- 13 Ağustos 2015
- 468
- 301
- 23
- 36
- Konu Sahibi seneyebelki
-
[/QUOTE]Esim dktor
[/QUOTE]Esim dktor
[/QUOTE]Esim dktor
canım benim ard arda gebelik kaybım var 4 kez ve hep normal çıkıyordu çocukların genetiği bir de tüp bebek başarısızlığı.sonra bir internet sitesinde sperm dna hasarının bunu yaptığnı okudum.en son doktorum eşime sigarayı bırakın öyle deneyin tekrar deyince iyice araştırmaya başladım ve dr kaan hocayı buldum.Sperm dna hasarı yaptıdık yüzde 53 hasarlı çıktı . hemen eşime hormon tedavisi başlattı sigarayı bırakın dedi. keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kaşık kaşık yedi ısırgan çayını hiç usanmadan sabah akaşam içti ve bol nohut yedirdim. 5 ay sonunda hasar yüzde 7 ye indi .Bazılarında ekstra tedavi olabilir canım ama kaan hoca çok iyi bu konuda merak etmeyin düşürcek ben değişik yerlerde de okudum hep sonu iyi .sadece eşine soyle morali iyi olsun. Sonuç harika olacak ...
canım benim ard arda gebelik kaybım var 4 kez ve hep normal çıkıyordu çocukların genetiği bir de tüp bebek başarısızlığı.sonra bir internet sitesinde sperm dna hasarının bunu yaptığnı okudum.en son doktorum eşime sigarayı bırakın öyle deneyin tekrar deyince iyice araştırmaya başladım ve dr kaan hocayı buldum.Sperm dna hasarı yaptıdık yüzde 53 hasarlı çıktı . hemen eşime hormon tedavisi başlattı sigarayı bırakın dedi. keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kaşık kaşık yedi ısırgan çayını hiç usanmadan sabah akaşam içti ve bol nohut yedirdim. 5 ay sonunda hasar yüzde 7 ye indi .Bazılarında ekstra tedavi olabilir canım ama kaan hoca çok iyi bu konuda merak etmeyin düşürcek ben değişik yerlerde de okudum hep sonu iyi .sadece eşine soyle morali iyi olsun. Sonuç harika olacak ...[/QUOTE
Ne yapalım bizim bebişler biraz sıkıntlı olacak ama sadece sizin başınızda değil .bugün hastaneler genç genç insanlarla dolu çoğu tüp bebek yaptırıyor .Canım ilk gittiğimizde çok negatiftik ikimizde sonuçta kötü geldi ama sonra ikimizde pozitif olduk neşeli neşeli gittik tahlil vermeye ve inanamadık hasar düşmüştü.Stres hamile kalmayada hormonlarada erkek bayan etki ediyor .Bu arada soğuk press keçiboynuzu pekmezi kavanoz kavanoz yedi eşim hatta bende yedim o ara.çok çok iyi.keçiboynuzu tozu falan tüketmedik biz direkt keçiboynuzu pekmezi
Değerler çok iyi düşmüş canım maşallah inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın canım . ilaç olarak ne kullandı? Bizim hasar 26 çıktı bakalım bir ay sonra testi tekrarlayacaz bakalım sonuç ne çıkacakcanım benim ard arda gebelik kaybım var 4 kez ve hep normal çıkıyordu çocukların genetiği bir de tüp bebek başarısızlığı.sonra bir internet sitesinde sperm dna hasarının bunu yaptığnı okudum.en son doktorum eşime sigarayı bırakın öyle deneyin tekrar deyince iyice araştırmaya başladım ve dr kaan hocayı buldum.Sperm dna hasarı yaptıdık yüzde 53 hasarlı çıktı . hemen eşime hormon tedavisi başlattı sigarayı bırakın dedi. keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kaşık kaşık yedi ısırgan çayını hiç usanmadan sabah akaşam içti ve bol nohut yedirdim. 5 ay sonunda hasar yüzde 7 ye indi .Bazılarında ekstra tedavi olabilir canım ama kaan hoca çok iyi bu konuda merak etmeyin düşürcek ben değişik yerlerde de okudum hep sonu iyi .sadece eşine soyle morali iyi olsun. Sonuç harika olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?