- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
İnşallah,evet ilk tüp bebek tedavim.Maşallah çok iyi sayılar bunlar insallah hepsi blast olur ilk tedaviniz mi?
Yaaa kacinci gun embryosuydu...bir de 13.gun kanda kac cikmistiCanım çok erken olumsuz düşünme benim 11. Gün idrarda negatif çıkmıştı 13. Gün kanda pozitifti.. kendini strese sokma bebeğin sımsıkı tutunsun sana
Yaaa kacinci gun embryosuydu...bir de 13.gun kanda kac cikmisti
Merhaba era hakkında bilgi verebilir misinizBenim biraz fazla tuttu çünkü iki toplama bi de Era yapıldı extra şeyleri olmazsa 10 bin civarı artı ilaçlar
Geçmiş olsun canım, gerçekten berfu hoca iyidir işini bilir için rahat olsun histereskobiyi neden oldun?Merhaba arkadaşlar çarşamba günü berfu hocama histeroskopi oldum şuan bekleme aşamasındayım.. ilgisinden çok memnun kaldım..
Şuan beklemedeyim adet olunca gideceğim..
Ne desem bilemedim canım, ama hiç değişmez mi ki sonuçta daha kaç günün var teste, herşey de vardır bı hayır mutlaka berfu hoca ne diyecek bakalım inşallah herşey gönlünce olurKan testin 0.03 cikti kizlar pek umutlu degildim zaten hayirlisi olsun...Berfu hocayla konuşup son bi havuz yonyemi istediğimi söyleyeceğim sansi 2 ye katlamak icin
Ne desem bilemedim canım, ama hiç değişmez mi ki sonuçta daha kaç günün var teste, herşey de vardır bı hayır mutlaka berfu hoca ne diyecek bakalım inşallah herşey gönlünce olur
Aynen sayın gayet iyi kalitesi sıkınti, hayırlısı olsun gerçekten dilden baskasi çıkmıyorHaftaya cumartesi ankaraya gideceğiz annemi bırakacağız ozaman berfu hocayla bi yuzyuze görüşmek istiyorum...ilerisi için konuşmak istiyorum..Neler diyecek bakalım
Canim bende sayi kotu değil iyi de hep 6 oluyor ama kalitesi kotu demek ki onu iyilestirebilirmiyim özellikle onu soracağım bide ocakta toplama yaptırmak istiyorum sadece onu sorecagim
Ah ya çok üzüldümKan testin 0.03 cikti kizlar pek umutlu degildim zaten hayirlisi olsun...Berfu hocayla konuşup son bi havuz yonyemi istediğimi söyleyeceğim sansi 2 ye katlamak icin
Konuşacam canim annemi yanımda.getirmistim Ankaradan.. haftaya brakmaya gidicez randevu alayım hem bi yuzyuze konuşalım diyorumAh ya çok üzüldümMutlaka hocayla konuşun en azından sebebi ne onu bilirsiniz.Hayırlısı olsun elbet vardır bir nedeni çaresi.
Geçmiş olsun canım, gerçekten berfu hoca iyidir işini bilir için rahat olsun histereskobiyi neden oldun?
Merhaba canim nasılsınAh ya çok üzüldümMutlaka hocayla konuşun en azından sebebi ne onu bilirsiniz.Hayırlısı olsun elbet vardır bir nedeni çaresi.
Tekrar kan verdin mi ?Kan testin 0.03 cikti kizlar pek umutlu degildim zaten hayirlisi olsun...Berfu hocayla konuşup son bi havuz yonyemi istediğimi söyleyeceğim sansi 2 ye katlamak icin
Merhaba vallahi endişe ve heyecanla bekliyorum.3. gün aradıklarında 8 tane döllenen yumurtadan 7 si embriyo halinde durumları da iyi olduğu için devam edeceğiz demişlerdi.Bugün arayacaklar bakalım kaç tane kalacak ya da kalacak mı?5. güne gitmeyen de çok olmuş merkezde.Bilemiyorum o sebeple.Merhaba canim nasılsın
Bebislerden haber geldi mi ne durumdalar
Yok yarin vereceğim ama idrar testi yaptım negatif yqniTekrar kan verdin mi ?
3.gub kac hücreli dedilerMerhaba vallahi endişe ve heyecanla bekliyorum.3. gün aradıklarında 8 tane döllenen yumurtadan 7 si embriyo halinde durumları da iyi olduğu için devam edeceğiz demişlerdi.Bugün arayacaklar bakalım kaç tane kalacak ya da kalacak mı?5. güne gitmeyen de çok olmuş merkezde.Bilemiyorum o sebeple.
Sen nereye başladın cajim tedavi oluyormusun3.gub kac hücreli dediler
Cevap geldi mi meraktayım insallah guzel haberler ver. Yaz bize deMerhaba vallahi endişe ve heyecanla bekliyorum.3. gün aradıklarında 8 tane döllenen yumurtadan 7 si embriyo halinde durumları da iyi olduğu için devam edeceğiz demişlerdi.Bugün arayacaklar bakalım kaç tane kalacak ya da kalacak mı?5. güne gitmeyen de çok olmuş merkezde.Bilemiyorum o sebeple.
Az önce aradılar 6 tane gebelik oluşturabilecek düzeyde,iyi kalitede embriyonuz oluştu dondurduk dedilerCevap geldi mi meraktayım insallah guzel haberler ver. Yaz bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?