Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Tatlim ne guzel anlatmissin ya cok sagol.. ben asilama hic yaptirmadim demek 2 asilama sarti varmis..
Ben asilama tutmazsa memorial de tup bebek dusunuyorum.. orda rapor oluyo mu acaba? Bi de rapor cikarinca is yerindeki amirin falan haberi olur mu ki bilemedim ben gizli yaptirmayi dusunuyorum burdaki insanlar tuhaf cunku

Amin canim

Peki hangi hastanede yaptın sen tüp bebeği. Ayrıca rapor almak için hangi şartları koyuyorlar

Artık araştırmaya girdik eşimle. Tedavi pek olumlu gitmiyor.

Kelebekcim seninle dna hasarlarimiz yakin.. bize de doktor klomen verdi ben bu ay sonu asilamaya baslamayi dusunuyorum esimde tedavide 1 ayini tamamlamis olacak .. simdi senin yazdigini okuyunca dusunmeye basladim acaba bizimde 1 aylik tedavi soncu %41 e cikmis mi olur test verdikten 15 gun sonra sonuc cikiyo ve sonuc cikana kadar bizim asilama gerceklesmis olacak poff

Sagol tatlim ins bende kist olmaz cunku amh degerim 8

Evet ya su ans kadar olumlu sonuc alan 2 kisi okudum.. cogu olumsuz sonuc alip tup bebege gecmis..

Kizlar benide ekleyin.. tedaviye baslsma 2 ekim.. haftada 2 tablet klomen ve sabah aksam neofortil.. ilk dna hasarimiz %20
Morfoloji %2 sayi ml de 70milyon ileri hiz %7

Merhaba kızlar;
Biliyorsunuz son dna tahlilimizi mayıs ayında yaptırmıştık ve sonuç %13 yani normal çıkmıştı..ilk sonucumuz %85 ti klomen ve emodeks le %58 e düşmüştü ve ardından Kaan hoca menagon iğneye başlatmıştı oda %13 e düşürdü.Arkadaşımız Yadee nin sonuçları ters etki yapınca bizde kendimiz tekrarlattık dna hasar testini düzen lab. da sonuç çok şükür %7.32 geldi..İğnenin yardımıyla düştü ve teatrionun sayesinde devamlılığını sağlıyo hatta dahada düşmüş..
İğnenin sayesinde sizinde düşecek inş Yadee cim merak etme..

Rose5588 : 10 Şubat tedavi başlama süresi. ilaçlar: trental ve teatrio.. ilk hasar % 85 ikinci haziran da % 13 e düştü. Doğal gebelik için bekliyor. Gelişme: yeni test tarihi: aralık ayı

S Sky_sun : 8 eylül tedavi başlama süresi:ilaçlar,emodex - menagon.. hasar oranı % 26. gelisme:test tarihi 21 Kasım

Yadee :9 Temmuz tedavi başlama
Ilk hasar testi sonucu %22 verilen ilaç klomen teatrio.bir aylık kullanım sonrasi yapılan dna hasar testi sonucu %41..verilen ilaç menegon. Test tarihi 27 Ekim

S sewallll : nisanda tedaviye başladı... hasar % 34 ilaçlar klomen emodex olarak kullandı tekrar test yapıldı hasar % 13 e düştü ve teatrio ilaç kullanıyor ... son durum: tüp bebek tedavisi görüyor. ..

gaziliii :2Ekim tedaviye başlama
Dna hasar sonucu %20..Kullanılan ilaçlar haftada 2 tablet klomen ve sabah aksam neofortil..

Canım iki kere İğneli aşılama yaptır o zaman Memorial de 1000 tl indirim oluyor diye biliyorum hastane indirimi olarak. Canım iş yerinin ruhu bile duymuyor merak etme ssk dan hallediyorsun islerini merak etme yani kimse anlamaz...

Canım maşallah çok güzel sonuç inşaallah yakında bebekte gelir. Sizin fsh sorunu olmadığı için düşüyor galiba bizim fsh sorunu var Bakalım ona rağmen hasar düşecek mi... inşaallah hepimiz mutlu sona ulaşıriz

S Sky_sun Amin cnm inş..Galiba fshtan olabilir cnm.inş sizinde yükselir fsh istenilen değere..Sizin dna çok yüksek değil çok şükür 85 ti bizim Kaan hoca bu kadar yükseğini görmemiştim demişti çok üzülmüştüm gerçekten..şükürler olsun ki düzeldi..İnş en yakın zamanda burdan mutlu haberler veririz birbirimize hamilelik takvimleri yaparız hemen

Rose5588 canım inşaallah senin güzel haberlerini almamız yakın galiba maşallah tedavi çok güzel cevap veriyor. inşaallah bizimde düzelir de dediğin gibi hamile kalır takvim yapar bebeklerimizi konuşuruz ne güzel olur inşaallah o günlerde yakındır

S Sky_sun Sağol canım. Biz ilk tüp bebeği kendimiz karşıladık. Mayısta 3sene olacak evleneli. Az da olsa maddi destek görmek istiyoruz bu sefer..

Rose5588 zaten senin menegon iğneyle düşüş görmen azıcık da olsa ümidim oldu..

Yani kızlar herkes farklı etki görebiliyor

Canim herkes bir değil inşallah size klomen yaramiştir. Hem bizim aşılamaya bile sayımız yok.. durum biraz farklı.
Haftaya ankaraya gidecek eşim. Inşallah yine bir şokla karşılaşmayız

Ay boyle guzel haberler duymak ne guzel..cok sevindim canim insallah bir an once hamile kalirsin

Canim herkes bir değil inşallah size klomen yaramiştir. Hem bizim aşılamaya bile sayımız yok.. durum biraz farklı.
Haftaya ankaraya gidecek eşim. Inşallah yine bir şokla karşılaşmayız

Ya allah korusun tatlim ben inaniyorum artik duzelir herhalde kac ay oldu

Canim benim anladigim kadariyla soyle diyorsun dimi memorialin devletle anlasmasi yok ama 2 kere asilama yaptirirsan 1000 tl hastane kendi insiyatifiyle indirim yapiyo..

Aminnnnnn

Canim benim anladigim kadariyla soyle diyorsun dimi memorialin devletle anlasmasi yok ama 2 kere asilama yaptirirsan 1000 tl hastane kendi insiyatifiyle indirim yapiyo..
Canım Hayır tüp bebek raporu çıkaracaksan ilaçlı değil İğneli aşılama yaptır demek istedim... rapor çıkarsa hastane o zaman indirim yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…