Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Daha once cogu kez girdiysen tekrar neden istediki? Sorun varsa onceki dr un tespit etmistir zaten.

Bana da histeroskopi yapalim sana dedi negatif aldigim icin...simdi merkez değiştireceğim o ne diyecek bakalım

Maşallah ne güzel bı haber bu rabbim yüzünü güldürür insallah

Aslında geri dönüp araması çok güzel ben iki negatif geçirdim hiç kimse hicbisey demedi

Verdigi takviye vitaminleri kullanmismiydiniz?

Sigara, çay fazla kahve tuketimide kaliteyi dusurur. Kendimden biliyorum bir klinige 2.bir sans vermstm,.belki farkli seyler uygular, arastirir,beni biliyo vs diye. ben ilkindeki gibi olurmu psikolojisyle ekstra strese girip olumsuz dusundum hep. Şupheyle yaklasmayacaksaniz devam edin derim ama sizde lab suphesi olusmus. Tedbili mekanda ferahlik vardr derler bilemiyorumm ben bi klinige 2.bi sans vermeye karsiyim acikcasi.. O psikoloji degismiyo cunku, ilkindeki gibi olurmu diye supheyle basliyosun.sizi bilemem ben oyleyim.

Ben de ayni fikirdeyim içinde suphe olusmussa devam etmek gereksiz...belki de labratuvardan değildir onu da bilemiyorum ama malesef ki denemeden göremiyoruz ve bu bize pahalıya mal oluyor..hayırlısı inşallah doğru karar veriyorumdur

İçine sinen, güvendigin bir yeri tercih et bence. Yeni yer her zaman bakis acini degistirir ve daha umutlu yaklasirsin.Ama farkli yol izle, eksiklerini göz arda ederek dene. Erkek infertilitesinde erkegin beslenmesine ehemmiyet gostermek daha önem tasiyo, esin icinde takviye vitamin arastr ve kahvaltiyi mutlaka atlamaa arkadaşimm. Yumurta,yesillik,meyve,kuruyemis,kuru baklagil, bal,ari sutu propolis kaynakli beslenmek lazim.. Allah hepimizin emeklerinin karsiligini verir inş..

Katılıyorum kesinlikle...Siz kimde devam ediyorsunuz?

Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlili vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...

Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi

M Maviliimm

Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi

Insallah guzel olur gercekten guven onemlı
Ankarada gatada tıbbı genetık bolumunden randevu alıp gıdersenız kan tahlılı verıyorsunuz sonucların cıkması 1 ayı buluyor bılgınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…