Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Zaten cok erken canim da iste

Sen ne yaptın enfeksiyon ne alemde iyi misin
Sorma ya Denizli'de ki Dr uma sordum o da düşük yapio olabilirsin hemen gel dedi nasıl korktum apar topar gittim ama çok şükür bişey yokmuş bebiş iyi kalbi pıt pıt atıyor bişey yapmana gerek yok çok az enfeksiyon bol sıvı tuket dedi

Yok canim yaa hiç bir şey yani goguslerde hassasiyet falan demişler..batma demişler akıntı demişler leke demişler hiç bir şey yok moralim bozuluyor açıkçası
Bugün daha 2. Gün değil mi zaten tutunma 2-4 gün arası oluyor belirti olsa bile bence ,2_4 günlerinde başlar olmamasida normal ama olacaksa da yeni başlayacaktır bence bozma moralini bişey hissedersen bize de yaz :)

Yok canim yaa hiç bir şey yani goguslerde hassasiyet falan demişler..batma demişler akıntı demişler leke demişler hiç bir şey yok moralim bozuluyor açıkçası
Bence erken gibi kafanızı dağıtacak bir şey yapmaya çalışın çok zordur eminim ama

Eveet çarşamba günü opu var en büyüğü 23mm 10 tane yumurta gördü hoca.Umarım tertemiz bir şekilde embriyolar olur 5. güne kadar yaşar :)

Bugün daha 2. Gün değil mi zaten tutunma 2-4 gün arası oluyor belirti olsa bile bence ,2_4 günlerinde başlar olmamasida normal ama olacaksa da yeni başlayacaktır bence bozma moralini bişey hissedersen bize de yaz :)
Bence erken gibi kafanızı dağıtacak bir şey yapmaya çalışın çok zordur eminim ama
Ayy zor cok sor 2.gunde belirti olmaz aslında da kendime de biliyorum da iste...

Eveet çarşamba günü opu var en büyüğü 23mm 10 tane yumurta gördü hoca.Umarım tertemiz bir şekilde embriyolar olur 5. güne kadar yaşar :)
Hay maşallah ya 10 tane sayısı çok iyi büyüklugu de iyi bence hakkında şimdiden hayırlısı olsun canım bol bol dua edelim gider insallah 5. Gune

İnşallah.Berfu hoca dondurulmuş transferi neye göre belirliyor?Opu sonrası rahim kalınlığına mı bakıyor ağırlıklı olarak?
Baştan söylemişti bana dondurulmuş düşünüyorum diye sana söylemedi mi? Opu sonrasi bana adetliyken kan ver bana gönder dedi sadece canım ama kişiden kişiye değişebilir tabiki

Ayy zor cok sor 2.gunde belirti olmaz aslında da kendime de biliyorum da iste...
Ama insan düşünmeden yapamıyor ki aklı fikri hep belirti de oluyor en azından bende hep oyle oldu kaldı
Ya insan düşünmeden yapamıyor ki bide okuyoruz duyuyoruz hep belirti yaşayanları ister istemez insan dinliyor vücudunu ama kaldı 10 gün cok cabuk geçer o insallah :)

Baştan söylemişti bana dondurulmuş düşünüyorum diye sana söylemedi mi? Opu sonrasi bana adetliyken kan ver bana gönder dedi sadece canım ama kişiden kişiye değişebilir tabiki
Yok söylemedi rahim kalınlığını bugün 11mm ölçtü belki opudan sonra belki konuşacaktır.Taze transfer olur belki.Yani embriyolar yaşasın da tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…