Kalcadan koldan yapılanı hic duymadım canimMerhaba kizlar yumurta geliştirici igneleri biz göbekten vuruluyoruz ya bunların kalçadan yada koldan yapilanla nasıl bir farkı var biliyor musunuz ve aynı gonal f, merional vb hep duygumuz ilaçlardan mi ilaçlar da mi farklı yani bilginiz var mi?
Evet evet sabah gittim.Pazartesi son kontrol çatşamba da toplayacağım dedi hoca,sayı olarak çok değil 8 tane falan ama önemli olan kalitesi sonuçta 1 tane yetiyor diye düşünüyorumCanım gittin mi nasıl herşey yolunda değil mi?
Evet evet sabah gittim.Pazartesi son kontrol çatşamba da toplayacağım dedi hoca,sayı olarak çok değil 8 tane falan ama önemli olan kalitesi sonuçta 1 tane yetiyor diye düşünüyorumBakalım artık hayırlısı merakla bekliyorum
[/QUOT hadi hayırlısı bakalım herşey gönlünce çok güzel ilerlesin, sayı olarak 8 de güzel bence tam da dedigin gibi bir tane olsun senin olsun
Progestanin göbekten olanı da mi varmis yaa hiç duymamıştım senin için daha kolaylik olur canımImzamiz gerekiyordu erken yola çıktık iğneyi kendimin vurdugunusoyleyince cok şaşırdı ve de kızdı bana hemşire.. göbekten yapılanı var 9ndan yazalım biz size cok tehlikeli sizin yapmanız dedi...bence irsey olmaz da
Canim herhangi bir tedavi vermediler mi ilaç falan.. cok cok su ic dinlen...hic bir şey olmaz Allahin izniyle canimKizlar ya üç gündur bi kasık ağrım vardı bazen şiddetleniyor berfu hocaya sordum gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum Dr a git dedi gittim ve idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda kan çıktı, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum lütfen dua edin bişey olmasın kendiliğinden geçsin
Aaa çok geçmiş olsun hemen geçsin gitsin inşallah.Kizlar ya üç gündur bi kasık ağrım vardı bazen şiddetleniyor berfu hocaya sordum gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum Dr a git dedi gittim ve idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda kan çıktı, bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum lütfen dua edin bişey olmasın kendiliğinden geçsin
Yok canım vermedilerCanim herhangi bir tedavi vermediler mi ilaç falan.. cok cok su ic dinlen...hic bir şey olmaz Allahin izniyle canim
Teşekkür ederim canım inşallah ya hoca da antibiyotik olmadan geçmez dedi yarın bı daha gidicem artikAaa çok geçmiş olsun hemen geçsin gitsin inşallah.
Ay hadi hayırlısı olsun kolayca geçsin güzel haberlerin başlangıcı olsun!Transfere gidiyorum kizlar
Cok teşekkür ederim canım..heyecanlanmak saniyordum oldukça heyecanliyim.. tek embriyo var insallah sağlıkla tutunsun banaAy hadi hayırlısı olsun kolayca geçsin güzel haberlerin başlangıcı olsun!
ne yaptınız nasıl geçti?Umarım yolundadır her şey.Cok teşekkür ederim canım..heyecanlanmak saniyordum oldukça heyecanliyim.. tek embriyo var insallah sağlıkla tutunsun bana
1 saat yatıp eve geldim..yemek yedim falan simdi gene uzanıyorum..3 Kasım test tarihimne yaptınız nasıl geçti?Umarım yolundadır her şey.
Insaallahh pozitif haberini alırız canim hayrlisyla. Embriyo kalitesi neymiş canim1 saat yatıp eve geldim..yemek yedim falan simdi gene uzanıyorum..3 Kasım test tarihim
Insallh canimInsaallahh pozitif haberini alırız canim hayrlisyla. Embriyo kalitesi neymiş canim
Masaallahh yaInsallh canim5bb dediler 6.gu embriyosu
Transfer yaparken şıkışık mı oluyoruz?Transfer uzun sürüyor mu?1 saat yatıp eve geldim..yemek yedim falan simdi gene uzanıyorum..3 Kasım test tarihim
Baya sıkışık olmak gerekiyor..aslında transfer cok kısa sürüyor da beklemesi uzun..Transfer yaparken şıkışık mı oluyoruz?Transfer uzun sürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?