Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Bizim sperm kültüründe de bir şey çıkmadı sanırım negatif yazıyor benim durumunda olan var mi sanki iğne ile kuyu kaziyoruz

Çok sevgili kaderdaslarimbu yolun uzun bir yolcusu olarak size açın birkaç tavsiye de bulunacağı. Öncelikle kaan bey in muayenesi 450 tl olmuş ve birkaç ay sonraya anca randevu veriyorlar. Gittiğinizde de sizi özel bir laboratuar yönlendirip Sperm dna hasar testi yapmanızı istiyor yani kendi hastanesinde yapmıyor ücrete dahil değil. biz de sekreterleri nden nereye yönlendirdiği ni öğrenip gidip orada yaptık testimizi (düzen laboratuar 200tl) sonuç 1 haftaiçi nde çıktı ve sadece yüzde 8 hasarlı Sperm çıktı. yüzde 82 sağlıklı. Kaan bey in sitesini incelediğimiz de yüzde 15 sinir diyo.yine aynı sitede yazan kan testlerini de eşim devlet hastanesinde yaptırdı ve Değerler normal çıktı ve gitmemiz gerek kalmadiyani size demek istediğim gitmeden önce herhangi bi özel laboratuar da yaptırın sonuç yüksek hasar çıkarsa gidin.hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz direk kan ve dna sonucunu ile gitmiş olursunuz .bizim başarının yüksek çıksa idi yine buradaki arkadaslara sorup onlar ne kullandı ise onları kullanacaktı eşim sonuçta vitamin .ama siz bana bakmayın ben biraz Deliyim siz yüksek çıkarsa gidin tabi☺ankara da başkent Hastanesi de yapıyor kadın doğum. ..İstanbul düzen de yaptırdım ben...ay yani esim

Bizimde yüzde beş çıktı sperm kulturune bakıldı onda da bir şey yok gibi kağan beyden cevap bekliyoruz sizden de kultur istedi mi acaba o da 300tl tuttu .iğne ile kuyu kaziyoruz

Biz ztn öyle yaptık CNM.burda baktım neler istemiş onları yaptırıp gittik.süreyi beklerken vakit kaybı Olmasın diye.hemde hasar çıkmasa gitmeyecektim.birde orda muayene esnasında o hasar üzerine konuştuk.yani Öncesinde yaptırmak mantıklı tabiki.eee sizin normal çıktıysa şimdi napıcaksınız peki.başka birşey istemedimi şimdi bu sonuca istinaden.

Bizimde yüzde beş çıktı sperm kulturune bakıldı onda da bir şey yok gibi kağan beyden cevap bekliyoruz sizden de kultur istedi mi acaba o da 300tl tuttu .iğne ile kuyu kaziyoruz
Sanırım hasarda sorun çıkmayınca kültür istiyor.burdan Anladığım kadarıyla.öylemi.bizde hasar çıkınca kültür istemedi çünkü

Evet hasar çıkmayınca kultur istedi bunu da esimin eski Doktoruna gosterdik henüz Kağan bey cevap vermedi ama Dr bunda da bir şey yok dedi bakalım ne diyecek kağan bey çok geç cevap geliyor

Bizde Kaan hocaya gittik varikosel için eşimin sperm hızı sıfırdı tüm dediklerini yaptık Kaan hocanın baya uğraştık vakit aldı dna hasarında düzelme oldu ama hareket hala sıfır hamilelik de olmadı sperm hareketi yoksa isterse yapısı mükemmel olsun bi anlamı yok şimdi eşim ameliyat olucak keşke en başta olsaydı ameliyattan başka çaresi yok kürlerin ilaçların

bızee 2hap verdı 15gun sonra sperm testı yapıp yollayın dedı

S
Bizim sperm kültüründe de bir şey çıkmadı sanırım negatif yazıyor benim durumunda olan var mi sanki iğne ile kuyu kaziyoruz
Sperm dna hasari cikmayinca bizden sperm kültür testi istedi ve ureoplasma pozitif cikti neticesinde antibiyotik kulllandik su an negatif. Sizde durum nedir peki hasar ve kulture bakilmismiydi

Sperm.kulturunde Hepsinde negatif yazıyor sonuca da hala dönmedi iki hafta oldu DNA hasarı da yüzde beş çıkmisti kağan bey ne diyecek çok merak ediyorum ama diyecek bir şey bulmadığı için mi cevap vermedi diye dusunuyorum

S

Sperm dna hasari cikmayinca bizden sperm kültür testi istedi ve ureoplasma pozitif cikti neticesinde antibiyotik kulllandik su an negatif. Sizde durum nedir peki hasar ve kulture bakilmismiydi
Chlamydia pcr Saptanması
Semeb kulturune görülmedi
Mycoplasma. Negatif
Ureplazma. Negatif
12 milyonun 4 milyonu lokistik yazıyor

Hafif miktarda lökosit var sanirim. Ama bu etkiler mi bilemem. Bizim sonucta ureoplasma pozitif yaziyor digerleri negatif

Degerleriniz nasil. Ne alakasi var her türlü dönüş saglaniyor. Vitamin verir belki. Kac yillik evliydibiz

Alakası su yanına gittiğimizde tup bebek ve asilamarin tutmamasi sebebinin DNA hasarı olduguna o kadar emindi ki .sperm değerleri 120 mlyn 80 mlyn civarı harekette yüzde 30 dan fazla.uç yıla yaklaştı bakalım biraz daha cevap vermezse arayacagiz ya da başka bir dr sorariz beklemek çok yoruyor

Tup bebek yaptirdiniz mi . evet haklisin benim tup bebek de embriyo olusmadi transfer olmadi dolayisi ile . bize de dna hasari yuzunden demislerdi ama hasar yok

Mail attığında sana tarih veriyor cvplanma tarihi ya.o süre doldumu? Normalde 15günde veriyor cnm cevap.eğer 15 oldu ve vermediyse sekreteri aramanız gerekiyor.o not alıp cvplatıyor.birde junk maile düşüyor mailler.bide tüp bebkte ne gibi sıkıntı oldu.embriyolar kalitesizmiydi

Embriyolarim iyi dedi doktor on embriyodan üçüncü güne ikisi gitti transfer yapıldı ama üçüncü gün embriyosuydu.doktor bununla alakası yok tutunmamasinin sebebi yok dedi.Allah ol demedi demek ki dedim ama insan duramiyor işte bu seferde kağan Beye yöneldik inş hayırla sonuçlanır hepimizin ki

Hayirlisi olsun zamanimiz var demek ki. Hepimiz cevap bekliyoruz. Bize ne diyecek ona gore hareket ederiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…