Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Bilmiyorum li canim bak 1 saat oldu hala arayan yok arka arkaya arıyorlardı genelde korkuyorum iyice

Merhaba Gazide iki başarısız denemeden sonra Berfu hanımın kişiye yönelik tedavi çalışması sayesinde tüp bebek tedavimiz başarıyla sonuçlandı geçen sene bu zamanlar başlamıştım tedaviye kendisini ve merkezi çok başarılı buluyorum.konunun devamını yenilenen sayfada okudum ve eklemek istedim Benimde tek embriyo ilerliyordu umudunu kaybetme İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz Allah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah sevgiler☺

1 tane kalmış kızlar digerleri gelişmemiş 1 tanesi de 5 e zor grlmis daha basinda.. gebelik vaat edip etmedigi hakkında birsey diyemeyiz dedi yarini bekleyecegiz dedi yani gelişimi onun da gerilemiş..cok üzgünüm

O tek embriyoyla hamile kaldiniz mi peki

Kaliteli de degilmis ki 1 tanesi sanirim bu is bitti..yas 38 amh 0.5 maddi olanak artik sıfırlandı zor toparlanmistim borç alarak gittim.. bir daha bu gücü bulabilirmiyim zor..

O tek embriyoyla hamile kaldiniz mi peki
Evet çok şükür ki kaldım. Benim de hiç umudum yoktu. Lakin Allah isterse oluyor işte elhamdulillah boool bol dua edinn bir evladınız varmış ona da dua ettirin Umudunuzu kaybetmeyin rızık da Allahtan vardır bunda da bi hayır sizin için dua edeceğim

1 tane kalmış kızlar digerleri gelişmemiş 1 tanesi de 5 e zor grlmis daha basinda.. gebelik vaat edip etmedigi hakkında birsey diyemeyiz dedi yarini bekleyecegiz dedi yani gelişimi onun da gerilemiş..cok üzgünüm
Allah büyük üzme tatlı canını, gidecek o yarına bı tane olsun senin olsun, dualarım seninle. Can verecek Allah yasatacak da Allah ota bile Van veriyor. Dua et olacak inşallah. Hem annesin sen bir kez tutmuş büyümüş bizden daha iyi daha umut vârisin.

Ne denir bilemiyorum. Ama daha kötüsünü yaşamaktansa böylesi daha iyidir belki. Transferden sonra negatif alanlar var, kalbini dinledikten sonra kaybedenler var. Allah korusun çok daha ağır durumları yasayanlar var. Şükür ki 1 evladin var. Ben de tek çocuğum, zor biliyorum ama burda çoğu kişi tek 1 tane evlat sahibi olabilmak için nasıl mücadele veriyorlar,bunu sen de biliyorsun. Ayrıca yaşın çok genç henüz. 38 yaş çok iyi. Sağlıklı beslen, yürüyüş yap,takviye al.Bunlar uzun vadede inan bana doktordan daha çok yardım edecek sana. Biraz dinlen,maddi manevi toparlan ve istersen bir daha dene. Yumurta kalitesi senin elinde. Sağlıklı yasamanda. Başka kimse bişey yapamaz...

Merhaba arkadaşlar çift taraflı kistlerim war ve sol tupum kapalim7 aydır gebe kalamadim. Tup bebek yaotirmak istiyorum. Ankarada ya hakan yarali anatolia yada bahçeci berfu düşünüyorum. Fikri olan arkadaşlar yardım edebilir mi bu konuda

Kaliteli de degilmis ki 1 tanesi sanirim bu is bitti..yas 38 amh 0.5 maddi olanak artik sıfırlandı zor toparlanmistim borç alarak gittim.. bir daha bu gücü bulabilirmiyim zor..
Hiç belli olmaz benim yengemin de 1 tane yumurtası vardı o tuttu şimdi kızı kocaman 9 yaşında. Kuzenimin de 8 tane yumurtası vardı genetiğe gönderdiler sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı onu transfer ettiler kızı şimdi 1 yaşını doldurdu. Allah nasip ederse herşey olur.

Acaba diyorum 3.gun hepsini transfer etselerdi ne olurdu ki...tek embriyoru 6.gune götürmek mantıklı mi kafamda deli sorular

Maşallah ne şanslı..
Iste o 1 embroyu kalitesi nasıldı 6 taneden 1 tane de alimde kalmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…