- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
- 323
- Konu Sahibi seneyebelki
-
gaziliii İyi yapmışsınız cnm benim reglim dün bitti ilk çalışmada tmm tabi yumurtlana zamanıma daha var..bu ay geç oldum ovu. testine ne zaman başlıcam bilemedim 12 gün başlasam olur mu?
Maşallah size kızlar. Inşallah bu hırsla bebek haberi yakın olur size.. benim ki de 4gun önce bitti. Eşime bir şey oldu bu ay çalışalım diye tuturdu. Keşke aynı heves bende de olsa. Ama eşimin sağlık durumunu düşündükçe herşeyden çayıyorum.
Benim regl aralığım 32 günde bir oluyorum. Ateş ölçer aylar süren takip ve ovulasyon testi ile artık kendimi biliyorum öyle hesaplanıyor artık kafamdabu aralar herkesde bir çalışma heyecanı hadi hayırlısı
Bide iğnenin 3.haftasına girdik öyle de geçiyor zaman bi yandan. Dua edin kızlar bu iğne bari işe yarasIn. Ben sayı hız değerleri geçtim bari hasar düzelsin
Yadee Canım gün aşırı olsun birliktelik. Spermi az olan erkekler için daha uygunmuş Dr öyle demişti bize. Yarın olunca 15-17 olsun tam günlerinde.
Ya kızlar ayıp olmazsa bişey sorucam. Birliktelikten sonra ayaklarımı dikip yarım saat yatıyorum. Ama kalkınca geri geliyo. Ertesi gün sabahta biraz geliyo. Anlamadım normal mi?
Yadee Canım gün aşırı olsun birliktelik. Spermi az olan erkekler için daha uygunmuş Dr öyle demişti bize. Yarın olunca 15-17 olsun tam günlerinde.
Ya kızlar ayıp olmazsa bişey sorucam. Birliktelikten sonra ayaklarımı dikip yarım saat yatıyorum. Ama kalkınca geri geliyo. Ertesi gün sabahta biraz geliyo. Anlamadım normal mi?
Hayırlı CumalarYadee
Eşim bugün istanbul düzende dna hasar ve spermiogram tahlili verdi.15-20 gün içinde sonuç gelecek..İnşallah sonuç güzel çıkar..
Yarın benim 12. günüm ve gün aşırı çalışmayla birlikte ovu testide yapıcam.
Hayırlı cumalar hanımlar.Ne var ne yok sizde ?!
Bizim 3igne kaldı hayırlısı ile sonucu almak için eşim genarta tahlil yaptıracak. Zaman geçiyor valla.
Çalışmalar nasıl gidiyorbiz gün aşırıya karar verdik ve öyle denk getirmeye çalışacağız. Benim günüm pazar ya sizin???
Insallah canim fsh istediginiz gibi cikar bizde tedavide şaka maka 2 haftayi bitirdik kizlarSelam kızlar bizimde 10. Gün bugün. Kaan hoca bir aylık iğne kullanımından sonra fsh hormon testi yaptırmamizi istemişti yarın fsh hormon testi yaptıracaz bakalım yükseldi mi en son 3.5 civarı çıkmıştı bizde durumlar böyle bir ay sonra dna hasar testi yaptıracaz inşallah tedavilerimiz hepimize şifa olur bebeklerimize kavuşurturur
Kızlar kuzenimin eşi bizim önceki üroloji drumuza gitti. Sayıda düşüklük vardı. Puregon iğne vermiş sayıyı artırmak için. Bize niye vermiyorlar sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?