- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi seneyebelki
-
TAHLİL SONUCUMUZ GELDİ MALESEF ARKADASLAR ...YETERLİ SAYIDA SPERM HÜCRESİ GÖZLENMEMİŞTİR YAZIYOR TEKRAR TAHLİL YAPILACAKMIS . BEN NE OLDUGUNU ANLAMADIM AMA 20 DAHA BEKLEMEK ÖLE ZORUMA GİDİYOR Kİ ...
Üzülmeyin lütfen sayılarda bazen yükseliş bazende düşüş olabiliyor eşinize tahlil öncesi ceviz ısırgan çayı incir bol nohut yemeği yapın ama etsiz birde havuç yesin deneyin bakalım inşallah düzelir
Normalde sayı düşükmüydü? Kaçtı sperm sayınıZ
Canım birde bu aralar sigara İçilen ortamlardan uzak durun etkiliyor bize kaan hoca dediki uyduğunuz zaman yanınızda telefon tutmayın uyku halinde ćok radyasyona maruz kalınıyormuşBU TAHL,L SONUCUNA GÖRE CANIM HİC Mİ SPERM CIKMAMIS OLUYOR ALLAH RAZI OSLUN CANIM İNSNAIN CANINA TAK ETTİĞİ NOKTO TAMDA BU DUURMMUS . YİYOR CANIM EŞİM ZORLADA OLSA YEDİRMEYE CALISIYORUM
Canım birde bu aralar sigara İçilen ortamlardan uzak durun etkiliyor bize kaan hoca dediki uyduğunuz zaman yanınızda telefon tutmayın uyku halinde ćok radyasyona maruz kalınıyormuş
Canım eğer 1 milyonun altında ćıkan spermler de dna hasar bakılmıyor onu biliyorum ama sayı yazmıyormu hiç bide önceden kaçtı sperm sayısı size vitamin vermedimi kaan hoca onun faydası olurdu bence bakalım belki labarotuvar hata yaptı oda olabilir birde baska yerde yaptırın bence tahlili farklı ćıkar belki bir deneyinCANIM COK TSK EDERİM İNAN BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM KAAN HOCAMIN DEDİKLEİRNİDE YAPMAYA CALISIYORUM SADECE BENİM ANLAMADIGIM BİZDEN BU TAHLİLİ İSTEDİLER YA HİC SPERM CIKMAMISMI BUNUMU DEMEK İSTİYOR
NORMALDE 2 YIL ÖNCE BİZ TÜP BEBEK YAPILIRKEN 2 MİLYONDU SAYIMIZ BİR ARA 4 MİLYON CIKMISTI CANIM
İnş hakkinizda hayırlısı olsun acele etmeyin benim.gibi sabırla ve sağlam adımlarla ilerleyin.iyi bir tup.bebek merkezi secin.bizde bu ay gideceğiz kağan beye .Allah en hayırlı ve yakin zamanda anne olmayı hepimize nasıp etsin insaydıca hemşire size 3 aylık bir tedavi uygulayacagız dedi
Üzülmeyin lütfen sayılarda bazen yükseliş bazende düşüş olabiliyor eşinize tahlil öncesi ceviz ısırgan çayı incir bol nohut yemeği yapın ama etsiz birde havuç yesin deneyin bakalım inşallah düzelir
Doğru söylüyorsun canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün mutlu haber allahın izniyle alana kadar devam inşallahHiç canınızı sıkmayin arkadasimin eşinin de öyleydi bizim.ise 110 mlyn morfoloji 5 ama onun bebeği şimdi bir yaşına girecek benimde tüp bebek bile tutmadi havuç suyu sıkıp içti eşi sabah akşam Allah verecekse her şey yalan tabi ki tedavisinide girmek gerekir.
Canım eğer 1 milyonun altında ćıkan spermler de dna hasar bakılmıyor onu biliyorum ama sayı yazmıyormu hiç bide önceden kaçtı sperm sayısı size vitamin vermedimi kaan hoca onun faydası olurdu bence bakalım belki labarotuvar hata yaptı oda olabilir birde baska yerde yaptırın bence tahlili farklı ćıkar belki bir deneyin
3 4 günlük perhizle verilmesi gerekiyordu tahlilin.o şekilde verildi dimi.birde belki labaratuvardanda kaynaklı durum olabilir.oyüzden diğer tahlilde belli olur bence.
3 4 günlük perhizle verilmesi gerekiyordu tahlilin.o şekilde verildi dimi.birde belki labaratuvardanda kaynaklı durum olabilir.oyüzden diğer tahlilde belli olur bence.
CaCANIM 6 GÜN DÜ SANIRIM İNŞALLAH BU SEBEBTEN 0 CIKMIS OLSUN İLK DEFA 0 I GÖRÜNCE DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI
Anladım canım insallah bu sefer iyi çıkar pes etmek yok inşallah hepimiz bu yolun sonunda anne olucaz insallahyok tedavi vermedi kaaan hoca canım tahlil sonucu cıksın mail atın demişti. olabilir canım pazartesi tekrar verecek Allah büyüktür. İnsallah labaratuvar hatası olsun . dna hasar raporunu 2-3 yerde yapıyorlar en yakınıda bize ankara canım
Ca
Anladım canım insallah bu sefer iyi çıkar pes etmek yok inşallah hepimiz bu yolun sonunda anne olucaz insallah
Sonuçlarınızı mail yoluyla gönderin kaan hocaya size dönüş mutlaka yapıcaktır sizi yönlendirirKIZLAR BİZİM MORFOLOJİ SIFIR CIKTI TÜP BEBEK YAPTIRACAGIZ PROOXED PLUSLA İLERLEME OLMADI. KAAN BEY MORFOLOJI İÇİN NE ÖNERİYOR. BU SEKILDE SANIRIM TÜP BEBEK TE ZOR
KIZLAR BİZİM MORFOLOJİ SIFIR CIKTI TÜP BEBEK YAPTIRACAGIZ PROOXED PLUSLA İLERLEME OLMADI. KAAN BEY MORFOLOJI İÇİN NE ÖNERİYOR. BU SEKILDE SANIRIM TÜP BEBEK TE ZOR
dns hasarı yaptırmadık kı canım. onu neden yapıyorlar? neden şüphelenip gönderiyorlar kı canım dns hasarına?Cnm morfolojiden çok dna hasarına bakıyor kaan hoca.dna hasarı ne durumda?tüp bebek merkezleride morfolojiyi çok önemsemiyorlar 0 morfolojiyle hamile kalan var tüp bebekte.
daha once tup bebek yaptın mı canım?Cnm morfolojiden çok dna hasarına bakıyor kaan hoca.dna hasarı ne durumda?tüp bebek merkezleride morfolojiyi çok önemsemiyorlar 0 morfolojiyle hamile kalan var tüp bebekte.
daha once tup bebek yaptın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?