- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
Şimdi geldim eve 10 tane toplamışlar,adetin 2.gübü gel dedi hoca bundan sonrası artık dualarımıza kaldıHaber bekliyoruz canim insallah guzel guzel blast lariniz olur
Tamam dinlendirme yapicqk sana da ozaman..Şimdi geldim eve 10 tane toplamışlar,adetin 2.gübü gel dedi hoca bundan sonrası artık dualarımıza kaldı
Evet evet öyle deyince bana dedim kesin dinlendirme yapacak diye ,şimdi gelecek haberi bekleyeceğimTamam dinlendirme yapicqk sana da ozaman..
Insallah bol bol bebiş olsunlar sana
Tabi tabi ilac falan başlayacak iste adetle çağırıyor.Evet evet öyle deyince bana dedim kesin dinlendirme yapacak diye ,şimdi gelecek haberi bekleyeceğimSende var mı bir ağrısı sızı belirti
Bence olacak azıcık erken zatenTabi tabi ilac falan başlayacak iste adetle çağırıyor.
Offf yok ya hiç bir şey yok
Günaydın test gününe daha var ama sanki değil mi?Bu şekilde ilk negatif görüp sonra pozitif olan geç tutunan çok okudum ben.Tam test günü ne zaman?Kizlar test yaptim ve kocaman tek cizgi
Dondurulmus embriyom da yok...
Elimizde avucumuzda bir araba var satıp bir deneme daha düşünüyorum ya cok istiyorum cok sey mi istiyorumyarin sabah kan testi vereceğim yoksa artik okuma bakacagim
Canim evet var da..3 4 5.gunde öğrenenler oldu ayni gun transfer olduğum ben de bir heyecanlanyaptim iste..Günaydın test gününe daha var ama sanki değil mi?Bu şekilde ilk negatif görüp sonra pozitif olan geç tutunan çok okudum ben.Tam test günü ne zaman?
İnşallah güzel güzel dollenir hepsi güzel haberler veririsin bize:)Şimdi geldim eve 10 tane toplamışlar,adetin 2.gübü gel dedi hoca bundan sonrası artık dualarımıza kaldı
Bence de çok erken 5. Gün daha boşuna canı sıkma derim, vücudun hormonu geç salgiliyor olabilir yada idrarda geç çıkma olabiliyor diye okumuştum bı kaç gün daha bekle bence ama sen bilirsin tabi kanda çıkabilir amaKizlar test yaptim ve kocaman tek cizgi
Dondurulmus embriyom da yok...
Elimizde avucumuzda bir araba var satıp bir deneme daha düşünüyorum ya cok istiyorum cok sey mi istiyorumyarin sabah kan testi vereceğim yoksa artik okuma bakacagim
Herkesin vücudu farklı canım üzme kendini herşey güzel olacakCanim evet var da..3 4 5.gunde öğrenenler oldu ayni gun transfer olduğum ben de bir heyecanlanyaptim iste..
Test tarihim 3 kasim yarin kan testi yaptıracağım varsa 5 in üzerinde cikar zaten yoksa da yoktur boyle beklemek üzücü
Aradılar az önce,10 yumurtanın 9 tanesi olgunmuş ondan da 8 tanesi döllenmişİnşallah güzel güzel dollenir hepsi güzel haberler veririsin bize:)
İçin rahat edecekse yaptır testi ama herkesin farklı işliyor süreci güzel düşünelim güzel olsunBence de çok erken 5. Gün daha boşuna canı sıkma derim, vücudun hormonu geç salgiliyor olabilir yada idrarda geç çıkma olabiliyor diye okumuştum bı kaç gün daha bekle bence ama sen bilirsin tabi kanda çıkabilir ama
Cok güzel canim masallahAradılar az önce,10 yumurtanın 9 tanesi olgunmuş ondan da 8 tanesi döllenmişBekliyoruz bakalım gelişimleri nasıl olacak.Sen nasıl oldun?
Maşallah çok iyi sayılar bunlar insallah hepsi blast olur ilk tedaviniz mi?Aradılar az önce,10 yumurtanın 9 tanesi olgunmuş ondan da 8 tanesi döllenmişBekliyoruz bakalım gelişimleri nasıl olacak.Sen nasıl oldun?
ama olur da olumsuz olursa yumurta kalitesini artırıcı kur ve vitamin kullanarak gideceğim bu kez sayım fena değil ama kalitesi az ki azi dollendi..öğretmenim ve yarıyıl tatilinde toplama yaptırmak istiyorum onlar kalsin bir kez de yazın yaptiricam artık 2 toplamada ne çıkarsaplanı yaptik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?