Insallah canimMasaallahh yaInsaallah sımsıkı tutunur sana
Yaaa şimdiden hayırlı olsun canım sayılı günleer vaarr artiik pozitif haberini bekliyorum:))Transfere gidiyorum kizlar
Insallah canimYaaa şimdiden hayırlı olsun canım sayılı günleer vaarr artiik pozitif haberini bekliyorum:))
Çok erken daha Cook hem belli mi olur belki benjm gibi belirtisiz Olur:)Insallah canimbelirti aramaya başladım daha ne olacaksa
Zaten cok erken canim da isteÇok erken daha Cook hem belli mi olur belki benjm gibi belirtisiz Olur:)
Sorma ya Denizli'de ki Dr uma sordum o da düşük yapio olabilirsin hemen gel dedi nasıl korktum apar topar gittim ama çok şükür bişey yokmuş bebiş iyi kalbi pıt pıt atıyor bişey yapmana gerek yok çok az enfeksiyon bol sıvı tuket dediZaten cok erken canim da iste
Sen ne yaptın enfeksiyon ne alemde iyi misin
Canım nasilsjn nasıl gidiyor var mı bı belirti falanZaten cok erken canim da iste
Sen ne yaptın enfeksiyon ne alemde iyi misin
Yok canim yaa hiç bir şey yani goguslerde hassasiyet falan demişler..batma demişler akıntı demişler leke demişler hiç bir şey yok moralim bozuluyor açıkçasıCanım nasilsjn nasıl gidiyor var mı bı belirti falan
Bugün daha 2. Gün değil mi zaten tutunma 2-4 gün arası oluyor belirti olsa bile bence ,2_4 günlerinde başlar olmamasida normal ama olacaksa da yeni başlayacaktır bence bozma moralini bişey hissedersen bize de yaz :)Yok canim yaa hiç bir şey yani goguslerde hassasiyet falan demişler..batma demişler akıntı demişler leke demişler hiç bir şey yok moralim bozuluyor açıkçası
Bence erken gibi kafanızı dağıtacak bir şey yapmaya çalışın çok zordur eminim amaYok canim yaa hiç bir şey yani goguslerde hassasiyet falan demişler..batma demişler akıntı demişler leke demişler hiç bir şey yok moralim bozuluyor açıkçası
Bugün daha 2. Gün değil mi zaten tutunma 2-4 gün arası oluyor belirti olsa bile bence ,2_4 günlerinde başlar olmamasida normal ama olacaksa da yeni başlayacaktır bence bozma moralini bişey hissedersen bize de yaz :)
Ayy zor cok sorBence erken gibi kafanızı dağıtacak bir şey yapmaya çalışın çok zordur eminim ama
Super canim cok iyi bir sayi hadi guzel haberlerle gel insallahEveet çarşamba günü opu var en büyüğü 23mm 10 tane yumurta gördü hoca.Umarım tertemiz bir şekilde embriyolar olur 5. güne kadar yaşar :)
İnşallah.Berfu hoca dondurulmuş transferi neye göre belirliyor?Opu sonrası rahim kalınlığına mı bakıyor ağırlıklı olarak?Super canim cok iyi bir sayi hadi guzel haberlerle gel insallah
Hay maşallah ya 10 tane sayısı çok iyi büyüklugu de iyi bence hakkında şimdiden hayırlısı olsun canım bol bol dua edelim gider insallah 5. GuneEveet çarşamba günü opu var en büyüğü 23mm 10 tane yumurta gördü hoca.Umarım tertemiz bir şekilde embriyolar olur 5. güne kadar yaşar :)
Baştan söylemişti bana dondurulmuş düşünüyorum diye sana söylemedi mi? Opu sonrasi bana adetliyken kan ver bana gönder dedi sadece canım ama kişiden kişiye değişebilir tabikiİnşallah.Berfu hoca dondurulmuş transferi neye göre belirliyor?Opu sonrası rahim kalınlığına mı bakıyor ağırlıklı olarak?
Ama insan düşünmeden yapamıyor ki aklı fikri hep belirti de oluyor en azından bende hep oyle olduAyy zor cok sor2.gunde belirti olmaz aslında da kendime de biliyorum da iste...
Ya insan düşünmeden yapamıyor ki bide okuyoruz duyuyoruz hep belirti yaşayanları ister istemez insan dinliyor vücudunu ama kaldı 10 gün cok cabuk geçer o insallah :)Ayy zor cok sor2.gunde belirti olmaz aslında da kendime de biliyorum da iste...
Yok söylemedi rahim kalınlığını bugün 11mm ölçtü belki opudan sonra belki konuşacaktır.Taze transfer olur belki.Yani embriyolar yaşasın da tabii :)Baştan söylemişti bana dondurulmuş düşünüyorum diye sana söylemedi mi? Opu sonrasi bana adetliyken kan ver bana gönder dedi sadece canım ama kişiden kişiye değişebilir tabiki
En doğru zamanı bilir o merak etme canım.. genelde.rwhim dinlendirme taraftarıdır.Yok söylemedi rahim kalınlığını bugün 11mm ölçtü belki opudan sonra belki konuşacaktır.Taze transfer olur belki.Yani embriyolar yaşasın da tabii :)
Haber bekliyoruz canim insallah guzel guzel blast lariniz olurEveet çarşamba günü opu var en büyüğü 23mm 10 tane yumurta gördü hoca.Umarım tertemiz bir şekilde embriyolar olur 5. güne kadar yaşar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?