- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Canm mrb dua sayfasindan hatrladn mi beni ? Nasilsn sizde mi bu doktora gtmeyi düşünüyorsunuzEvet bende merak ediyorum muayene ucreti ne kadar ozel klinigi mi var bilgi vetebilir misin canim
Tsk ederm cnm peki memnunmusunz doktorunuzdanDenizinkokusu Gerek yok cnm randevusuz yapılıyo tahlil. Değerleriniz nasıldı ?
Hemen randevu alınmıyor malesef Kaan hoca topun oluyor. Gitmek istiyorsanız hemen aramalısınız. 400 tlydi mart ayında. Özel muayenehanesi var. Fakültede hasta bakmıyo
Saol canm sendeEvet cnm ilk defa gittik haziranda aldik ekime verdi sekreter. Baya yogundu telefonlar susmadi hic bugun arayanlara ocaga veriodu randevu..rose cevaplamis ama 400 tlydi yarinda duzen labratuvarina gidip test yaptrcz oda 250 tlymis sanirim
Evet canim hatirliyirum..iyiyim canim sen nasilsin .benim esimin morfoloji %4 bi dr normal yolla olmasini geciktirur dedi ben hep kendime yogunlasmistim artij esim de iyu bi dr a gitsin istiyirum ..kaan beyi cok duydum ..dna hasar testini de bi dr onermistu onu da yaptiralum bakalum..Canm mrb dua sayfasindan hatrladn mi beni ? Nasilsn sizde mi bu doktora gtmeyi düşünüyorsunuz
Aynen canm bende hep kendime yogunlastm sonra test yaptk esimn sperm sayi ve hareketliligi sinirdayms bende iyi bir doktora gtsin istiyorm artk ama bu doktorada baya gec randevu veriyolarms ama iyi bir doktor bulamazsak mecbr beklycezEvet canim hatirliyirum..iyiyim canim sen nasilsin .benim esimin morfoloji %4 bi dr normal yolla olmasini geciktirur dedi ben hep kendime yogunlasmistim artij esim de iyu bi dr a gitsin istiyirum ..kaan beyi cok duydum ..dna hasar testini de bi dr onermistu onu da yaptiralum bakalum..
Evet cnm duzen labratuvari varsa bulndgn sehirde bu testi yaptrip yollayabilrsnz hocaya gitmenize gerek kalmadn varsa hasar tedaviye baslio diye biliyorumArkadaslar cok sagikun oooo epey gec randevu veriliyor bekleyecez mecbur ...bir de kaan bey e gitmeden direk duzen e gidip dna hasar testini yapturabilir miyiz kaan bey bi kagit filan mi veriyor
Cok saol cevabn icin canm bende düzn laboratuvarina gidip dna hasar ve tekrar bi sperm testi versn diyodm o zamn biran önce testi versnde esim madem netten atym bn sonucu kaan beyeDenizinkokusu Canım perhiz süresini sor istersen. Biz hep 3-4 günlerde verdik tahlili.
esmerm91 Memnunuz cnm Kaan hocadan. İnş en yakın Zaman'da gebe kalırsam Allah'ın izniyle daha da Mutlu olucaz.
Kızlar gitmeyi düşünürseniz hemen randevunuzu alın hemen Kaan hocaya mail atın tahlilleri istiyo girmeden tedavinize başlıyor. Zamandan kazanırsınız.
Cnm kaan hoca dedi hasarda perhiz suresi onmli degil.ciktik labratvrdan 20 gune cikacak insallah bi sorun olmaz ..Denizinkokusu Canım perhiz süresini sor istersen. Biz hep 3-4 günlerde verdik tahlili.
esmerm91 Memnunuz cnm Kaan hocadan. İnş en yakın Zaman'da gebe kalırsam Allah'ın izniyle daha da Mutlu olucaz.
Kızlar gitmeyi düşünürseniz hemen randevunuzu alın hemen Kaan hocaya mail atın tahlilleri istiyo girmeden tedavinize başlıyor. Zamandan kazanırsınız.
Insallah sonucunz temiz cikar canm skma canini lütfenCnm kaan hoca dedi hasarda perhiz suresi onmli degil.ciktik labratvrdan 20 gune cikacak insallah bi sorun olmaz ..
Canim sıkıldı biraz gece oyle olmasina inşallah sonucta yanilma olmaz
Yarin da donmek zorundayiz.
Sagol cnm Insallah bu test icin geldik buralara boyle olunca hayirlsi diycz ne diyelim.Insallah sonucunz temiz cikar canm skma canini lütfen
Nerden gelmistnz canm ? Düzen laboratuvarnda mi yaptrdnz testi?Sagol cnm Insallah bu test icin geldik buralara boyle olunca hayirlsi diycz ne diyelim.
Hasar varsa perhiz suresi 1 gun de olsa cikar belki
Esmerim canim benim en yakin anjara ya gitnem gerek duzen labaratuvaru icin gidip yaotiralim ben ist. Da bi dr a gitim hustereskopi onerdi bu ay sonu nasipse hustereskopi olacam..
Canim rahim darmus benim sekil bozuklugu varmis onun ivin olacam ..esim de kendi testlerini yaptursin ondan sonra yolumuza bakalim ins.Canim gecmis olsun neden histereskopi olacaksin?
Anladm canm..Rabbm yar ve yardmcmz olsn hepimzn ne cok kafa yoruyo ne cok pskilojikmen kendmizi yoruyorzEsmerim canim benim en yakin anjara ya gitnem gerek duzen labaratuvaru icin gidip yaotiralim ben ist. Da bi dr a gitim hustereskopi onerdi bu ay sonu nasipse hustereskopi olacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?