- Konu Sahibi seneyebelki
-
Canım çok iyi anlıyorum seni bende biran önce hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum tüpün bile garantisi yok acaba nasibimde hiç mi yok diyorum bazen keşke bilsek olup olamayacağını ona göre beklesekS Sky_sun Cuma günü tekrarlıcak cnm bakalım o zaman ne olacak 3. gün olacak..
Kaan hocaya yazdım beklemeyelim tüpe geçelim diye bakalım ne diyecek..
gaziliii yarı yarıya düşmüş canım sanki çok yüksekmiş gibi
Anne olmak istiyorum ben biran evvel...Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda...
Canım çok iyi anlıyorum seni bende biran önce hamile kalmak istiyorum çok üzülüyorum tüpün bile garantisi yok acaba nasibimde hiç mi yok diyorum bazen keşke bilsek olup olamayacağını ona göre beklesek
Aynen canım ya çok zor beklemek Umut etmek ama allahtan umudumuzu kesmeyelim inşallah birgün bizim de olacak canım bir iki üç tüp bebek gücümüz yettigi kadar mecburuz elimizden geleni yapmaya Rabbimin sınavı bu canımAyni seyleri bende dusunuyorum kaan hocaya gittigimizde orda azospermli bir aile ile muhabbet etmistik yurtdisindan gelmisler cocuk biz e sizde yine sperm var bende o da yok uzulmeyin sizin her turlu olur demisti ama burdaki arkadaslari okudukca tup bebegin bile bizim durumumuzda tutmadigini hepten inancimi kaybettim.. bi yandan calisma hayati bi yandan bu isler cok zor
Evet canım inşallah ikiz çok istediğimiz için belkide Rabbim bizi bu şekilde ödüllendirecek hakkımızda hayırlısı hangisiyse o şekilde olsun normal yollaysa normal olsun tüp bebekse tüp bebek olsunS Sky_sun 3 tüp 3 aşılama bakalım ne zamana nasibimizde var...Allahım verecek en yakın zamanda inşallah..Birbirimize dua edelim rabbim biran evvel kucaklarımızı sağlıklı,hayırlı.güzel evlatlarla doldursun...Tüp bebek tedavisine geçince 2 transferim olacak inş..belki rabbim ödülümü ikiz evlatla verecek...
Selam kızlar. Biliyorsunuz eşim 2 ay önce ağır bir sanciyla onlarca serum yedi.. teşhis böbrek taşı idrar yoluna düşmüş olması. Bize ameliyat önerildi... zaten durum hassasken bide buna girişmeyelim dedik ,erteledik..
Dün yine fenalaşti ve en yakın yere anca gidebildik eşim kivraniyordu .. Sağlık ocağına gittik ve orda ki doktor bilgisayardan dosyamiza baktı. Birden doktor sinirlendi ve " bu nasıl olur neden böyle bir tedavi uygulamışlar aklım almıyor .." vs gibi şaşkın ve kızgın ifadelerle bize ,eşime meğer 60yasindan büyük erkeklere verilen prostat ilacı yazmışlar.. çok şükür sadece bir gün icirmiştim eşime o ilaçlardan, çünkü eşim de antibiyotike karşı hassas karaciğer Yağlanması var bide..
Her Hayırda bir şer her şer de bir hayır var ya kızlar.. inşallah bir an önce bize hayırlı olan gözümüze ve gönlümüze de görünür de bizde razi olup sabrımızı sürdürürüz..
Canm merhaba ilk defa mi gttiniz kaan beye ? Randevu hemen alinabiliyor mu ? Birde muayne ücreti felan ne kadar bilgi verebilrmsn ?Kizlar merhaba
Yadee gecmis olsun cnm imtihan evet ama sabrin sonunda insallah kavusacagiz yavrularimiza ..
Ya kizlar suan ankaradayiz kaan hocaya muayne oldu esim dr sonuclarimiza guzel dedi yarin dna hasar testini yaptrcz ama randevu fln almadik almamiz gerekiyomuydu
Umutlu konustu hoca morfolojiyi onemsemeyin dedi. Insallah guzel olacak hersey
Kizlar merhaba
Yadee gecmis olsun cnm imtihan evet ama sabrin sonunda insallah kavusacagiz yavrularimiza ..
Ya kizlar suan ankaradayiz kaan hocaya muayne oldu esim dr sonuclarimiza guzel dedi yarin dna hasar testini yaptrcz ama randevu fln almadik almamiz gerekiyomuydu
Umutlu konustu hoca morfolojiyi onemsemeyin dedi. Insallah guzel olacak hersey
Evet cnm ilk defa gittik haziranda aldik ekime verdi sekreter. Baya yogundu telefonlar susmadi hic bugun arayanlara ocaga veriodu randevu..rose cevaplamis ama 400 tlydi yarinda duzen labratuvarina gidip test yaptrcz oda 250 tlymis sanirimCanm merhaba ilk defa mi gttiniz kaan beye ? Randevu hemen alinabiliyor mu ? Birde muayne ücreti felan ne kadar bilgi verebilrmsn ?
Tahlil bizim onceden yaptrdiklarmzdi sayi iyi ztn bi morfoloji dusuktu dr da ona onemli degil dedi dna hasarina baktrn dedj beslenme sekliiyle ilgili bilgi verdi düzen labratuvarina gidip dna hasar testi yaptrcz diycez okdr yani dimi cnmDenizinkokusu Gerek yok cnm randevusuz yapılıyo tahlil. Değerleriniz nasıldı ?
Hemen randevu alınmıyor malesef Kaan hoca topun oluyor. Gitmek istiyorsanız hemen aramalısınız. 400 tlydi mart ayında. Özel muayenehanesi var. Fakültede hasta bakmıyo
Cnm testler eski testlerdi hormon testleride normal dedi bi hasar testi kaldi o da iyi cikar insallah Rabbim yardmcmz olsunValla canim biz hic orda test yaptirmadik biz istanbul duzende dna testi yaptirmistik o yuzden bilmiyorum.. ayy cok sevindim boyle zorlu bi yolculugun sonunda guzel sonuc almak cok iyi.. degerleriniz nasil cikti canim?
Cnm 250 tl herhlde duzen labratuvarindaCok tesekkurler bilgi ivin peki dna hasar testinin fiyati ne kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?