- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
- Konu Sahibi seneyebelki
-
Canim rahim darmus benim sekil bozuklugu varmis onun ivin olacam ..esim de kendi testlerini yaptursin ondan sonra yolumuza bakalim ins.
Yadee Günaydın cnm gece şarjım bitti aniden malum yatak odasınada teli şarjı takmıyoruz.
Canım bazı dönemler sınavlar üst üste geliyor gerçekten. Bu bizim sınavımız bazende duble oluyor gerçekten. Hayat bize sürprizler yapıyor bazen. Ama ayakta durmaktan başka çaremiz yok. Bizdede şuan sonuçlar kötüye gitti bakalım Kaan hoca ne diyecek eşine belli etmemeye çalışıyorum takarsa daha kötü olur.
Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda bebişlerimiz gelsin
Yadee bende yumurta eşimde sperm olduğu sürece vazgeçmem Allah'ın izniyle. Bugün tekrarladık tahlili iyi değil pek Kaan hocaya artım bakalım ne diyecek. Canım ona sıkılıyor 9 aydır tedavideyiz. Eşime belli etmek istemiyorum daha kötü olur diye. Tüpe geçicez gibi görünüyor
gaziliii Şubat ayında ilaç kullanmaya başladı cnm eşim. DNA hasarı 85 çıktı çok yüksekti. İlaç başlamıştı. Martta öğrendik DNA'yı ve onun tedavisine başladık. Önce ilaçlarla 58e düştü iğne başlattı Kaan hoca 1ay sonra 13 e yani normal değerlere düştü. Haziran ayıydı. Ve ondan sonra doğal yolla 6 ay olmazsa tüp Dedi. Bize Kaan hoca tedavi olmazsa 10 kerede tüp yapsanız olmaz dna hasarıyla Dedi. Bizde sperm sayısı düştü cnm morfoloji hep 2 hiç değişmiyor. Erkekler 3 ayda yenilendiği için bu sefer öyle oldu diyorum. Tedaviyle birlikte 9 ay. Hazirandan beri sadece dnası bozulmasın tekrar diye Teatrio verdi bize. Hafta içi İstanbul'a gidecek eşim iş için. Gitmişken düzene dna hasar testi ve spermiogram tahlili verecek.
Yadee dnaları daha bozuldu tedirgin olduk bizde madem tüpe geçicez yine bi baktıralım dedik her ihtimale karşı.
gaziliii canım herkesin tedavi süreci farklı etki ediyor.. biz sadece içimizi dökmek amaçlı olumlu veya olumsuz sonuçları burda paylaşiyoruz ..
Inşallah sen buraya ümit kapısı açacak hikayeni yazarsın.
gaziliii Şubat ayında ilaç kullanmaya başladı cnm eşim. DNA hasarı 85 çıktı çok yüksekti. İlaç başlamıştı. Martta öğrendik DNA'yı ve onun tedavisine başladık. Önce ilaçlarla 58e düştü iğne başlattı Kaan hoca 1ay sonra 13 e yani normal değerlere düştü. Haziran ayıydı. Ve ondan sonra doğal yolla 6 ay olmazsa tüp Dedi. Bize Kaan hoca tedavi olmazsa 10 kerede tüp yapsanız olmaz dna hasarıyla Dedi. Bizde sperm sayısı düştü cnm morfoloji hep 2 hiç değişmiyor. Erkekler 3 ayda yenilendiği için bu sefer öyle oldu diyorum. Tedaviyle birlikte 9 ay. Hazirandan beri sadece dnası bozulmasın tekrar diye Teatrio verdi bize. Hafta içi İstanbul'a gidecek eşim iş için. Gitmişken düzene dna hasar testi ve spermiogram tahlili verecek.
Yadee dnaları daha bozuldu tedirgin olduk bizde madem tüpe geçicez yine bi baktıralım dedik her ihtimale karşı.
Valla rahim filminden bi de uc boyutlu ultrasyonla anladi bi umut olacam canim..cok sagol..Allah allah onu nasil anladi doktorun peki? Ilk defa duydum gecmis olsun tatlim
Kızlar Kaan hocadan cvp geldi. Bazı faktörlere göre sonuçta dalgalanmalar olabilir bu sonuçla çok hastam var gebe kalan var bekleyin 2 ay daha beslenmeye uykuya dikkat ederek Dedi. Gerçi yeşillik yemekten nohut yemekten bööö geldi daha ne yapıcam bilemiyorum. Önerileriniz var mı? Beklicem aralık ayına kadar olmazsa daha bağlasa durmam doğru tüp tedavisine.
Canım bu kadar beklediniz iki ay daha bekleyin olmadı ondan sonra olmazsa inşallah olur tabii aralık Ocak ayı gibi tedavi olursunuz canım Rabbim yardımcımız olsun. Benim eşim incir yemiyor ısırgan çayını içmek istemiyor hergün içmesemde olur diyor. En çok nohut keçi boynuzu ve ilaçlarını ihmal etmeden tüketiyor havuç suyu için çok iyi diyorlar onu yapsak mı anlamadım kaan hoca bişey demedi bizde haftaya hormon testi yaptıracagiz bakalım fsh yükseldi mi diyeKızlar Kaan hocadan cvp geldi. Bazı faktörlere göre sonuçta dalgalanmalar olabilir bu sonuçla çok hastam var gebe kalan var bekleyin 2 ay daha beslenmeye uykuya dikkat ederek Dedi. Gerçi yeşillik yemekten nohut yemekten bööö geldi daha ne yapıcam bilemiyorum. Önerileriniz var mı? Beklicem aralık ayına kadar olmazsa daha bağlasa durmam doğru tüp tedavisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?