Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Merhaba canım geçmiş olsun eşinin dna hasarı kaç canım? Kaç yıldır olmuyor öncesinde bi tedavi gördünüz mü? Bizde 3 aydır tedavi görüyoruz 5 yıldır olmuyor 2 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem var artık bizim bekleyecek fazla vaktimiz yok yaza kadar bekleyeceğiz olmazsa yazın istanbul Şişli Memorial da tüp bebek denemek istiyoruz baya bi araştırma yaptım Semra Hanım var kısmet bakalım inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırız

Rose5588 canını sıkma tevekkül edelim. Rabbim bizleri evlat hasreti ile sınemasın inşallah
S Sky_sun umarım iyi sonuç alırsınız canım. Benim de dün bitti. Ve cuma günü yolcuyum bu ayı da biz pas geçecez. Artık yeni seneye

şimdi kaan hocadan cvp bekliyoruz. Aynı zamanda kaan hocaya Sperm sayısı ve hız için hangi ilaçı önerir diye msj atik. Yurtdışından geldikten sonra eşime bir mAcun yapacam 1 aylık birşey .. Nisan ayına kadar oldu oldu olmadı tüp

Biz daha tedavi aşamasındayiz ama yaparsak genarta tüp bebek tedavisini düşünüyoruz.

merhaba kızlar bende 2 aşılama 1 tüp bebek yaptım başarısız sonuçlandı.tüp bebekte 10 yumurtamın hiçbiri döllenmedi ve eşimin sonuçları iyi olmasına rağmen . Kaan hoca oldukça yoğunmuş diye duydum . Allah hepimize yardım etsin.

E Edaa76 Aynı durumdayız cnm. Bizde hazirandan itibaren doğal yolla olur diye bekliyoruz. Kaan hoca 6 ay bekleyin dedi. Aralık ayında doluyo. Kaan hoca Ankara fakültesi tüp bebek bölümünde yaptırın dedi. Kendiside kadroda tüp bebek bölümünün. Orayı düşünüyoruz biz. Aralık ayında eşimin tahlili var ondan sonra karar vericez zamanına.

Yadee Yok cnm değil. Gen-art özel bize fakülteyi önerdi. Tüp bebek kadrosunda ürolojide var ya yardımcı olurum dedi. Biz 3 tüp 3 aşılama yaptırdık hep özelde. Hiç ödemeden fakültede yaparız dedi hakkın var dedi. Bizde Tmm dedik o zaman.

Oranın fiyatları nasıl acaba. Ben bi tüp tedavisi gördüm oda özelde.

687403_igt Evet değiştirdim daha doğrusu şifremi unuttum. iPhone programını kullanıyordum ama artık açılmıyo o yüzden yeni rumuz aldım. Hangi sayfada görüşmüştük

Merhaba canım bizim iki yıldan fazla oldu evleneli bizim bi başarısız tüp bebek tedavimiz var eşim Nisan Ayında Kaan hocaya tedavi olmaya başladı ve dna hasarı %34 çıktı ve tedavi ile normale indi ve ekimde bizim tedavimiz bitti Kaan hoca normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ve Aralık Ayında sperm testi yaptırmamızı istedi biz bu ay test yaptırdık ve hareketsiz sperm sayısı %89 çıktı ve bize tüp bebek yaptırmaya karar verdik ben şuan araştırma yapıyorum tedavi için .

Merhaba Rose5588 herhalde tedaviye aynı dönemlerde başladık bizimde Aralık son ay ben fazla beklemek istemiyorum malum benim yaşımda ilerliyor eğer özel değilse sizin sorun ne bide sen bu hocanın dediği hastahane hakkında araştırma yaptın mı hiç

E Edaa76 Şubatta başladık cnm biz tedaviye haziranda bitti. 6 ay denememizin son ayındayız. Fakülte hakkında pek açıklayıcı yorumlar felan bulamadım. Doktorlar için iyi olduğunu söyleyen birkaç yorum okudum o kadar. Bilemiyorum aslında Kaan hoca Dedi diye düşünüyorum orayı. Hep en iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerde yaptırdık 6 tedavimizi olmadı. Bu seferde akışına bıraktım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…