Canim..Cumartrsi gunu icin ankara memorial den randevu aldim.. kizima beni sisli memorial kavusturmustu..laboratuvarları aynıdır diye düşünüyorum instagramdan da cok inceledim doktorun cok hastası takipçisi guzel yorumlwri var..bi on gorusme yapacwgim...Aysuncum ben Berfu hocaya histeroskopi yaptırdıktan 3 ay sonra kendim hamile kaldım hatta histeroskopiden sonra 2 ay korundum. Histeroskopiden önce 3 kimyasal geçirdim. Histeroskopiden sonra bebeğim bana tutunmuştu.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim hayırlı kapılar açsın 2nci bebeğine de sağ salim kavuştursun canım❤Canim..Cumartrsi gunu icin ankara memorial den randevu aldim.. kizima beni sisli memorial kavusturmustu..laboratuvarları aynıdır diye düşünüyorum instagramdan da cok inceledim doktorun cok hastası takipçisi guzel yorumlwri var..bi on gorusme yapacwgim...
Gerçekten laboratuvar çok önemli diyorlarCanim..Cumartrsi gunu icin ankara memorial den randevu aldim.. kizima beni sisli memorial kavusturmustu..laboratuvarları aynıdır diye düşünüyorum instagramdan da cok inceledim doktorun cok hastası takipçisi guzel yorumlwri var..bi on gorusme yapacwgim...
Tabiki hatta doktor kadar önemli..Gerçekten laboratuvar çok önemli diyorlar
Hangi merkezde tedavi oldun canimArkadaslar masallah sızın en azından embrıyo olusmus benım yumurta toplamadan once 10 dan fazla ıdı opuda bos cıkmıs ılerı surece bıle gecemedım yanı
Bahcecı berfu hanıHangi merkezde tedavi oldun canim
Adetın 2.gunu gıdecegım ınsallah berfu hanımla gorusmeyeBahcecı berfu hanı
Berfu hanımla ılgılı bır endısenız yoksa bahcecının laboratuarı en ıı dıye bılıyorum tabı karar sızın ıcınıze nasıl sınıyorsa ole yapın bence keske demeyecek sekıldeTabiki hatta doktor kadar önemli..
Konuştum tum labratuvarlarimiz ayni koşullarda kurulmuştur dedi..sadece genetik bölümü istanbulda gerisi hep ayni dedi..yaşım ileri amh dusuk dedim..zaten gelen bi cok hastamiznoyle içiniz rahat olsun dedi ama bakalım...aklımda cok soru işareti var iken bahceciye tekrar gitmek içimden gelmiyor.insallah dogru karsr veriyorumdur..Bur da da 6 da 1 ya da 5 te 1 her ne ise kotu sonuc olursa labratuvardan değil benden kaynaklı problemmis diyeceğim...insallah oyle kotu bir deneyim yasamam da
Labrwtuvardan eminn degilken tekrar baslayamamki canimBerfu hanımla ılgılı bır endısenız yoksa bahcecının laboratuarı en ıı dıye bılıyorum tabı karar sızın ıcınıze nasıl sınıyorsa ole yapın bence keske demeyecek sekılde
Anladım hadı bakalım hayırlı olsun dıyelım ınsallah yuzunuz gulerLabrwtuvardan eminn degilken tekrar baslayamamki canimmemorial ile on gorusme yapacwgim cumartrsi gunu
Insallah canim gelişmeleri yaz bize de merakla.bekliyorum insallah guzel sonuclar alirsinAnladım hadı bakalım hayırlı olsun dıyelım ınsallah yuzunuz guler
Insallah hepımız guzel sonuclar alalımInsallah canim gelişmeleri yaz bize de merakla.bekliyorum insallah guzel sonuclar alirsin
Henüz oralara gelemedim inşallah gelebilirsem yanıtlarım bu sorunu. Ama bana diğerlerinde hep coraspirin verildiBerfu Hanım cyclo progynovanin yanında aspirin mi yoksa coraspirin mi veriyor? Kullanan var mi?
Merhaba histeroskopiyi ne kadara oldunuz acabaMerhaba arkadaşlar çarşamba günü berfu hocama histeroskopi oldum şuan bekleme aşamasındayım.. ilgisinden çok memnun kaldım..
Şuan beklemedeyim adet olunca gideceğim..
Merhaba histeroskopiyi ne kadara oldunuz acaba
Devlette yaptirip,sonucu goturebilirsin canim. Kabul ediyolar butun tahlilleri hsg histereskopi vs.Merhaba histeroskopiyi ne kadara oldunuz acaba
Devlette yaptirip,sonucu goturebilirsin canim. Kabul ediyolar butun tahlilleri hsg histereskopi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?