- Konu Sahibi seneyebelki
-
Mrb canım maşallah değerleriniz çok güzel. Sizin daha önceki değerleriniz nasıldı. Hiç gebelik oldu mu. Tüp bebek yada aşılama denediniz mi.Selam kızlar. Bizde tedavinin 4. Ayındayiz hasar 22 ye düşmüş aynı zamanda morfokji ve Sperm testi de yaptırmamizi istemişti morfoloji 4 çıkmış ... Sperm testi de toplam hareketli % 65 Sperm sayısı 105 milyon çıkmış 8 aralık cevap verecek hoca bakalım ne diyecek Rabbim eşlerimize şifa versin inşaallah. Bu ayda adet oldum valla ne zaman gelecek bu sıpalar anlamadım:)
Merhaba canım evet değerler allaha Şükür iyi çıkıyor hep ama eşim Varikosel ameliyatı olduktan sonra bu şekilde güzel çıkmaya başladı 3 yıl önce olmuştu 3 yıldır Sperm değerlerini hep iyi çıktı normal yolla olur dediler değerler düzelince bekledik bir yıl daha baktık olmuyor ilk başta aşılama ile başladık iki kere denedik olmadı sonra tüp bebek yaptık iki kere o da olmadı malesef sonra işte niye olmuyor tüp bebek bile demedik derken dna hasar testini öğrendik % 15 çıkması gerekirken % 26 çıktı tedavi gördü eşim % 22 ye düştü kaan hoca bu değerlerle normal olur diyor hasar düzelince bakalım yaza kadar bekleyecez olmazsa tekrar tüp bebek yapacaz anlayacağın maalesef gebelik yok hala. Sizde var mı sorun eşinde ya da sende bizim 5 yıldır olmuyorMrb canım maşallah değerleriniz çok güzel. Sizin daha önceki değerleriniz nasıldı. Hiç gebelik oldu mu. Tüp bebek yada aşılama denediniz mi.
Canım eşimin bu Sperm değerleri 3 yıldır hep bu şekilde iyi çıkıyor 3 yıl önce Varikosel ameliyatı oldu değerleri çok güzel yani hep sayı 100 milyon 200 milyon arası çıkıyor... Kaan hocanın tedavisi ilk önce klomen hap ve emodex bide beslenme diyeti oldu daha sonra iğne tedavisi oldu canım... tedaviye baslamadan önce eşimin değerleri Sperm sayısı 170 milyon toplam hareketli % 85 morfoloji % 7 idi düşmüş hatta değerler güzel bende sorun yok ama olmuyor canım allah istediği zaman olacak demek hersey iyi de olsa olmayabiliyor
kMrb arkadaşlar. Bizim tedavi biteli 2 ay oldu. Sadece teatrio kullanıyoruz. Kaan bey 6 ay bekleyin olazsa tüp bebek dedi. Ama artık beklemeye tahammülüm kalmadı. Ocak yada şubat gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha beklemek taraftarı. Zaman geciyor. Herkes hamile kalıyor. Çocukları yaşlarına basıyor. Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın. Dilerim tez vakitte bizlere de tattırsın. Bunaliyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Mrb arkadaşlar. Bizim tedavi biteli 2 ay oldu. Sadece teatrio kullanıyoruz. Kaan bey 6 ay bekleyin olazsa tüp bebek dedi. Ama artık beklemeye tahammülüm kalmadı. Ocak yada şubat gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha beklemek taraftarı. Zaman geciyor. Herkes hamile kalıyor. Çocukları yaşlarına basıyor. Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın. Dilerim tez vakitte bizlere de tattırsın. Bunaliyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Arkadaşlar 3dusuk sonra başarısız tup bebek sonrasi kendiliğinden yine kalp atimi alnmyan dusukle sonuclanan bir gebeliki subat 2015 .sonrasi 6 haftalık hamileyim kalp atisini p duyduk cok şükür .kaan hocadan allah razi olsun
esimde dna hasari cikmisti yüzde 53 yuzde yediye dustu bes ayda .sonra korunmayibbiraktik ve iki ay sonra hamileyim
Ama ankarada bir amcanin yaptigi macun ve caylari kullandim uc ay kizlar isteyenolursa adresini veririm.
Hayırlı olsun canım çok sevindim adına. Sen mi kullandım çayları yoksa esin mi adresi veya ne kullandığını yazar misin. Sadece dna mi hasarlıydi? Diğer değerlerimiz nekadar di? Sayı hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?