Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Tsk ederm cnm peki memnunmusunz doktorunuzdan

Evet cnm ilk defa gittik haziranda aldik ekime verdi sekreter. Baya yogundu telefonlar susmadi hic bugun arayanlara ocaga veriodu randevu..rose cevaplamis ama 400 tlydi yarinda duzen labratuvarina gidip test yaptrcz oda 250 tlymis sanirim
Saol canm sende

Canm mrb dua sayfasindan hatrladn mi beni ? Nasilsn sizde mi bu doktora gtmeyi düşünüyorsunuz
Evet canim hatirliyirum..iyiyim canim sen nasilsin .benim esimin morfoloji %4 bi dr normal yolla olmasini geciktirur dedi ben hep kendime yogunlasmistim artij esim de iyu bi dr a gitsin istiyirum ..kaan beyi cok duydum ..dna hasar testini de bi dr onermistu onu da yaptiralum bakalum..

Arkadaslar cok sagikun oooo epey gec randevu veriliyor bekleyecez mecbur ...bir de kaan bey e gitmeden direk duzen e gidip dna hasar testini yapturabilir miyiz kaan bey bi kagit filan mi veriyor

Aynen canm bende hep kendime yogunlastm sonra test yaptk esimn sperm sayi ve hareketliligi sinirdayms bende iyi bir doktora gtsin istiyorm artk ama bu doktorada baya gec randevu veriyolarms ama iyi bir doktor bulamazsak mecbr beklycez

Arkadaslar cok sagikun oooo epey gec randevu veriliyor bekleyecez mecbur ...bir de kaan bey e gitmeden direk duzen e gidip dna hasar testini yapturabilir miyiz kaan bey bi kagit filan mi veriyor
Evet cnm duzen labratuvari varsa bulndgn sehirde bu testi yaptrip yollayabilrsnz hocaya gitmenize gerek kalmadn varsa hasar tedaviye baslio diye biliyorum

Rose5588 cnm dr dna hasar testi icin perhiz suresine gerek yok vermdn onceki gece olmasn yeterr dedi..kusura bakmayin gece erkeklerde malumnz oluyo bazen..bugun test vericz sorun olurmu testte

Denizinkokusu Canım perhiz süresini sor istersen. Biz hep 3-4 günlerde verdik tahlili.
esmerm91 Memnunuz cnm Kaan hocadan. İnş en yakın Zaman'da gebe kalırsam Allah'ın izniyle daha da Mutlu olucaz.
Kızlar gitmeyi düşünürseniz hemen randevunuzu alın hemen Kaan hocaya mail atın tahlilleri istiyo girmeden tedavinize başlıyor. Zamandan kazanırsınız.

Cok saol cevabn icin canm bende düzn laboratuvarina gidip dna hasar ve tekrar bi sperm testi versn diyodm o zamn biran önce testi versnde esim madem netten atym bn sonucu kaan beye

Cnm kaan hoca dedi hasarda perhiz suresi onmli degil.ciktik labratvrdan 20 gune cikacak insallah bi sorun olmaz ..
Canim sıkıldı biraz gece oyle olmasina inşallah sonucta yanilma olmaz
Yarin da donmek zorundayiz.

Cnm kaan hoca dedi hasarda perhiz suresi onmli degil.ciktik labratvrdan 20 gune cikacak insallah bi sorun olmaz ..
Canim sıkıldı biraz gece oyle olmasina inşallah sonucta yanilma olmaz
Yarin da donmek zorundayiz.
Insallah sonucunz temiz cikar canm skma canini lütfen

Esmerim canim benim en yakin anjara ya gitnem gerek duzen labaratuvaru icin gidip yaotiralim ben ist. Da bi dr a gitim hustereskopi onerdi bu ay sonu nasipse hustereskopi olacam..

Esmerim canim benim en yakin anjara ya gitnem gerek duzen labaratuvaru icin gidip yaotiralim ben ist. Da bi dr a gitim hustereskopi onerdi bu ay sonu nasipse hustereskopi olacam..

Canim gecmis olsun neden histereskopi olacaksin?

Anladm canm..Rabbm yar ve yardmcmz olsn hepimzn ne cok kafa yoruyo ne cok pskilojikmen kendmizi yoruyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…