz 2,100 tl era testi de 850 Euro + ilaçlar oda genelde sanırım 3000 tl den aşağı tutmamış kimsenin
Yani yaklaşık 20 bin tl tutuyo
Teşekkür ederim cevap icinRapor kullanmayacağız rahim dinlendirme yapılacağı için hastane ücretinde geçerli değil dediler. 9,750 hastane ücreti 600 tl muayene ücreti rahim dinlendirme 1,500 tl embriyo dondurmak isterseniz 2,100 tl era testi de 850 Euro + ilaçlar oda genelde sanırım 3000 tl den aşağı tutmamış kimsenin
Ne yaptınız nasıl geçti?Daha önce denemeniz var mı?Merhaba arkadaslar ben de bugun saat 4 te berfu hocadan randevu aldim cok heycanliyim benim icin dua edin , insallah en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz sagliklica mutluca huzurluca deneyimlerimi yazarim buraya
1-1 buçuk gibi oradaydım siz kaçta gitmistinizYa kacta gittiniz acaba karsilastik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?