Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Kalcadan koldan yapılanı hic duymadım canim

Canım gittin mi nasıl herşey yolunda değil mi?
Evet evet sabah gittim.Pazartesi son kontrol çatşamba da toplayacağım dedi hoca,sayı olarak çok değil 8 tane falan ama önemli olan kalitesi sonuçta 1 tane yetiyor diye düşünüyorum Bakalım artık hayırlısı merakla bekliyorum

Imzamiz gerekiyordu erken yola çıktık iğneyi kendimin vurdugunusoyleyince cok şaşırdı ve de kızdı bana hemşire.. göbekten yapılanı var 9ndan yazalım biz size cok tehlikeli sizin yapmanız dedi...bence irsey olmaz da

Progestanin göbekten olanı da mi varmis yaa hiç duymamıştım senin için daha kolaylik olur canım

Kizlar ya üç gündur bi kasık ağrım vardı bazen şiddetleniyor berfu hocaya sordum gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum Dr a git dedi gittim ve idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda kan çıktı, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum lütfen dua edin bişey olmasın kendiliğinden geçsin

Canim herhangi bir tedavi vermediler mi ilaç falan.. cok cok su ic dinlen...hic bir şey olmaz Allahin izniyle canim

Aaa çok geçmiş olsun hemen geçsin gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…