- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Allah yardımcımız olsun inşallah bende randevu alıp gideceğim hiç yaptırmadım deneyimim yok hormon test sonuçlarından sonra dediler tüp bebek öneririz bende Berfu hanım duydum çoğunluk memnun muayene testler hsg falan çok tutuyormu elinizdeki testleri kabul etmiyorlar mıMerhaba arkadaslar yeni geldim eve hemen yazayim dedim berfu hoca isini bilen biri daha once hic denemem yok ama baska bir merkeze gitmistim 3 ay daha deneyin dedi gonderder berfu hanim nasim beslenmem gerektigine kadar anlatti vitaminler yazdi bir suru kan testi istedi genetik testler istedi hsg istedi hepsinin sonucuna gore bakalim dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sormak istediginiz varsa yanitlayabilirim.
Muayene etti daha önce tüm aşamaları yaptırdığım için direk adetin 2 . gunu başlayalım dedi bende bir sonraki adetle başlamayı düşünüyorum tek sorun bu ay rahimi biraz ince buldu dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyorum dedi duruma göre değerlendiriz dedi o kadar sana neler dedi hocaBen de 4te gittim size ne soyledi
Benim de rahimde incelik gordu ve 1 iğne kullanırdı..kontrole gittiğimde gene ince dedi pazartesi gene gideceğim bakalım ne diyecekMuayene etti daha önce tüm aşamaları yaptırdığım için direk adetin 2 . gunu başlayalım dedi bende bir sonraki adetle başlamayı düşünüyorum tek sorun bu ay rahimi biraz ince buldu dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyorum dedi duruma göre değerlendiriz dedi o kadar sana neler dedi hoca
Muayene ücreti 600 tl sonra bir daha vermiyorsunuz tedaviye başlandığı için,hsg için de bana Denge görüntüleme merkezini önerdiler Bahçeci’den geldiğimi söyledim 750TL verdim geçen ay.Elinizdeki testlere bakıyor hoca o konuda herhangi bir zorunluluk yok.Allah yardımcımız olsun inşallah bende randevu alıp gideceğim hiç yaptırmadım deneyimim yok hormon test sonuçlarından sonra dediler tüp bebek öneririz bende Berfu hanım duydum çoğunluk memnun muayene testler hsg falan çok tutuyormu elinizdeki testleri kabul etmiyorlar mı
Hocanın detaylı anlatmasını seviyorum ben de beslenmeden yapılması gerekene kadar süreçle ilgili her şeyi anlatmaya çalışıyorMerhaba arkadaslar yeni geldim eve hemen yazayim dedim berfu hoca isini bilen biri daha once hic denemem yok ama baska bir merkeze gitmistim 3 ay daha deneyin dedi gonderder berfu hanim nasim beslenmem gerektigine kadar anlatti vitaminler yazdi bir suru kan testi istedi genetik testler istedi hsg istedi hepsinin sonucuna gore bakalim dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sormak istediginiz varsa yanitlayabilirim.
Hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallahHayir olmadi benim rezerv azligim var genetik nedeni var mi bi arastiralim diye istedi
Canım rahim dinlendirme parası neden alıyolar ben onu anlamadım.Rapor kullanmayacağız rahim dinlendirme yapılacağı için hastane ücretinde geçerli değil dediler. 9,750 hastane ücreti 600 tl muayene ücreti rahim dinlendirme 1,500 tl embriyo dondurmak isterseniz 2,100 tl era testi de 850 Euro + ilaçlar oda genelde sanırım 3000 tl den aşağı tutmamış kimsenin
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sagliklica kucagimiza alirizHadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah
Siz yumurta toplama işlemini yaptırdınız mi transfer aşamasında mi rahim ince dedi inş kalinlasir ne yapmak lazım kalinlasmasi için hiç bilmiyorumBenim de rahimde incelik gordu ve 1 iğne kullanırdı..kontrole gittiğimde gene ince dedi pazartesi gene gideceğim bakalım ne diyecek
Net hatırlamıyorum ki canım ya 850 yada 900 olması lazim gonal f 900Canim gonol f kullanıyorsan kaç aldın o eczaneden
Nar suyu falan kullanıyor musun canım, ben kullanmıştım transferden önceki son muayenede 8 demişti bana transfere kadar nar suyu içtim transfer günü daha iyi demişti tabi net değil belki kalinlasacagi vardır ama faydası olduğunu söylüyorlarBenim de rahimde incelik gordu ve 1 iğne kullanırdı..kontrole gittiğimde gene ince dedi pazartesi gene gideceğim bakalım ne diyecek
Nar suyunu duydum ben ne derece etkili bilemiyorum ama genelde forumda nar suyu önerilmiş.Siz yumurta toplama işlemini yaptırdınız mi transfer aşamasında mi rahim ince dedi inş kalinlasir ne yapmak lazım kalinlasmasi için hiç bilmiyorum
Evet toplama yapıldı ve 1 embriyo donduruldu.Siz yumurta toplama işlemini yaptırdınız mi transfer aşamasında mi rahim ince dedi inş kalinlasir ne yapmak lazım kalinlasmasi için hiç bilmiyorum
Yok hiç denemedim hic birsey kullanmiyorum ilaçların dışında..pek düşünmemeye çalışıyorum transferi ve sonrasını ne bileyim Allah kalbimi biliyor pek umutlu değilim ondanmidir bilemiyorum gidecem bakalım???Nar suyu falan kullanıyor musun canım, ben kullanmıştım transferden önceki son muayenede 8 demişti bana transfere kadar nar suyu içtim transfer günü daha iyi demişti tabi net değil belki kalinlasacagi vardır ama faydası olduğunu söylüyorlar
Hayır canım benjm umutlu ol olacaak ben inanıyorum ama beklemeden gelen mutlulukta güzel olur sana sonunda:)Yok hiç denemedim hic birsey kullanmiyorum ilaçların dışında..pek düşünmemeye çalışıyorum transferi ve sonrasını ne bileyim Allah kalbimi biliyor pek umutlu değilim ondanmidir bilemiyorum gidecem bakalım???
Canım hayrli olsunKızlarcığım ben bugün gittim kan verdim muayene oldum ve başladıkGonal f 900 ile 4 gün için başladık sonrasında kontrole gideceğim
Hepimize inşallah hayırlı olsun,epey kalabalıktı bugün hemen hemen herkesin elinde ilaç torbası vardı.Herkese dua ettim vallahiCanım hayrli olsun
Canım benim güzel niyetinle dualarin kabul olur inşaallah. Kalabalık oluyor ya ben sona yaklaştım şükür darısı sizlereHepimize inşallah hayırlı olsun,epey kalabalıktı bugün hemen hemen herkesin elinde ilaç torbası vardı.Herkese dua ettim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?