Yapiyor diye biliyorum ama canim gerek yok ki nasil gideceksin onca yolu..yaşadığın yerde iyi bir doktor bulursunAy inşallah yaa...sadece ultrosan ya normal Dr a gitsem olur heralde değil mi? Bir de berfu hoca gebelik takibi ve doğum yapıyor mu? Ayrı Dr ayarlayarak miyiz acaba?
Ne bileyim korkuyorum ya, ya bişey olursa diye birde rahim yarım ya..Yapiyor diye biliyorum ama canim gerek yok ki nasil gideceksin onca yolu..yaşadığın yerde iyi bir doktor bulursun
Düşük tehlikesinden kanama olur canim..ben kizimda 1 ay rapor almıştım bildiğin adet kanaması gibi surekli kanamam oluyordu...Bir de Allah korusun düşük falan olsa normal gebeler gibj kanama olur mu yoksa hissetmeme durumu olabilir mi?
İnşallah yaa hani hep diyorlar ya tutunca da korku geçmiyor hep devam ediyor kalp atışini duyacak miyim sağlıkla doğacak mi falan hep bı tedirginlik var, inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...Düşük tehlikesinden kanama olur canim..ben kizimda 1 ay rapor almıştım bildiğin adet kanaması gibi surekli kanamam oluyordu...
Sonrasinda 1 kimyasal gebeliğim oldu gene tup bebekle ozaman da kanamaya kaybettim..düşükte kanama olur genelde..ama sen bunları hic düşünme gercekten yürekten söylüyorum kalp atisini da sglikla doğduğunu da göreceğiz inşallah.. sımsıkı tutundu sana annesi
Merhaba,güzel haberlerinizi alalım inşallahmerhaba kızlar, pazartesı gunu aallah ızın verırse berfu hoca ıle baslıyoruz. gecen ay gıttım muayene olmustum. bana gonapeltyl dıye bı iğne vermıştı onu vuruyorum hala. dedıgım gıbı pazartesı baslıyoruz hayırlısıyla
Stres yapma canim. İş yapma, zorlama kendini. Dikkat et, bisey olmaz Allahin izniyle. Peki sen transfer zamanini yatarakmi gecirdin, nelere dikkat ettin?İnşallah yaa hani hep diyorlar ya tutunca da korku geçmiyor hep devam ediyor kalp atışini duyacak miyim sağlıkla doğacak mi falan hep bı tedirginlik var, inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...
Saol canım inşallah tez zamanda sağlıklı bı şekilde geçer 9 ay...rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben transfer zamanı yemeğimi yaptum ufak tefek de evi topladım gece gündüz yatmadım ama yarım saat ayaktaysam 10 dk mutlaka dinlendim o şekilde geçti belirtim de olmadı diyebilirim, hemşire bana sağlıklı embriyo ve sağlıklı rahim olduğu zaman ayakta kendini fazla yormadikca ve ağır kaldırmadikca bir şey olmaz demisti, o yüzden biraz rahattım ben hep belirti arayarak kastım kendimiStres yapma canim. İş yapma, zorlama kendini. Dikkat et, bisey olmaz Allahin izniyle. Peki sen transfer zamanini yatarakmi gecirdin, nelere dikkat ettin?
Şen berfu hoca da başlamış mıydın?Stres yapma canim. İş yapma, zorlama kendini. Dikkat et, bisey olmaz Allahin izniyle. Peki sen transfer zamanini yatarakmi gecirdin, nelere dikkat ettin?
Bu iğne ne için canım?merhaba kızlar, pazartesı gunu aallah ızın verırse berfu hoca ıle baslıyoruz. gecen ay gıttım muayene olmustum. bana gonapeltyl dıye bı iğne vermıştı onu vuruyorum hala. dedıgım gıbı pazartesı baslıyoruz hayırlısıyla
HayirŞen berfu hoca da başlamış mıydın?
Hayır canim. Bu ara beklemedeyim. Senin gibi tiroit problemim var benimde.Şen berfu hoca da başlamış mıydın?
Anlamadım mi. Yumurta büyütmeye erken başladı niyeyseBu iğne ne için canım?
Geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelirHayir
Hayır canim. Bu ara beklemedeyim. Senin gibi tiroit problemim var benimde.
Hmm hiç duymamıştım, vardır bir bildiği elbetAnlamadım mi. Yumurta büyütmeye erken başladı niyeyse
Aynem ya bemde öğrenmek istiyorum igne fiyatlarını ve uygun alabilecegimiz bi eczane yiKızlar iğneler ne kadar tuttu?Verilecek iğne ve sayıya gçre değişir biliyorum ama ortalama ne kadar olur merak ettimBir de eczanelerle pazarlık yapın diyenler çok olmuş merkezin çevresindekilerden mi aldınız?
Bugün bende gümüş eczanesinden aldim. Zaten her çıkan oraya gidiyorAynem ya bemde öğrenmek istiyorum igne fiyatlarını ve uygun alabilecegimiz bi eczane yi
Merkeze yakın hemen cadde üzerindeki gümüş eczanesinden almış çoğu kişi.Ortalama sanıyorum 2500-3000 tutuyor.Aynem ya bemde öğrenmek istiyorum igne fiyatlarını ve uygun alabilecegimiz bi eczane yi
Regl başlamadı benim henüz bu hafta kesin başlar ben de gidince oraya bakacağım.Sizin ne kadar tuttu?Bugün bende gümüş eczanesinden aldim. Zaten her çıkan oraya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?