Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Canım çok erken olumsuz düşünme benim 11. Gün idrarda negatif çıkmıştı 13. Gün kanda pozitifti.. kendini strese sokma bebeğin sımsıkı tutunsun sana
Yaaa kacinci gun embryosuydu...bir de 13.gun kanda kac cikmisti

Merhaba arkadaşlar çarşamba günü berfu hocama histeroskopi oldum şuan bekleme aşamasındayım.. ilgisinden çok memnun kaldım..
Şuan beklemedeyim adet olunca gideceğim..
Geçmiş olsun canım, gerçekten berfu hoca iyidir işini bilir için rahat olsun histereskobiyi neden oldun?

Kan testin 0.03 cikti kizlar pek umutlu degildim zaten hayirlisi olsun...Berfu hocayla konuşup son bi havuz yonyemi istediğimi söyleyeceğim sansi 2 ye katlamak icin

Kan testin 0.03 cikti kizlar pek umutlu degildim zaten hayirlisi olsun...Berfu hocayla konuşup son bi havuz yonyemi istediğimi söyleyeceğim sansi 2 ye katlamak icin
Ne desem bilemedim canım, ama hiç değişmez mi ki sonuçta daha kaç günün var teste, herşey de vardır bı hayır mutlaka berfu hoca ne diyecek bakalım inşallah herşey gönlünce olur

Ne desem bilemedim canım, ama hiç değişmez mi ki sonuçta daha kaç günün var teste, herşey de vardır bı hayır mutlaka berfu hoca ne diyecek bakalım inşallah herşey gönlünce olur

Haftaya cumartesi ankaraya gideceğiz annemi bırakacağız ozaman berfu hocayla bi yuzyuze görüşmek istiyorum...ilerisi için konuşmak istiyorum..Neler diyecek bakalım

Canim bende sayi kotu değil iyi de hep 6 oluyor ama kalitesi kotu demek ki onu iyilestirebilirmiyim özellikle onu soracağım bide ocakta toplama yaptırmak istiyorum sadece onu sorecagim

Aynen sayın gayet iyi kalitesi sıkınti, hayırlısı olsun gerçekten dilden baskasi çıkmıyor

Ah ya çok üzüldüm Mutlaka hocayla konuşun en azından sebebi ne onu bilirsiniz.Hayırlısı olsun elbet vardır bir nedeni çaresi.

Merhaba canim nasılsın
Bebislerden haber geldi mi ne durumdalar
Merhaba vallahi endişe ve heyecanla bekliyorum.3. gün aradıklarında 8 tane döllenen yumurtadan 7 si embriyo halinde durumları da iyi olduğu için devam edeceğiz demişlerdi.Bugün arayacaklar bakalım kaç tane kalacak ya da kalacak mı?5. güne gitmeyen de çok olmuş merkezde.Bilemiyorum o sebeple.

3.gub kac hücreli dediler

Cevap geldi mi meraktayım insallah guzel haberler ver. Yaz bize de

Cevap geldi mi meraktayım insallah guzel haberler ver. Yaz bize de
Az önce aradılar 6 tane gebelik oluşturabilecek düzeyde,iyi kalitede embriyonuz oluştu dondurduk dediler geriden bir tane gelmiş ama istediğimiz gibi değildi dedi o sebeple kalan 6 tanesini dondurduk dedi.Adeti bekleyeceğim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…