Aradılar mi canım? Beni az önce aradılar bir tanesini dondurmuslar 2 tanesi içinde yarını bekleyeceklermis.insallah onlarda bı gün daha dayanır.yqrin 5.gun bakalim ne olacak geriden geliyor dedi ya pek umudum yok ama hayirlisi
Aramadilar henuz..Aradılar mi canım? Beni az önce aradılar bir tanesini dondurmuslar 2 tanesi içinde yarını bekleyeceklermis.insallah onlarda bı gün daha dayanır.
Ay inşallah ya...seni de ancak arayacaklar demek ki geliyor güzel haberlerrAramadilar henuz..
Cok guzel cani. Demek ki 1 tabesi cok kaliteli diğerleri de insallah yarına cok uyi olacak.
Hayır öyle düşünme sakın morelini bozma belki ancak arayacaklardir. Yeni hasta falan vardir.hersey olabilir ama güzel gelecek öyle dusunNeden atamadılar ki kotu mu qcaba
Aramadilar halaInsaallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Sonucta 1 tane de olsa gününde ilerleyen var. Umudunuzu kaybetmeyin. Inanalim insaallah iyi olacakAramadilar hala
Sonucta 1 tane de olsa gününde ilerleyen var. Umudunuzu kaybetmeyin. Inanalim insaallah iyi olacakAramadilar hala
Merhaba Gazide iki başarısız denemeden sonra Berfu hanımın kişiye yönelik tedavi çalışması sayesinde tüp bebek tedavimiz başarıyla sonuçlandı geçen sene bu zamanlar başlamıştım tedaviye kendisini ve merkezi çok başarılı buluyorum.konunun devamını yenilenen sayfada okudum ve eklemek istedim Benimde tek embriyo ilerliyordu umudunu kaybetme İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazMerhaba herkese... Kızlar 1 kızım var istanbulda tüp bebek tedavisiyle olmuştu. Şimdi ankarada yer arıyorum baya araştırdım yorum okudum.. En son Berfu Demir de karar verdim gibi genelde hep olumlu yorumları var.. Aranızda Berfu hanımda ya da Ankara bahçecide tedavi olan var mı fikirlerinize ihtiyacım var...
O tek embriyoyla hamile kaldiniz mi pekiMerhaba Gazide iki başarısız denemeden sonra Berfu hanımın kişiye yönelik tedavi çalışması sayesinde tüp bebek tedavimiz başarıyla sonuçlandı geçen sene bu zamanlar başlamıştım tedaviye kendisini ve merkezi çok başarılı buluyorum.konunun devamını yenilenen sayfada okudum ve eklemek istedim Benimde tek embriyo ilerliyordu umudunu kaybetme İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazAllah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah sevgiler☺
Kaliteli de degilmis ki 1 tanesi sanirim bu is bitti..yas 38 amh 0.5 maddi olanak artik sıfırlandı zor toparlanmistim borç alarak gittim.. bir daha bu gücü bulabilirmiyim zor..Merhaba Gazide iki başarısız denemeden sonra Berfu hanımın kişiye yönelik tedavi çalışması sayesinde tüp bebek tedavimiz başarıyla sonuçlandı geçen sene bu zamanlar başlamıştım tedaviye kendisini ve merkezi çok başarılı buluyorum.konunun devamını yenilenen sayfada okudum ve eklemek istedim Benimde tek embriyo ilerliyordu umudunu kaybetme İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazAllah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah sevgiler☺
Evet çok şükür ki kaldım. Benim de hiç umudum yoktu. Lakin Allah isterse oluyor işte elhamdulillah boool bol dua edinnO tek embriyoyla hamile kaldiniz mi peki
Allah büyük üzme tatlı canını, gidecek o yarına bı tane olsun senin olsun, dualarım seninle. Can verecek Allah yasatacak da Allah ota bile Van veriyor. Dua et olacak inşallah. Hem annesin sen bir kez tutmuş büyümüş bizden daha iyi daha umut vârisin.1 tane kalmış kızlar digerleri gelişmemiş 1 tanesi de 5 e zor grlmis daha basinda.. gebelik vaat edip etmedigi hakkında birsey diyemeyiz dedi yarini bekleyecegiz dedi yani gelişimi onun da gerilemiş..cok üzgünüm
Ne denir bilemiyorum. Ama daha kötüsünü yaşamaktansa böylesi daha iyidir belki. Transferden sonra negatif alanlar var, kalbini dinledikten sonra kaybedenler var. Allah korusun çok daha ağır durumları yasayanlar var. Şükür ki 1 evladin var. Ben de tek çocuğum, zor biliyorum ama burda çoğu kişi tek 1 tane evlat sahibi olabilmak için nasıl mücadele veriyorlar,bunu sen de biliyorsun. Ayrıca yaşın çok genç henüz. 38 yaş çok iyi. Sağlıklı beslen, yürüyüş yap,takviye al.Bunlar uzun vadede inan bana doktordan daha çok yardım edecek sana. Biraz dinlen,maddi manevi toparlan ve istersen bir daha dene. Yumurta kalitesi senin elinde. Sağlıklı yasamanda. Başka kimse bişey yapamaz...1 tane kalmış kızlar digerleri gelişmemiş 1 tanesi de 5 e zor grlmis daha basinda.. gebelik vaat edip etmedigi hakkında birsey diyemeyiz dedi yarini bekleyecegiz dedi yani gelişimi onun da gerilemiş..cok üzgünüm
Hiç belli olmaz benim yengemin de 1 tane yumurtası vardı o tuttu şimdi kızı kocaman 9 yaşında. Kuzenimin de 8 tane yumurtası vardı genetiğe gönderdiler sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı onu transfer ettiler kızı şimdi 1 yaşını doldurdu. Allah nasip ederse herşey olur.Kaliteli de degilmis ki 1 tanesi sanirim bu is bitti..yas 38 amh 0.5 maddi olanak artik sıfırlandı zor toparlanmistim borç alarak gittim.. bir daha bu gücü bulabilirmiyim zor..
Maşallah ne şanslı..Hiç belli olmaz benim yengemin de 1 tane yumurtası vardı o tuttu şimdi kızı kocaman 9 yaşında. Kuzenimin de 8 tane yumurtası vardı genetiğe gönderdiler sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı onu transfer ettiler kızı şimdi 1 yaşını doldurdu. Allah nasip ederse herşey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?