Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Bu ayki adetinin 21.günü kontrole geleceksin dedi rahmine ayrintili bakacwgim dedi..bir de antibiyotik ve probiyotik hap verdi kullanıp gidecegim...sonrasında transfer zamani icin konuşacağız..
Bana hiç su zaman gel demedi ya...acaba benim yumurtalardan ümidi mi yok ki?birde ben vitaminleri sordum bitinceye kadar kullan dedi.

6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis az oldular biraz cwnim sıkıldı ama insallah 1 tanesi tutar da

6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis az oldular biraz cwnim sıkıldı ama insallah 1 tanesi tutar da
Aynı anda yazmiisz Allah büyük ya ikimizinda üç tane insallah ikimizinde 5. Güne gider insallah benimde 6 tane diye. Yola ciktik ama nasip herşey morelimizi bozmayalım.

Benim de olgun cikmadi demek ki hepsini topladi ama iste..insallah kalanlar iyi cikar en az 2 si iyi olsa bari ne bileyim..

Canım sen ne yaptın başladın mı berfu hocaya?

Aynen öyle valla...7 saat yol geldim ben bu tedavi için şimdi de bundan önce de ne çektim bir ben bir Allah bilir.gercekten yaşamayan bilmez rabbim kimseye aratmasın.uc tedavimde raporsuz ücretli oldu baya maliyetli oldu.bi olumsuzluğu kaldırabilecek gücüm kalmadı.

İnşallah güzel haberi aiırız yarın canım merak biraz da korkuyla bekliyorum..

sürekli gözüm telefonda ne zaman arayacaklar acaba ya merak korku heyecan diz boyu bende
İlk gun sadece döllenme ye baktıkları için doktora sormuyorlar bugün 3.gün ya kalitesi dondueulup dondurulmayacağı kararını verip öyle arayacaklar sanırım valla bekledikçe içim şişti zor nefes alır oldum.. İnşallah güzel haber verirler

Beni şimdi aradılar 3 u de canliymis ama biri geriden geliyormuş diğer ikisi de istenilen seviyede değilmiş

3 taneden 1 tanesi iyi ilerliyor 2 tanesi 1 gün geriden geliyormuş 5.günü bekleyelim demiş Dr.. Hayırlısı inşallah o 1 tanesi iyi kalitesini devam ettirirde.. Geriden gelen 2 tane in bari 1 i ilerlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…