Bana hiç su zaman gel demedi ya...acaba benim yumurtalardan ümidi mi yok ki?birde ben vitaminleri sordum bitinceye kadar kullan dedi.Bu ayki adetinin 21.günü kontrole geleceksin dedi rahmine ayrintili bakacwgim dedi..bir de antibiyotik ve probiyotik hap verdi kullanıp gidecegim...sonrasında transfer zamani icin konuşacağız..
Yok canim ondan değildir benim rahimde bir problem gordu o yuzden ayrintili bakacagim su gün gel dediBana hiç su zaman gel demedi ya...acaba benim yumurtalardan ümidi mi yok ki?birde ben vitaminleri sordum bitinceye kadar kullan dedi.
İnşallah kötü bişey degildir.beni sabah aradılar 3 tanesi döllenmiş:Yok canim ondan değildir benim rahimde bir problem gordu o yuzden ayrintili bakacagim su gün gel dedi
Aynı anda yazmiisz Allah büyük ya ikimizinda üç tane insallah ikimizinde 5. Güne gider insallah benimde 6 tane diye. Yola ciktik ama nasip herşey morelimizi bozmayalım.6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis az oldular biraz cwnim sıkıldı ama insallah 1 tanesi tutar da
Moralinizi bozmayın 1 tane bile yeter nasılsa.Eminim güzel haberlerinizi alırız.Benim de olgun cikmadi demek ki hepsini topladi ama iste..insallah kalanlar iyi cikar en az 2 si iyi olsa bari ne bileyim..
İnşallah yaa...güzel haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki, gerçekten yoruldum artıkMoralinizi bozmayın 1 tane bile yeter nasılsa.Eminim güzel haberlerinizi alırız.
Canım sen ne yaptın başladın mı berfu hocaya?Merhabalar , ben başka bir merkezde tüp bebek tedavisi gördüm ve şimdi Berfu hocayla devam etmek istiyorum ama kafamı kurcalayan şey embriyoda ilk olarak 5.güne gideceği .
Elimizde hiç embriyo kalmamasından çok korkuyorum . Birde çok yoğun olduğu için telefonla ulaşmada sıkıntI yaşarmıyız acaba sizlerde süreç nasıl ilerledi ?
Ben deİnşallah yaa...güzel haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki, gerçekten yoruldum artık
İnşallah güzel haberi aiırız yarın canım merak biraz da korkuyla bekliyorum..Aynen öyle valla...7 saat yol geldim ben bu tedavi için şimdi de bundan önce de ne çektim bir ben bir Allah bilir.gercekten yaşamayan bilmez rabbim kimseye aratmasın.uc tedavimde raporsuz ücretli oldu baya maliyetli oldu.bi olumsuzluğu kaldırabilecek gücüm kalmadı.
sürekli gözüm telefonda ne zaman arayacaklar acaba ya merak korku heyecan diz boyu bendeİnşallah güzel haberi aiırız yarın canım merak biraz da korkuyla bekliyorum..
İlk gun sadece döllenme ye baktıkları için doktora sormuyorlar bugün 3.gün ya kalitesi dondueulup dondurulmayacağı kararını verip öyle arayacaklar sanırım valla bekledikçe içim şişti zor nefes alır oldum.. İnşallah güzel haber verirlersürekli gözüm telefonda ne zaman arayacaklar acaba ya merak korku heyecan diz boyu bende
Neden öyle dedi kiBenimki 5. Gün beklenecek ilerlemezse de tedavi bitecek...3 gün yapmayacağım sana dedi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?