Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

5.gune 6 adet mi kalmış kaliteleri sordun mu cok iyi bir sayi canim tebrikler hadi guzel haberler gelecek insallah senden

Sen nereye başladın cajim tedavi oluyormusun
Bende bahcecide olumsuz sonuç aldim. Ve eşim orda tese olmuştu 3 embriyom da 5.güne gelemedi. Ne merkezi suçlayabilirim bu konuda ne doktoru. Ama olumsuz olduktan sonra da berfu hocanın beni arayıp insana zerre değer vermesi canımı çok sıktı. Ya biz umut ediyoruz ve psikolojik olarak çok kötüyüz bir değer verde konuş iiii iii iii deyip kapadi hadi 3ay dinlenin gelin bida yapalım diyor. Ben zaten basından beri sevmedim bakim asla olumsuz sonuçlandı diye değil. Muayeneden sonra hic konusma yok hemşire şu ilaclari alim gelin anlatacagiz deyip çıkarıyor. Baskentte de tedavi oldum 2 kez ve orasida olumsuz sonuçlandı ama mükkemel bir doktordu. Genarta başlayacağım nasipse ama biraz zaman alacak gibi

5.gune 6 adet mi kalmış kaliteleri sordun mu cok iyi bir sayi canim tebrikler hadi guzel haberler gelecek insallah senden
Sordum bu sefer kalitesi iyi kalitede dedi ben iş yerinde olduğum için telefonda çok konuşamıyorum maalesefkısaca sorabildim sonra Berfu hocaya yazdım o da sağolsun gayet iyi sonuç aldık dedi.İş çıkışı tam kaliteleri neymiş onun için arayacağım ama sürekli iyi kalite dedikleri için de içim rahatladı

Hadi gözün aydin canım

İnsan kötü haber aldığında açıklamaya daha çok ihtiyaç duyuyor gerçekten de umarım yeni merkez mis gibi gelir size

Genart’ı ben de Bahçeci’den önce düşünmüştüm güzel haberler alan da çok orada

Ah canim gercektrn de insan olumsuz olunca daha cok ilgi istiyor..
Ben de cok kwrarsizim berfu hoca iyi isini de biliyor ama labaratuvardan dediğim gibi pek emin olamıyorum benden kaynaklı mi spermden mi labratuvardan mi embriyolarin ilerleyememesi..

Genart Aysun baltaciyi bende cok duydum ama yeni yere başlamakta zor geliyor bi sure sobra..

Bizimki erkek kaynakli cok ileri derece hemde. Düşünün teseden bile sonuç alamadık yumurtalarda bir sorun yok dediler 3 tedavimde de genartta farkli bir yöntem kullanılıyormuş umut dünyası Rabbim ol der insaallahhh

Bizimki erkek kaynakli cok ileri derece hemde. Düşünün teseden bile sonuç alamadık yumurtalarda bir sorun yok dediler 3 tedavimde de genartta farkli bir yöntem kullanılıyormuş umut dünyası Rabbim ol der insaallahhh
Lqbratuvar cok onemli canim hatta doktor kadar obemli belki daha da onemli..iyi arastirmak gerek ne kadar iyi labratuvari

Lqbratuvar cok onemli canim hatta doktor kadar obemli belki daha da onemli..iyi arastirmak gerek ne kadar iyi labratuvari
Ankara'da çoğu yeri araştırdım ama iyi yorum kadar kötü yorum da var. Benim eşimle aynı durumda orda bir kişinin oğlu olmuş insan umut ediyor işte.

Merhabalar. Dilerim rabbim her isteyene nasip etsin evlat. İçinde de bizlere inşallah. Nasipse çarşamba günü opu olacak. Era testini yaptıramıyorum maalesef. İnşallah güzel sonuçlanır. Güzel haberler veririz buradan

İnşallah çok güzel sonuçlanır

Merhaba, canım era testi ne? Doktor kendi mi önerdi siz mi istediniz? Bir de fiyat bilgisi verdiler mi?

Aradi berfu hoca az once cok üzgünüm dedi..
Histereskopi yapalim size dedi..ya doktor iyi kendinden emin o yonu guzel ama labratuvar gercekten cok kafamı karıştırıyor..bahcecide tedavi olup ta 5.gune cok embriyosu kalan oldu mu bir tek huzun kovan kusu nu duydum gördüm..gidince gidiyor da demek ki...bizim yumurta ve spermlerde mi is kalmadi ki ne bileyim kaliteyi artırmak için biseyler yiyip içip tekrar mi bi denesek ayni merkez de..karar veremiyorum

Aysuncum ben Berfu hocaya histeroskopi yaptırdıktan 3 ay sonra kendim hamile kaldım hatta histeroskopiden sonra 2 ay korundum. Histeroskopiden önce 3 kimyasal geçirdim. Histeroskopiden sonra bebeğim bana tutunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…