Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

dna hasarını nasıl yapıyorlar? heryer yapıyor mu? sper sayısı ve morfolojısı nasıldı?

düzen labaratuvarları var ankarada.istanbulda da varmış.orası yapıyor.3-4 günlük perhizle sperm veriyor bukadar.Sperm sayısı 5 milyon.morfoloji % 1 - %4 arası çıkıyor genelde.ama kaan hoca pek bunlara bakmadı.hasar düzelirse 1 milyon spermle bile hamilelik olur diyo.

BİZDE MORFOLOJI SIFIR CIKTI YA TÜP BEBEKTEN ÖNCE HASARA MI BAKTIRSAK? KAYSERİDE YAPAN YER VAR MI DNA HASAR TESTİ?

BİZDE MORFOLOJI SIFIR CIKTI YA TÜP BEBEKTEN ÖNCE HASARA MI BAKTIRSAK? KAYSERİDE YAPAN YER VAR MI DNA HASAR TESTİ?

Aynen cnm.mutlaka baktır.morfolojiyi pek önemsemiyorlar tüp bebekte.dna hasarı çok önemli.10 kere tüp yaptırsanda tutmaz dedi kaan hoca hasar yüksekse.bizde kayseride oturuyoruz.eşim sabah gitti akşam geldi.150 liralık bi test allah aşkına tüp bebeğe giden paraya bak birde.

sperm sayısı kaçtı canım? bı de varıkosel var mıydı esınde?

Ameliyat geçirdi.yumurtalıkta kist vardı.o alındı.oyüzden 5 milyona kadar düştü sayımız.ayrıca bir sürü doktor varikosel teşhisi koydu.ancak kaan bey varikosel yok sizde dedi.valla bizde anlamadık.
tatlım bizde ml de 18 mio sperm var %3 ileri hareket morfolojı sıfır varıkosel yokmuş aceba bizde de var mıdır dns hasarı ya içime kurt düştü mart ayında tüp bebek yapılacak proxed plus kullanıyor esım sımdı dns hasarı ıcın hangı ılacı veryr?

Cnm olabilir bence mutlaka yaptırın.18 milyon değil 108 milyon bile olsa dna hasarı olabilir.hiç sperm sıkıntısı olmayanlarda bile olan bi durum bu.heleki morfolojik sıkıntı var bide sizde.hasar varsa tutmuyor tüp bebek.1 milyon spermle bile hamile kalırsınız yeterki dna hasarı olmasın diyor kaan hoca.illa gidip kaan hocaya muayne olmana bile gerek yok.eşin gitsin ankaraya yaptırsın tahlili.15 günde öğrenirsiniz hasar varmı yokmu.sonuçta yazıyor ztn dna hasarı şukadar die.bakarsın tahlilde dna hasarı çıkmaz.hiç muayne bile olmadan direk başlarsın tüp bebeğe.enazından için rahat eder.eğerki dna hasarı varsa bu durum düzeltiliyor tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalma ihtimalin var.bilgin olsun.ben 2 denemem boşuna gitti.şuan öğrendim ben bu hasar olayını.

ayy o zaman ıkı hafta sonra gitsek randevu veriri mi kaan hoca? bir de hangi ilaçları veriyor dns hasarını düzeltmek için?

Biz de karar verdik Kaan hocaya gitmeye. İstanbul dayız, biraz zor olcak bizim için. Gitmeden dna hasarına baktırsak mı Kaan hoca istiyor dimi??? Bizde de morfoloji %1 Allah yardımcımız olsun ya ben çok sıkıldım artık. Hep dua ediyorum hepimiz için Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Saffat 100.Ayet: رَبِّ هَبْ ل۪ي مِنَ الصَّالِح۪ينَ

ayy o zaman ıkı hafta sonra gitsek randevu veriri mi kaan hoca? bir de hangi ilaçları veriyor dns hasarını düzeltmek için?

Dna hasarına kişinin hormonlarına hasarına göre ilaç yada iğne tedavisi.bize menagon iğne verdi.2 hafta sonraya alamazsınız çok dolu.şimdi arasan nisanın sonuna randevu veriliyor.ama hasar testini gitmeden yaptırabilirsin.hasar varmı yokmu öğrenirsin

Genelde çoğu kişiden istiyor.negüzel istanbulda baktır düzen labaratuvarı ordada var çünkü.sonuç 2 haftada çıkıyor.ama randevu tarihi nisana veriliyor şimdi arasanda.

Genelde çoğu kişiden istiyor.negüzel istanbulda baktır düzen labaratuvarı ordada var çünkü.sonuç 2 haftada çıkıyor.ama randevu tarihi nisana veriliyor şimdi arasanda.
Tamam canım bakırköy de varmış oraya yaptıralğm. Vay be bu kadar yoğun mu hoca?

Tamam canım bakırköy de varmış oraya yaptıralğm. Vay be bu kadar yoğun mu hoca?

Aynen.sekreteri bayan var.2- 3 telefonla çalışıyor diyim sana.tlflar hiç susmuyor.ankarada olsanız gelmeyen olursa arıyorlar hemen gelebilirmisiniz die.oyüzden hemen arayıp alın randevunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…