Ben varım zonguldak tanşehir dışından giden var mı ?tedaviden çok onu düşünür oldum!
Dün sıra beklerken 3 çift şehir dışından gelmişti.Baya vardır bence.şehir dışından giden var mı ?tedaviden çok onu düşünür oldum!
Zor oluyor mu? Bir yerde kalma durumunuz oldu mu günü birlik gidip geliyor musunuz?Ben varım zonguldak tan
Tedaviden çok gelip gitme orada kalma durumu endişe veriyor. Allah yardımcımız olsunDün sıra beklerken 3 çift şehir dışından gelmişti.Baya vardır bence.
Annemde kalıyorum o olmasa da bir yer ayarlardık canım günü birlik gidip gelmek çok zor olur hangi şehirdesiniz..Zor oluyor mu? Bir yerde kalma durumunuz oldu mu günü birlik gidip geliyor musunuz?
Kütahya dan geleceğim nasip olursa. Güzel fikir öğretmenevi gibi yerleri araştırmakta fayda varAnnemde kalıyorum o olmasa da bir yer ayarlardık canım günü birlik gidip gelmek çok zor olur hangi şehirdesiniz..
Benim 1 kızım var 6 yaşı da istanbulda tedavi olmuştum onda da öğretmene inde kalmıştık 20 gün kadar
Aynı zamanlarda olacağız demek ki..canım dün en büyüğü 24 idi sonra 20 ama geriden gelen küçükler çok 4 tane falan var belki 4 taneyi alabilmek için 1 tanenin boşa gitmesine göz yummak gerekmiştir.. Berfu hoca bilir güveniyorum
[/QUOTCinsel ilişki yasak veya değil bişey dediler mi sana ya bana bişey dememislerdo pazartesi günü dedilerAynı zamanlarda olacağız demek ki..canım dün en büyüğü 24 idi sonra 20 ama geriden gelen küçükler çok 4 tane falan var belki 4 taneyi alabilmek için 1 tanenin boşa gitmesine göz yummak gerekmiştir.. Berfu hoca bilir güveniyorum
Canım benimde cuma 10 da opum var) kontrolden geldim sabah... Belki dinlendirmemiz gerekir rahmi cuma günü karar vericem dedi. Sana öyle birşey dedi miCuma günü olacak opu hayırlısıyla yolu yariladik :))
İnşallah 5. Güne gidebilirler ikimizinki de yarın güzel haberler alırız.ben girerken biri çıkıyordu sen miydin acabaGecmis olsun canim insallah hepsi güzelce döllenir sagliklica...
6 tane toplandi hepsi de iyiler dedi ama bilmiyorum insallah öyledir yarin haberi bekleyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?