Neyle ilgili bilgi istiyorsun canim? Ben 2.ide denedim ama negatif1 sene kadar denemeyi dusunmuyorum artik. Erol beyi tavsiye ederim ilgi cok iyi. 3.750 tl muayenesinde tedavi. Ege uni. De yapmiyor artik. Ege uni.yi tavsiye etmem orada yasadigim surec psikolojimi altust etti. O kadarzorlu bi surecte saglik ekibi hic anlayisli degil....
Şuan bu sitede erol bey konusunda ilgilenen varmı bilmiyorum ama doktor konusunda kararsız kalmış birisiyimDr. Erol Tavmergen ve Dr. Kaan Bozkurt arasında gidip geliyorum. Daha önce Özel Ege Tüp Bebek merkezinde 1 aşılama ve 1 tüp denendi malesef olmadı, allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. zor bir süreç zaten ara vermiş durumdayım ve iyice araştırmadan tedaviye başlamak istemiyorum Erol bey şuan ege üniversitesindemi yoksa ayrı özel muayenesimi var
alsancakta muayenehanesi var canımŞuan bu sitede erol bey konusunda ilgilenen varmı bilmiyorum ama doktor konusunda kararsız kalmış birisiyimDr. Erol Tavmergen ve Dr. Kaan Bozkurt arasında gidip geliyorum. Daha önce Özel Ege Tüp Bebek merkezinde 1 aşılama ve 1 tüp denendi malesef olmadı, allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. zor bir süreç zaten ara vermiş durumdayım ve iyice araştırmadan tedaviye başlamak istemiyorum Erol bey şuan ege üniversitesindemi yoksa ayrı özel muayenesimi var
evet bende erol beyin hastasıyım.Tanıdığım tavsiye etmişti.Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.En ince detaya kadar düşünüp tahlilller istiyor.Aşılama için başlıcaz bizde allah herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun.Bende Erol beyin hastasıyım.Kendisi egede çalışmıyor artık alsancakta muayenesi var orda bakıyor.
evet bende erol beyin hastasıyım.Tanıdığım tavsiye etmişti.Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor.En ince detaya kadar düşünüp tahlilller istiyor.Aşılama için başlıcaz bizde allah herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun.
malesef ilk aşılamamız olumsuz olduHayırlısı olsun arkadaşım inş güzel sonuçlar alırsın.Bende ağustosta başlayacağım yeniden.Hepimiz için hayırlısı olsun
malesef ilk aşılamamız olumsuz oldutabikide çok üzüldük ama daha nasip değilmiş....Bu ay dinlenme önerdi erol hocam ağustosda olmazsa 2.sini denicez allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
erol beyle ege hanım karı koca mıslm arkadaslar bende erol beyın hastasıyım ve suan 9 haftalık hamileyim 2 tüp bebek denememizde allahın izni ve erol beyin sayesınde hamile kaldım ilk tüp bebek tedavimizde kendisinden randevu alamadıgımız için başka bı merkezde yaptırmıstık sonuc hüsran ve benim pskolojimi alt üst eden ve hamile kalamadım diye nerdeyse beni dövmekten beter eden ve suclayan bı doktordan sonra erol beyden randevu alabıldık ve sonucun keyfini cıkarıyoruz sımdı esımle bırlıkte allahım izniyle insallah ikizlerimiz olacak :1hug::
konu açılalı çok olmuş ama erol beyden nasıl sonuç aldın memnun kaldın mı bende Ege nazan tavmergen gitmeyi düşünüyorum ama kafam karma karışıkBebişko sağol,evet yanıt buldum sayılır:) Bu arada fiyat konusunda en son bilgiler ben de sanırım çünkü daha dün ödeme yaptım.Aşılama takibinde 450 ytl Erol Bey alıyor.Zaten muayene ücreti 150 ytl.bu arada 7 gun içinde toplam 10 iğne vuruldum tanesi 28 ytl.p.tesi günü de Şifaya 370 ytl ödenecek aşılam ücreti.yakşalık 1000 ytl bir aşılama.Ha bu arada 2 gun sonrada çatlatma iğnesi vurulacak o da 11 ytl.Fiyatlar bu arkadaşlar.Ama kişinin durumuna göre ilaç dozu azalıp artabilir tabi.
Erol beyin yoğun olduğu aşikar.Ayrıca sadece 4 gün hasta bakıyor cuma günleri de ameliyat günüymüş.H.sonları ise çalışmıyormuş.Bebişko en merka ettiğim aşılamaya kendisinin girip girmyeceğiydi ama kendi yapıyor yazmışsın.içim rahatladı sağol:)
ben ege hanımdan randevu aldım. muayene ucreti 150 tl imiş. ama nerde muayene ediyor bilmiyorum. arayıp öğrenmem lazım.imsedire ne yaptın erol beye gittin mi sonra.ben de ona tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum. başka gitmeyi düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?