Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Rose5588 üstümde bir yorgunluk.. hep mi olumsuz şeyler çıkar karşımıza vaz mi gecsek düşünmüyor değilim..

Senin neyin var

Yadee bende yumurta eşimde sperm olduğu sürece vazgeçmem Allah'ın izniyle. Bugün tekrarladık tahlili iyi değil pek Kaan hocaya artım bakalım ne diyecek. Canım ona sıkılıyor 9 aydır tedavideyiz. Eşime belli etmek istemiyorum daha kötü olur diye. Tüpe geçicez gibi görünüyor

Rose5588 hayırlısı olsun cnm. eğer tüp tedavisi ile olacaksa olsun da, bir an önce vesile olması dileğiyle girişin bu tedaviye ama yok olmayacaksa Rabbi sizi bu karardan caydirsin ve doğal yolla gebelik versin inşallah..

Eskiyi düşünmek istemiyorum ama artık ister istemez karşımıza çıkıyor her olumsuz sonuçta.. 3aylik diyet ve bir sürü kür sonrası düşüş oldu değerlerde. Yetmedi en pahalı ilaçlari aldık yine hüsrana uğradik sonuçları görünce.. Kaan hocaya tedavi olmaya Karar verdikten sonra, tam randevu haftası eşimin böbrek taşı idrar kanalına düşüyor ve orda kalıp eşime sancılar cektiriyor .. hem antibiyotik hem kaan hocanın yazdığı ilaç aynı anda olmaz diye antibiyotik den vazgeçtik kaan hocanın verdiği ilaçtan tabi çok umitliyiz ,bizde zaten hasar %22 çıktı bir aylık ilaç sonrası düşer hasar diye beklerken.. hoooop hasar ikiye katlaniyor ve sayımız yarıya düşüyor
İğneye başlıyoruz.. bu sefer de eşimde yine rahatsızlık başlıyor mecbur iğne ve serum yemesi gerekiyor .. bide doktor ne desin beğenirsin " 2 ay önce verilen ilac (antibiyotik) prostat kanseri için verilen ilaçlarmis ..60yas üstü erkeklere verilen ilac" bunu eşime yazmışlar.. doktor da bizde şok olduk.

Allah Kerîm ne diyim ki.

Yadee Günaydın cnm gece şarjım bitti aniden malum yatak odasınada teli şarjı takmıyoruz.
Canım bazı dönemler sınavlar üst üste geliyor gerçekten. Bu bizim sınavımız bazende duble oluyor gerçekten. Hayat bize sürprizler yapıyor bazen. Ama ayakta durmaktan başka çaremiz yok. Bizdede şuan sonuçlar kötüye gitti bakalım Kaan hoca ne diyecek eşine belli etmemeye çalışıyorum takarsa daha kötü olur.
Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda bebişlerimiz gelsin

Yadee Rose5588 kizlar ne oluyo ya biz daha tedavinin 1. Haftasini geride biraktik ama sizi okudukca kaan aydos a guvenimj kaybettim neden degerler dusuyor yaa

Canim kaan hoca bize 6 ay deneyin olmazsa tup dedi.. sizin 9 ay olmus hic mi duzelme yok sonuclariniz nasil cikti canim?

gaziliii Şubat ayında ilaç kullanmaya başladı cnm eşim. DNA hasarı 85 çıktı çok yüksekti. İlaç başlamıştı. Martta öğrendik DNA'yı ve onun tedavisine başladık. Önce ilaçlarla 58e düştü iğne başlattı Kaan hoca 1ay sonra 13 e yani normal değerlere düştü. Haziran ayıydı. Ve ondan sonra doğal yolla 6 ay olmazsa tüp Dedi. Bize Kaan hoca tedavi olmazsa 10 kerede tüp yapsanız olmaz dna hasarıyla Dedi. Bizde sperm sayısı düştü cnm morfoloji hep 2 hiç değişmiyor. Erkekler 3 ayda yenilendiği için bu sefer öyle oldu diyorum. Tedaviyle birlikte 9 ay. Hazirandan beri sadece dnası bozulmasın tekrar diye Teatrio verdi bize. Hafta içi İstanbul'a gidecek eşim iş için. Gitmişken düzene dna hasar testi ve spermiogram tahlili verecek.
Yadee dnaları daha bozuldu tedirgin olduk bizde madem tüpe geçicez yine bi baktıralım dedik her ihtimale karşı.

gaziliii canım herkesin tedavi süreci farklı etki ediyor.. biz sadece içimizi dökmek amaçlı olumlu veya olumsuz sonuçları burda paylaşiyoruz ..
Inşallah sen buraya ümit kapısı açacak hikayeni yazarsın.

Inşallah sonuçlar daha da iyi gelir.. mutlaka bize cevap yaz. Şimdi sadece eşin teatrio mi kullanıyor?

Anladim canim vucut dna yapisi duzgun yani kaliteli sperm uretmeye calisirken sayi dusuyor sanirim bence sayiya takilma kaliteli olsun az olsun insallah sonuc guzel cikar bizde 3 hafta sonra 1 ayi tamamlamis olucaz esim pazartesi ve cuma gunleri 1 tane klomen hap iciyor birde sabah aksam 1 tane neofortil.. bakalim sonuclar ne olacak bizde istanbul duzende yaptiririz herhalde ankara gen art dedi doktor ama oraya gidemeyiz

Kızlar Kaan hocadan cvp geldi. Bazı faktörlere göre sonuçta dalgalanmalar olabilir bu sonuçla çok hastam var gebe kalan var bekleyin 2 ay daha beslenmeye uykuya dikkat ederek Dedi. Gerçi yeşillik yemekten nohut yemekten bööö geldi daha ne yapıcam bilemiyorum. Önerileriniz var mı? Beklicem aralık ayına kadar olmazsa daha bağlasa durmam doğru tüp tedavisine.

Rose5588 iki regl daha zaman tanı aynen dediğin gibi en iyisi bu. Ovulasyon testi ile günlerini yakalamaya çalış. Incir tüketmeye bak. Eğer olmayacaksa tüp bebek tedavisiyle Rabbim bu aylarda gebelik nasip etsin.. Eğer tüp tedavisi vesile olacaksa da en kisa zamanda yapıp güzel haberi almanız nasip olsun inşallah..

Canim sonuclariniz nasil cikti hiz hasar falan? Neye gore bekleyin diyo acaba beklemek cok yipratiyo sen daha once tup veya asilama denemismiydin?

Canım bu kadar beklediniz iki ay daha bekleyin olmadı ondan sonra olmazsa inşallah olur tabii aralık Ocak ayı gibi tedavi olursunuz canım Rabbim yardımcımız olsun. Benim eşim incir yemiyor ısırgan çayını içmek istemiyor hergün içmesemde olur diyor. En çok nohut keçi boynuzu ve ilaçlarını ihmal etmeden tüketiyor havuç suyu için çok iyi diyorlar onu yapsak mı anlamadım kaan hoca bişey demedi bizde haftaya hormon testi yaptıracagiz bakalım fsh yükseldi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…