Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Aysuncum ben Berfu hocaya histeroskopi yaptırdıktan 3 ay sonra kendim hamile kaldım hatta histeroskopiden sonra 2 ay korundum. Histeroskopiden önce 3 kimyasal geçirdim. Histeroskopiden sonra bebeğim bana tutunmuştu.
Canim..Cumartrsi gunu icin ankara memorial den randevu aldim.. kizima beni sisli memorial kavusturmustu..laboratuvarları aynıdır diye düşünüyorum instagramdan da cok inceledim doktorun cok hastası takipçisi guzel yorumlwri var..bi on gorusme yapacwgim...

İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim hayırlı kapılar açsın 2nci bebeğine de sağ salim kavuştursun canım❤

Gerçekten laboratuvar çok önemli diyorlar

Gerçekten laboratuvar çok önemli diyorlar
Tabiki hatta doktor kadar önemli..
Konuştum tum labratuvarlarimiz ayni koşullarda kurulmuştur dedi..sadece genetik bölümü istanbulda gerisi hep ayni dedi..yaşım ileri amh dusuk dedim..zaten gelen bi cok hastamiznoyle içiniz rahat olsun dedi ama bakalım...aklımda cok soru işareti var iken bahceciye tekrar gitmek içimden gelmiyor.insallah dogru karsr veriyorumdur..Bur da da 6 da 1 ya da 5 te 1 her ne ise kotu sonuc olursa labratuvardan değil benden kaynaklı problemmis diyeceğim...insallah oyle kotu bir deneyim yasamam da

Arkadaslar masallah sızın en azından embrıyo olusmus benım yumurta toplamadan once 10 dan fazla ıdı opuda bos cıkmıs ılerı surece bıle gecemedım yanı

Daha once hıc bunu yasayan yada cevrede duydugunuz varmı genetık tetslerı oncesınde yaptırmıstım sorun yoktu Pcosum var amh degerım yuksek

Berfu hanımla ılgılı bır endısenız yoksa bahcecının laboratuarı en ıı dıye bılıyorum tabı karar sızın ıcınıze nasıl sınıyorsa ole yapın bence keske demeyecek sekılde

Berfu hanımla ılgılı bır endısenız yoksa bahcecının laboratuarı en ıı dıye bılıyorum tabı karar sızın ıcınıze nasıl sınıyorsa ole yapın bence keske demeyecek sekılde
Labrwtuvardan eminn degilken tekrar baslayamamki canim memorial ile on gorusme yapacwgim cumartrsi gunu

Devlette yaptirip,sonucu goturebilirsin canim. Kabul ediyolar butun tahlilleri hsg histereskopi vs.

Canım o şekilde kabul edeceğini düşünmüyorum eğer gerek görürse histeroskopiye kendisi yapmak ister çünkü o anda müdahale edecek birşeyler olabilir.. ben daha önce çok defa olmama rağmen kendisi tekrar yapmak istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…