Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr.Erol Tavmergen Hastası Olan Tüm Anne Adaylarının Buluşma Noktası

merhaba arkadaşım.
ben mecburen egeden randevu aldım rapor alabilmek için. ama erol beye de ulaşıp muayene olmak istiyorum. nasıl iletişim kurarım??

ben de 3 yıl önce Erol Bey vesilesiyle bebek sahibi oldum. aşılama yapmıştı bana. Rabbime şükürler olsun ki ilkinde tuttu. belki benim tedavi sürecim hemen sonuç verdiği içindir, bilemiyorum ama, Erol Beyin ulaşılmaz oluşu, sekreterinin ukalalığı, vs. önceki yorumlarda bahsedilen olumsuzluklar beni çok rahatsız etmiyordu. Evet, her an her şeyi soramıyorsunuz kendisine ama, biraz prosedür uzun sekreterine söylüyorsunuz, o ona söylüyor ve genelde akşam 7'den sonra sekreteri arayıp cevabı iletiyor. haaa... çok acil bi durumda, sekreterine durumu bildirince direkt kendisi aradı Erol bey. hamile olduğum haberini de direkt kendisi söylemek için aramıştı. tabi sonra çok yoğun olduğu için, hamileliğimin ilk 5 ayında hep Ege Hanım (kardeşi, o zamanlar beraber çalışıyorlardı muayenede) muayene etmişti. 5 ay karşılaşmadık yani :) Allahım "ol" derse olur kızlar, onlar sadece vesile. ben manevi reçeteler çokça uygulamıştım tedavi sırasında, kısmetmiş oldu. Rabbim isteyen heeeerrrrrkese nasip etsin anneliği. şimdi ikinci kez anne olmak istiyorum, bi süredir... bakalım, yine bize tedavi yollar göründü gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Şuan bu sitede erol bey konusunda ilgilenen varmı bilmiyorum ama doktor konusunda kararsız kalmış birisiyim Dr. Erol Tavmergen ve Dr. Kaan Bozkurt arasında gidip geliyorum. Daha önce Özel Ege Tüp Bebek merkezinde 1 aşılama ve 1 tüp denendi malesef olmadı, allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. zor bir süreç zaten ara vermiş durumdayım ve iyice araştırmadan tedaviye başlamak istemiyorum Erol bey şuan ege üniversitesindemi yoksa ayrı özel muayenesimi var

ege üniversitesinde ama özel muayenehanesinde hasta bakıyomuş. egede hiç muayenede görmedim.

alsancakta muayenehanesi var canım

bende erolbeyın muayenesıne gıdıyorum ılk tup bebek te tuttu ama 7.5 aylıkken karnımda oldu sımdı dondurulmuslar ıcın gıdıcem ben cok memnun kaldım

Bende Erol beyin hastasıyım.Kendisi egede çalışmıyor artık alsancakta muayenesi var orda bakıyor.
evet bende erol beyin hastasıyım.Tanıdığım tavsiye etmişti.Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.En ince detaya kadar düşünüp tahlilller istiyor.Aşılama için başlıcaz bizde allah herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun.

Hayırlısı olsun arkadaşım inş güzel sonuçlar alırsın.Bende ağustosta başlayacağım yeniden.Hepimiz için hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun arkadaşım inş güzel sonuçlar alırsın.Bende ağustosta başlayacağım yeniden.Hepimiz için hayırlısı olsun
malesef ilk aşılamamız olumsuz oldu tabikide çok üzüldük ama daha nasip değilmiş....Bu ay dinlenme önerdi erol hocam ağustosda olmazsa 2.sini denicez allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

malesef ilk aşılamamız olumsuz oldu tabikide çok üzüldük ama daha nasip değilmiş....Bu ay dinlenme önerdi erol hocam ağustosda olmazsa 2.sini denicez allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

Ben de üzüldüm olmadığına ama herşey Allahtan inş bizde o duyguyu yaşarız

Kızlar erol hoca tup bebeği nerde yaptırıyor? Şifada yaptırıyo diye duymuştum ama şifa kapanmış? Ege unv de yaptırıyor mu?

imsedire ne yaptın erol beye gittin mi sonra.ben de ona tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum. başka gitmeyi düşünen var mı?

erol beyle ege hanım karı koca mı

konu açılalı çok olmuş ama erol beyden nasıl sonuç aldın memnun kaldın mı bende Ege nazan tavmergen gitmeyi düşünüyorum ama kafam karma karışık

arkadaşlar bende 3 tüp bebek denemem için doktor araştırıyorum. sizden fikir almak istedim yardımcı olursanız sevınırım. erol beyın hastası olmak ıcın alsancaktakı muayenehanesine gidiliyor, yumrta toplama ve transfer nasıl oluyo? muayene ücreti ne kadar? ve tüp bebek için yani toplama ve transfer için ayrı bır ucret ıstenıyo mu?

Özel ege tüp bebek merkezi rafıel levıde 2basarısız tüp denemem var memnun deqılım tavsiye etmem sakın qıtmeyın ankarada kaan aydos a qıttık 6ay tedavi doqal qebelik dedı herkes tüp derken mükemmel bır dr. Herkese tavsiye ederım

arkadaşlar ben erol beyin hastasıyım kesinlikle profesyonel bir çalışma sunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…