Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

merhaba hanımlar. nasipse bir haftaya kadar berfu hocada başlayacağız. aranızda era testi yaptıran var mı acaba? bize bunu önerdi ama

merhaba hanımlar. nasipse bir haftaya kadar berfu hocada başlayacağız. aranızda era testi yaptıran var mı acaba? bize bunu önerdi ama
Basarisiz denemelerin yada düşüklerinmi var canım? Era testi biraz pahali diye biliyorum ben. Fiyatini ogrenebildinmi?

Bugün basladim igneye hoca cumaya gel dedi bana. Cok ara olmuyor mu sizde cumaya kadar
Yok bana da öyle dedi zaten yumurtalar belli bi oldugunluga geldikten sonra önemli. Mesela bende perşembe başladım hoca bana salı gel dedi hemşire geri pazartesiye çevirdi onu o yüzden bugün gittim şimdi çarşamba çağırdı. O zaman gideceğim inşaallah. Bu haftasonuna kadar hayrlisyla toplama olur. Sizinde tedaviniz hayrli olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah

Amin canım insallah

Yeni tedaviye baslayacak arkadaşlar hayırlısıyla pozitif sonuclar alırsınız insallah ilaclar 3000 tl yi buliyor kizlar soran arkadas olmus

Benim tedavimde hesapladigima göre 3 bini falan çok rahat geçti ve arkın eczanesinden aldım ben hepsini ve diğerlerine göre daha çok yardımci oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…