Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Denizinkokusu Sayılara takılma cnm önemli olan % kaç hasarlı olduğu. Sizin 10 çıkmış çok çok iyi. Bizim 85 çıkmıştı sen düşün farkı. Sonra ilaçla 58 iğneye geçince 13 e indi. Şimdi öylesine yaptırdık önlem olsun diye 7 çıktı. Sayılarda felan sıkıntı yoksa en kısa zamanda hamile haberini alırız inş.
Yadee İnş tedavi güzel sonuç vermiştir gönlünü ferah tut. Allah'ın izniyle iyi haber alırsın cnm.

Kızlar bişey sormak istiyorum cahilliğime verin eşimin sayısı hareketllilik düşük ve morfolojide bozuk tek çare tüp bebek dediler şuan tüp bebek merkezi araştırıyorum ankaradayım kaan hoca tüp bebeğe gerek kalmadan eşlerinizi mi tedavi ediyor

Selam canım evet normal yolla olması için 6 aylık tedavi veriyor canım test sonucunu kaan hocaya gönder o durumu izah eder dna hasar testi ister bide ona göre tedavi uygular size...

peki 6 aylık tedavi ücreti ne kadar bilgin varmı canım ?
O kullanılan ilaçlara bağlı ilk başta hasar varsa Klolemen ve emodex veriyor bir ay biz o şekilde kullandık 150 tl oldu sonra ikinci ay kaan hoca yanına çağırdı 400 tl muayene ücreti verdik klomen yerine menagon iğne verdi ve emodex e devam dedi bir aydır iğne ve emodex kullanıyor eşim 550 tl ilaçlara verdik. Iste üçüncü aya girdik kaan hoca iğne ve emodex w devam dedi yine 550 tl de daha bir ay gider işte bu şekilde duruma göre değişiyor

anladım canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun iki gün önce sperm testi yaptırdık sonucunu alır almaz mail atacağım

Selam canlar bizim de durumlar aynı 20 gün sonra eşim ankaraya gidecek dna hasar testi için. Reglim iki üç güne gelir galiba evet keşke gelmese yaa

Kizlar merhaba
Inşallah regl gelmez hicbirimizn benim de az kaldi ..belirti yok hicc
Kaan hocaya mail atmistim dna hasari temiz cikinca enfeksiyon taramasi istemis sizden de istedimi hic
Sperm kulturuymus testin adi duzen de yapilio sanrm nasil kalkip gidelim simdi pat diye gidemiyoruz off yaa

Bizden istemedi cnm dna temiz çıkınca istemiştir. Medicalpark göndermişti bizim ilk tahlilimizi. Dondurup gönderiyo. Ara bi görüş Medicalpark heryerde var neredeyse. Yaptırmamaktansa böylesi daha iyi.

Benim alt karnımda değişiklikler var 1 haftadır. Sanki içerisi yırtılır gibi acıyor. Adet belirtisi midir bilemiyorum.

İnşallah hamilesindir Can'ım

Ben tüp bebek yaptım arkadaşlar transferim 4 gün önce oldu. İnşallah bu defa olur Kaan hoca çok umut vermişti ama kısmet tabi Allah hepimize nasip etsin anne olmayı

S Sky_sun hepimiz hemencecik aynı zamanda yumurtLadik keşke beraber de doğrusak.. Allahim senden diliyoruz ,ol de oluversin..

Düşünmek istemiyorum adet belirtileri ile ilgili birşey, ama bu son adet döngüm bir aylik ayrılık yaşayacağız eşimle o yüzden gebe kalsam çok güzel olur..

Denizinkokusu o testen bizden daha istemedi .. hasar gittikçe yükseldiği için daha normale dönmedi bizim değerler. Evet bide düzen lab. dan şu şu testi istiyor ya kaan hoca valla bittik. 3sefer gitti geldi eşim 2ay içinde muayene hariç

Rose5588 inşallah belirtilerin gebeliğe işaret. Sen yinede kendini dinleme geleceği varsa Reglin bari gecikme yapıp da seni üzmesin varsa da bir sipa öyle böyle o kendini belli eder

S sewallll inşallah güzel haberi bize verirsin canım idrar veya kan testi ne zaman yapmayı düşünüyorusun?

Amin canım inşallah. Cuma kan testi yaptırayım diyorum ama çok korkuyorum

Diyarbakır da bahçecide yaptırdım canım orda 3. Denemem olduğu için 3bine yaptırdım ilaçlar hariç. 2 tane 1. Kalite blast embriyo yerleştirildi inşallah tutunmuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…