Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

gaziliii İyi yapmışsınız cnm benim reglim dün bitti ilk çalışmada tmm tabi yumurtlana zamanıma daha var..bu ay geç oldum ovu. testine ne zaman başlıcam bilemedim 12 gün başlasam olur mu?

Oo erkencisiniz ama iyi yapmisin ne olur ne olmaz.. 12. Gun olur tabi canim basla sen

Son hasariniz kacti tatlim?? Duzelir insallah ya valla rabbim goruyo halimizi daha ne yapalim valla benimde canm hic calisma yapmak istemiyo hatta ilk aylar 10 dk ayaklarimi dikerdim falan simdi onlarida biraktim.. olursa olur diyorum sadece ayaga kalmiyorum o kadar

Rose5588 evet canım kaan hoca bir aylık menegon sonrasi tekrar dna hasar testi istedi. 3.haftaya girdik işte ..

gaziliii ilk sonuç %22 bir aylık teatrio ve klomen sonrası sonuç %41 sayımız da yarıya düştü. Kaan hoca bize menegon yazdı şimdi onu kullanıyoruz işte.

Yarın 12.gün ama biz bu akşam ve olursa yarın çalışma yapacağız .. Bugün ve yarın ikimizde orucluyuz belki vesile olur 15 16 17 günleri benim asıl günlerim

Yadee Canım gün aşırı olsun birliktelik. Spermi az olan erkekler için daha uygunmuş Dr öyle demişti bize. Yarın olunca 15-17 olsun tam günlerinde.
Ya kızlar ayıp olmazsa bişey sorucam. Birliktelikten sonra ayaklarımı dikip yarım saat yatıyorum. Ama kalkınca geri geliyo. Ertesi gün sabahta biraz geliyo. Anlamadım normal mi?

Normal tabi ki de

Gün aşırı malesef yan yana gelemiyoruz. Rabbim nasip ettikten sonra yine olur da bizde boş bırakmamak için çalışmalar yapıyoruz.. Evet canım geri geliyor genelde .. Bu doğru yere gittiğine işaret doktor öyle demişti

Yadee Önemli günleri boş geçmeyin canım o zaman ..tüp bebekte drum sonuçta 1 sperm ve 1 yumurtadan oluyor çocuk demişti...önemli günlerde buluşmak işinizi görür Doğru yer derken Başka nereye gidebilir ki
Normal diye düşünüyorum bende ama yinede emin olmak istedim sonuçta orası dipsiz kuyu değil fazlalıklar geri döner ama ertesi gün veya fazla gelince acaba noluyo diye düşünüyor insan..

Hayırlı cumalar hanımlar. Ne var ne yok sizde ?!

Bizim 3igne kaldı hayırlısı ile sonucu almak için eşim genarta tahlil yaptıracak. Zaman geçiyor valla.

Çalışmalar nasıl gidiyor biz gün aşırıya karar verdik ve öyle denk getirmeye çalışacağız. Benim günüm pazar ya sizin???

Hayırlı Cumalar Yadee
Eşim bugün istanbul düzende dna hasar ve spermiogram tahlili verdi.15-20 gün içinde sonuç gelecek..İnşallah sonuç güzel çıkar..
Yarın benim 12. günüm ve gün aşırı çalışmayla birlikte ovu testide yapıcam.

Hadi hayirli sonuçlar çıkması dileğiyle.. okadar olumsuzluklar la karşılaştık ki eşimle bu tedavi sürecinde.. artık bir başkanın aynı durumda olanın, bize iyi haber vermesi okadar teselli ediyor ki "bir umut" deyip yine bağlanıyoruz bu işe..

Eşim de ikide bir soruyor 'yok bu gebe kalan bizim durumumuzda kk 'de..'

Yadee Bu iki ay sıkı çalışmayla olur inş.
Yoksa aralıkta yol görünecek..Kış günü Ankarada çok soğuk oluyo..
İnş cnm sonuçlarımız bizi mutlu eder..
Valla bende aynı ümitle bekliyorum..Bizim durumla aynı olup gebe var mı diye

Eşinin testislerinde tıkanıklık olan var mı ? Olan varsa nasıl bir tedavi uygulandı eşinize anlatır mısınız lütfen ?

Selam kızlar bizimde 10. Gün bugün. Kaan hoca bir aylık iğne kullanımından sonra fsh hormon testi yaptırmamizi istemişti yarın fsh hormon testi yaptıracaz bakalım yükseldi mi en son 3.5 civarı çıkmıştı bizde durumlar böyle bir ay sonra dna hasar testi yaptıracaz inşallah tedavilerimiz hepimize şifa olur bebeklerimize kavuşurturur

Kızlar kuzenimin eşi bizim önceki üroloji drumuza gitti. Sayıda düşüklük vardı. Puregon iğne vermiş sayıyı artırmak için. Bize niye vermiyorlar sizce

Sana da canim.. sayili zaman cabuk gecermis valla biz dogru duzgun calisamadik bende senin gibi gunasiri dusunuyodum ama olmadi iyilesemedim bi turlu ben artik olursa supriz olur bana

Insallah canim fsh istediginiz gibi cikar bizde tedavide şaka maka 2 haftayi bitirdik kizlar

Kızlar kuzenimin eşi bizim önceki üroloji drumuza gitti. Sayıda düşüklük vardı. Puregon iğne vermiş sayıyı artırmak için. Bize niye vermiyorlar sizce

Evet ya niye bize sayı için birsey önerilmiyor açıkçası eğer hasar düzelirse kaan hoca da 6 ay deneyin derse ben sayı için ilaç önermesini isteğecem..

Yadee Ben sordum cnm sayı neden yükselmiyor diye. Sayı düşüklüğüne morfolojiye takılmayın dedi. En son tahlilimiz gerçekten sayı ve hız olarak çok kötüydü. Ameliyat öncesine dönmüştü. Ona bile takılmayın bu sayıyla çok çocuk sahibi olan var dedi. Bilemiyorum yaa beklemekten başka bişey gelmiyor elimden. 2 ay hiç düşünmeyelim dedim eşime oda rahatlasın diye üzüldü çünkü çok. 2 ay gerekeni yapalım olmazsa düşünelim dedim. Allahım yardımcımız olsun bu mübarek Muharrem ayında sevindirsin bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…