Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Ay canim o kadar sevindim ki o ses var ya belkide duyduğum en güzel sesti hatırlıyorum da
Maşallah hep böyle güzel devam etsin inşallah..

Ben de cumartesi annemde kalıp pazara dönerim ozaman

Hay maşallah çok iyi ya bak benim 8 le transferim yapıldı ve tuttu, senden de güzel haberler bekliyoruz
Insallah canim..ne kadar çok ilaç verdi isini garantiye alıyor vallahi cok sevindim bu ise..

Kimyasal gebelik gecirdigimde kanamam olurken yalvarmistim da doktora 1 progestan 8gne vermemişti onu görünce özellikle cok sevindim

Insallah canim..ne kadar çok ilaç verdi isini garantiye alıyor vallahi cok sevindim bu ise..

Kimyasal gebelik gecirdigimde kanamam olurken yalvarmistim da doktora 1 progestan 8gne vermemişti onu görünce özellikle cok sevindim
Birşey merak ediyorum kan sulandırıcı verdi mi size? Acaba her hastaya veriyor mu ki? bir tek kan sulandırıcı kullandığım tedavimde pozitifi gördüm o da kimyasal oldu. ki bir çok arkadaşımda bu kullanılınca pozitif gördü. testler de bir sorun gözükmese de işe yarıyor mu sanki

Ay canim o kadar sevindim ki o ses var ya belkide duyduğum en güzel sesti hatırlıyorum da
Maşallah hep böyle güzel devam etsin inşallah..

Ben de cumartesi annemde kalıp pazara dönerim ozaman
Amiiin canın inşallah hepimize sonuna kadar herşeyi yaşamak nasip olsun

Ben üç tedavimde de kullandım canım ilk pozitifim benim

Eger hiç bir problem yoksa kan ile ilgili sadece coraspin veriyor...iğneyi problem var ise transfer gunu veriyormuş...ben simdi coraspin kullanmaya başladım transferden sonra da igneye baslayacagim

Igne yerlerin aciyormu senin de canim vurulurken hiç hissetmiyorum ama yerleri cok aciyor
[/QUOTE]progestan iğne dimi, onu eşim yapiyor hemen sonra kremle masaj yapıyorum rahat geçiyor sonrası, ama artık vurarken çok aciyor bir aydır hergun vuruluyorum, bazen nadir yeri sonra açıyor gece falan sağdan sola dönemiyorum açısından ama bu çok nadir oluyor, sen de mi hergun vuruluyorsun?

Kızlar selam kontrolden çıktım şimdi toplamda bir 7-8 tane yumurta var gibi onların da en büyüğü 13mm. cetrotide başladı hoca.Cuma yeniden gideceğim bakalım ne durumda olacaklar merak ediyorum,inşallah büyürler ve inşallah bu sayılar yeterlidir.

İnşallah canım büyürler sen dert etme her şey yolunda gitsin dileğim:))

Igne yerlerin aciyormu senin de canim vurulurken hiç hissetmiyorum ama yerleri cok aciyor
progestan iğne dimi, onu eşim yapiyor hemen sonra kremle masaj yapıyorum rahat geçiyor sonrası, ama artık vurarken çok aciyor bir aydır hergun vuruluyorum, bazen nadir yeri sonra açıyor gece falan sağdan sola dönemiyorum açısından ama bu çok nadir oluyor, sen de mi hergun vuruluyorsun?
[/QUOTE]
Evet canim hergun

Ne güzel esin vurqbiliyor demek ki..ben bi de sağlık ocagiyla uğraşıyorum transferden sonra da hergun çıkmam gerekecek..bi de hemşire saati hiç susmasın tam 14.00 te vurdurun dedi ama şaşıyor mecbur

Insallah hersek yolunda gider canim

Evet canim hergun

Ne güzel esin vurqbiliyor demek ki..ben bi de sağlık ocagiyla uğraşıyorum transferden sonra da hergun çıkmam gerekecek..bi de hemşire saati hiç susmasın tam 14.00 te vurdurun dedi ama şaşıyor mecbur
[/QUOTE]
Aslında bu 3. Tedavide öğrendi diğerlerinde göbekten yumurta için olan igneler için bile hastaneye gidiyorduk adamın canına tak dedi artık ben denicem dedi öylece öğrendi biraz risk aldık ama çok şükür bişey olmadı hemşire de vurabilir dedi, ama bizim için çok iyi oldu bide hastane uzaktı git gel yarim saati buluyor, canım bana saat olarak 2 ile Evet canim hergun

[/QUOTE]
Ay hergun zor oluyor ya, yer kalmadı valla totomda canım hemşire bana saat olarak 2 ile 3 arasında yaptirin dedi hatta bı gün eşim evde yoktu benimde hastaneye gitme şansım yoktu sorduk ve sabah erken yada akşam yapsanız olur dediler ve biz hergun 2 gibj yapıyoruz o zaman iki gün boyunca akşam 8.40 gibi yaptık o yüzden 5-10 dk oynamada önemli bı sorun olacağını sanmıyorum.insallah olmaz yani:) diğer iki tedavide her iğne için göbekten olanlarda bile hastaneye gidiyorduk git gel yarim saati geçiyordu adamın canına tak etti:) bu tedavide ben denicem dedi hemşireye sorduk yapın dedi denedi ve yaptı gitti:) mecburiyetten öğrendi biraz:) çok şükür şimdi hepsini evde yapıyoruz biizm için iyi oluyor ya

Aslında bu 3. Tedavide öğrendi diğerlerinde göbekten yumurta için olan igneler için bile hastaneye gidiyorduk adamın canına tak dedi artık ben denicem dedi öylece öğrendi biraz risk aldık ama çok şükür bişey olmadı hemşire de vurabilir dedi, ama bizim için çok iyi oldu bide hastane uzaktı git gel yarim saati buluyor, canım bana saat olarak 2 ile
Evet canim hergun

[/QUOTE]
Ay hergun zor oluyor ya, yer kalmadı valla totomda canım hemşire bana saat olarak 2 ile 3 arasında yaptirin dedi hatta bı gün eşim evde yoktu benimde hastaneye gitme şansım yoktu sorduk ve sabah erken yada akşam yapsanız olur dediler ve biz hergun 2 gibj yapıyoruz o zaman iki gün boyunca akşam 8.40 gibi yaptık o yüzden 5-10 dk oynamada önemli bı sorun olacağını sanmıyorum.insallah olmaz yani:) diğer iki tedavide her iğne için göbekten olanlarda bile hastaneye gidiyorduk git gel yarim saati geçiyordu adamın canına tak etti:) bu tedavide ben denicem dedi hemşireye sorduk yapın dedi denedi ve yaptı gitti:) mecburiyetten öğrendi biraz:) çok şükür şimdi hepsini evde yapıyoruz biizm için iyi oluyor ya
[/QUOTE]

Yok canim göbekten olan kan sulqbduricu seker ignrsinfalan filan onlari ben yaparım da iste bunu bilemedim başkasına yaparım aslında da kendime nasil olacak burası minik bi ilçe 5 dk sürüyor ancak bakalım gideceğiz artık..

[/QUOTE]

Yok canim göbekten olan kan sulqbduricu seker ignrsinfalan filan onlari ben yaparım da iste bunu bilemedim başkasına yaparım aslında da kendime nasil olacak burası minik bi ilçe 5 dk sürüyor ancak bakalım gideceğiz artık..
[/QUOTE]
Hayırlısı kuzum nasıl istersen öyle olsun hersey

Merhaba kizlar yumurta geliştirici igneleri biz göbekten vuruluyoruz ya bunların kalçadan yada koldan yapilanla nasıl bir farkı var biliyor musunuz ve aynı gonal f, merional vb hep duygumuz ilaçlardan mi ilaçlar da mi farklı yani bilginiz var mi?

Ve bugün gittim iğne vurulmak icin ben sürekli buraya gelmek istemiyorum öğretin bana da dedim...üst bacak yanlarından vurabilirsiniz dedi iyi bugün ben yapayım dedim ve yaptim aslında zorluğu yok..ama bacak cok cok aciyor sinir ucu cok olduğundan..

Epey bir video izledim kalcadwn esim yapacak yarin

Senj tebrik ediyorum canım bence büyük cesaret ben igenenin ucuna bile bakamıyorum bırak kendjm yapmayı insanın cesaretli olması güzel bişey, gerçekten senin adına sevindim git gel yapmasın en azından, eşin yaparsa. Daha iyi olabilir tabi

Canım gittin mi nasıl herşey yolunda değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…