Benimde 3 ü de canlı 1 tanesi günüyle uyumlu 2 tanesi geriden geliyor dediBeni şimdi aradılar 3 u de canliymis ama biri geriden geliyormuş diğer ikisi de istenilen seviyede değilmiş
1 tabesi geriden geliyor demisler canim 2 si iyi demek ki gene..bak görürsün 2 tanesi ilerleyecek senin heyecanla bekleyecegim..Maşallah senin adına çok sevindim en azından bir tanesi günüyle uyumlu...bunun için mutlu ol bak benimki hiç biri uyumlu degil. Ben 5. Güne gideceğine inanmıyorum artık bitti gözüyle bakıyorum.insallah seninki transfer olur ve kızına kardeş olur
Sordum da hala canlılar ilerleyebişirler en azından 1 tanesi gelirse iyi olur dedi..İnsallah ya çok saol seninle konuşunca içim biraz olsun rahatliyor.ama istenilen seviyede degilmis, geride olanlar ilerler mi ki acaba ya?gerilemez canım seninki içini ferah tut.bende senden umutluyum.kizinda nerde tedavi olmustun
Aynen canin beklemek zorÇarşamba gelmez artık bize
1 tane can bulsun yeter gercektenHerşey olabilir belki orası daha iyi belki yaş etken ama gerçekten arada bariz fark var.o zaman orası güzel sonuç vermiş insallah şimdi burası verir. şu an sadece bekliyoruz(İnşallah bir tanesj can bulur bize tutunur...
Merhaba sizin amhiniz mi dusuktu acaba?hic spontan gebelik oldu mu sizin?Sağol kuzum zaten hamile kalmakla bitmiyormuş gerçekten ikiz gebelik benimki erken Doğum tehlikem var kasılmalarım var inşallah sağlıkla kucağıma alırım ☺ Darısı size olsun
Evet ilkinde bir tane çıkınca iki tane koyalım dedi ikinci opu yu o yüzden yaptık ikincinde üç tane daha olunca en iyi ikisi transfer oldu diğer ikisi dondurulmuş bekliyor.transfer tek oldu tuttu çok şükür
AMh 0.3 spontan olmadı ancak sadece altı ay demeyebildikMerhaba sizin amhiniz mi dusuktu acaba?hic spontan gebelik oldu mu sizin?
Kac hucreliymis hic sordunuz mu embriyolarnz1 tane can bulsun yeter gercekten
Ben hiç sormadjm zaten gebelik vaad etmiyor deyince hicbisey aklıma gelmedi.bakalim ne olacağını yarın göreceğiz.insallah güzel haber alırız dua edin bizeKac hucreliymis hic sordunuz mu embriyolarnz
Rabbim ol desin yeter ki. Umudunuzu kaybetmeyin. Vakti zamani vardır inşaallah.Ben hiç sormadjm zaten gebelik vaad etmiyor deyince hicbisey aklıma gelmedi.bakalim ne olacağını yarın göreceğiz.insallah güzel haber alırız dua edin bize
Insaallah 3u de yaşar. Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor. Beklemek özellikleBen de hic sormadım 1 tanesi günüyle uyumlu dedi bana da demek ki 4 hucreliydi...hic aklıma gelmedi ki yasarlar mi kalırlar mi diye sormaktan..
Insallah canimInsaallah 3u de yaşar. Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor. Beklemek özellikle
Insaallah güzel haberlerinizi bekliyorumyqrin 5.gun bakalim ne olacak geriden geliyor dedi ya pek umudum yok ama hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?