Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Dna sonuçları biraz geç geliyo 15-20 gün. Bizimkide 15 güne gelir inş hala iyidir. Fsh sorunu hiç yaşamadık bilemiyorum yaa. Napıcaz biz ya bazen ne düşünsem bilemiyorum. Bu ay ovu testi aldım bugün başladım 12. Gün ve net kırmızı çıktı. Gerçi biz 10-20 günlerinde gün aşırı değerlendiriyorduk. Belki bu ay olur. Olmazsa aralıktaki sonuçta tedaviye başlayalım dicem Kaan hocaya.

Canim sogu press keciboynuzu pekmezi tuketti mi esin
Sabah akşam isirgan cayi ve hervhafta 4yada 5kez nohut. Enonemlisi sigara iciyor sa birakmasi gerekti

S sulepelin Valla cnm ben ne duyduysam denedim. Kürünü pekmezini ballı karışımlar havuç suları. Şimdide haftada 2 kere nohut hergün ısırgançayı ve keçiboynuzu tozu. Sigara kullanmıyor. Bilmiyorum ne olur sonumuz

Emmmmse5588, post: 43099119, member: 698717"] S sulepelin Valla cnm ben ne duyduysam denedim. Kürünü pekmezini ballı karışımlar havuç suları. Şimdide haftada 2 kere nohut hergün ısırgançayı ve keçiboynuzu tozu. Sigara kullanmıyor. Bilmiyorum ne olur sonumuz[/QUOTE]
Esim dktor

Kızlar neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor. Teatrio kullananlar ilacı biz çok zor buluyoruz hala. Siz ne yapıyorsunuz?

Ne yapalim canim sen yazmasan beb yazacaktim bugun.. bizim bu ay da olmadi galiba yaa artik asilama mi denesem diyorum.. canim o teatrio ney neofortil gibi bisey mi ne ise yariyo?

Selam kızlar bizde kaan hocadan gelecek cevabı bekliyoruz bakalım fsh için başka bişey mi önerecek yoksa aynı ilaçlara devam mı diyecek... Eşimin bu duruma morali bozuldu daha önce Ümitliydi şimdi hiç olmayacak gibi hissediyorum diyor umudum kalmadı diyor benimde moralim bozuldu nolacak bizim halimiz

Canim benim esim teatrio adli ilaci rahat buldu ancak ilaci kullanincasurekli idrara cikma hissi yanma ve Afedersiniz penis ucunda soguma gibi şeyler yasiyor sizde de böyle bir problem var mi ilk basta yoktu kullanimin 3.gunu başladı
Ilaci biraktiginda olmuyor bu semptomlar

CaniUOTE="jonguil, post: 43150778, member: 343409"]Selam kızlar bizde kaan hocadan gelecek cevabı bekliyoruz bakalım fsh için başka bişey mi önerecek yoksa aynı ilaçlara devam mı diyecek... Eşimin bu duruma morali bozuldu daha önce Ümitliydi şimdi hiç olmayacak gibi hissediyorum diyor umudum kalmadı diyor benimde moralim bozuldu nolacak bizim halimiz [/QUOTE]
Canim hersey moral.neden moralinizi bozuyorsunuz dogru adrestesiniz.ben cok arastirmistim hocayı eninde sonunda duzeliyor biraz sabr gerekli.benim esim 43yasinda bende 42 .hic umutsuz olmadik hatta esim cok sigaea icen biriydi bende n rahatti birctaraftan sigarayi saglik Bakanligi araciligiyla ilac kullannarak birakmaya calisirken bir taraftan hormon ilaci aldi.ama hep pozitif ti.sonucta bes ay sonra pozitif oldu.durmak yok yola devam sonu iyi okacak emin ol doktor harika sonucta oyle okacak

S sulepelin Evet canım doğru diyorsun ama zaman zaman böyle oluyoruz işte bazen umutlu bazen umutsuz Rabbim sabır versin... sizin sorun neydi canım nasıl bi tedavi sonrası pozitif oldu kısaca anlatır mısın

canım benim ard arda gebelik kaybım var 4 kez ve hep normal çıkıyordu çocukların genetiği bir de tüp bebek başarısızlığı.sonra bir internet sitesinde sperm dna hasarının bunu yaptığnı okudum.en son doktorum eşime sigarayı bırakın öyle deneyin tekrar deyince iyice araştırmaya başladım ve dr kaan hocayı buldum.Sperm dna hasarı yaptıdık yüzde 53 hasarlı çıktı . hemen eşime hormon tedavisi başlattı sigarayı bırakın dedi. keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kaşık kaşık yedi ısırgan çayını hiç usanmadan sabah akaşam içti ve bol nohut yedirdim. 5 ay sonunda hasar yüzde 7 ye indi .Bazılarında ekstra tedavi olabilir canım ama kaan hoca çok iyi bu konuda merak etmeyin düşürcek ben değişik yerlerde de okudum hep sonu iyi .sadece eşine soyle morali iyi olsun. Sonuç harika olacak ...

Canim peki su an hamile misin sen?

canım daha yeni bu haberi aldık doktor normal yolla deneyin dedi 6 ay. Eğer olursam ve bu defa iyi giderse paylaşırım.

Değerler çok iyi düşmüş canım maşallah inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın canım . ilaç olarak ne kullandı? Bizim hasar 26 çıktı bakalım bir ay sonra testi tekrarlayacaz bakalım sonuç ne çıkacak

Canım Teatrio düzelen dnasının bozulmaması için bitkisel bi destek. Bizde rahat buluyorduk ama artık ülkeye girişi durmuş çok araştırmayla farklı illerden depolardan getirtiyoruz.
S Sky_sun canım sen eşine destek ol. Daha önümüzde tedaviler var de seçeneklerimiz var de. Biz karar verdik aralığa kadar konuşmıcaz tüp bebek olmazsa tahlil sonucundan sonra plan yapıcaz. Rahatlatmaya çalış stres çok önemli bi etken.
Tüp bebek seçeceğimiz var daha umutsuz olmayalım. İnsan üzülüyor çaresiz hissediyor gerçekten ama bu bizim sınavımız. Allah verecek elbet bizlerede hayırlı evlatlar.

Günaydın kızlar..
Eşim salı günü genarta tahlil vermeye gidecek. Bizde durum bu.

Menegon iğne kullanıyoruz sadece ve bir ay oldu.

[QUOTEaksam"jonguil, post: 43154655, member: 343409"]Değerler çok iyi düşmüş canım maşallah inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın canım . ilaç olarak ne kullandı? Bizim hasar 26 çıktı bakalım bir ay sonra testi tekrarlayacaz bakalım sonuç ne çıkacak[/QUOTE]
Sabah akşam emodeks kullandi yuzde 26cok dusuk canim yuzde 80den dusen var duser bir dahaki aya stres yapmayin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…