- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.061
guzel haber sevindim.umarim bize de umut olur:)Merhabalar 1 milyonun altında fiziksel ve hormonal hiçbir problem Yok maalesef sayı az ve hasarlı Klomen tedavisine başladık 1 ay sonra test istedi hoca sayıyı önemsemeyin hasarı düzeltelim 1 başarısız tüp bebek denememiz var normal bile olabilir tekrar denenebilir tüp bebek dedi
Sperm DNA hasarı Kaan aydos a da bakmanızı öneririm arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmışlar Allah hepimizin gönlüne göre versinguzel haber sevindim.umarim bize de umut olur:)
Can'ım bahçeciyi öneririm sana eşimin de hareketi çok düşüktü tese yaptılar dondurdular bir tane bile yeter vazgeçmemelisinkızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
500 lira idi temmuzdaarkadaşlar merhaba,
kaan hocanın muayene ücreti ne kadar? yarımcım olursanız çok sevinirim.
500 lira idi temmuzda
Cnm senin icin girdim guruba baktım sonucun negatif olmus sanirim cok uzuldum ..Kızlar bize sebepsiz infertilite denmişti 5 gün önce ilk tüp bebek denemesinin negatf hbrini aldık. Sperm dna hasarına bakılacak simdi. Arastırırken kaan hocanın tedavi ve diyet listelerinden bahaedildigini gördüm. 10 güne sonuclarımız cıkar dna hasarı varsa kaan hocayada görünmek isterim. Randevular kac ay snraya veriliyor. O süreye kdr beslenme önerilerini uygulamaya baslamak istyrm. Detaylı anlatacak biri varmı
Aklından cıkmamısım cok sagol arkadasm. Malesef bzmkide negatf oldu dna hasarı sonucu 10 gune elimzde olur herhlde orda bir sorun varsa ona yönelik tedavi olrz artık. En azından bi umut ışıgı bizim için sebepsiz olmasndanda tedavi edilebilir birşey olması daha iyi. Tedavi snrası dogal yolla hamile kalan da cokmus ne güzel, siz kimde tedavi oluyrsnz cnm? Biz bahcecideki ürolog tansel beye muayene oldk ama kaan hocanın methını okuyınca sonucları onada göndermeyi ve gerekırse muayeneye gtmeyi düşündmCnm senin icin girdim guruba baktım sonucun negatif olmus sanirim cok uzuldum ..bizde dna hasarı yaptırdık yuzde 17'cikti sonucumuz baya hasarlı uani simdi 3 aylık bir tedavi olacak eşim oyle devam edeceğiz insaallah .. Umarım guzel haberler bizede almak nasip olur biran once ..
Evet cnm sen ve birkaç arkadaştan guzel haber icin baktım fkt .. Hayurlisi böyleymiş demek ki .. Bizde tansel beye muayene olduk ultrason da çekildik hafif varikosel de var ama hafif dna hasarı var normal derece de bakalım umarım doğal yoldan gelir .. Tedavi sonrası korkunç sac dökülmesi yaşadım ben sanirkm hormonlardan sem herhangi bir yan etki oldu mu ?Aklından cıkmamısım cok sagol arkadasm. Malesef bzmkide negatf oldu dna hasarı sonucu 10 gune elimzde olur herhlde orda bir sorun varsa ona yönelik tedavi olrz artık. En azından bi umut ışıgı bizim için sebepsiz olmasndanda tedavi edilebilir birşey olması daha iyi. Tedavi snrası dogal yolla hamile kalan da cokmus ne güzel, siz kimde tedavi oluyrsnz cnm? Biz bahcecideki ürolog tansel beye muayene oldk ama kaan hocanın methını okuyınca sonucları onada göndermeyi ve gerekırse muayeneye gtmeyi düşündm
Cnm daha adet olamAdım ama hormonlar yüzündendir sanrm bi üşüyorum bi terliyorum dengrm şaştı. Sen ilaçları bıraktıktan kac gün snra adet oldn? Birde tansel hocada beslenme listesi fln veriyormu kasn hoca gbi yoksa sadece ilac tedavisimi yapıyorEvet cnm sen ve birkaç arkadaştan guzel haber icin baktım fkt .. Hayurlisi böyleymiş demek ki .. Bizde tansel beye muayene olduk ultrason da çekildik hafif varikosel de var ama hafif dna hasarı var normal derece de bakalım umarım doğal yoldan gelir .. Tedavi sonrası korkunç sac dökülmesi yaşadım ben sanirkm hormonlardan sem herhangi bir yan etki oldu mu ?
Bızde 10 gune kdr gidecegz kaan hocaya sizde sorun neydı cnm? İnş en kısa zmnda kavusurx bebeklerimizemrb hanımlar
ben 26 yasında 2 kez tup bebek deneyıp olumsuz sonuc almış derdime çare arayanlardan biriyim.kaan hoca da tedaviye başladık .3 ay gibi bır zaman oldu inşlh herşey gönlümüzce olur. umutluyum kaaan hoca ya güveniyorum doğru adres de olduğumu düşünüyorum.burada olan herkesın bebegıne kavuşmasını canı gönülden isterim
İNŞLH HEPİMİZ KAVUŞURUZ.benim eşim sperm sayısı az morfoloji bozuk ayrıca genetik sorunu var yani 14-21 translokasyonu var.kaan hoca istediği testleri yaptırdık dna hasarı çıktı%32.ilaç tedavisi ve diyet verdi normal yolla olacxğını söyledi inşl sabırsızlıkla beklıyoruz.dua edin 2 hafta sonra sonucumuz çıkacak hasar azalmış mı belli olacak.Bızde 10 gune kdr gidecegz kaan hocaya sizde sorun neydı cnm? İnş en kısa zmnda kavusurx bebeklerimize
İnş tedaviden fayda gormussunzdr cnm sonucunu yaz bızede umut olsun inşİNŞLH HEPİMİZ KAVUŞURUZ.benim eşim sperm sayısı az morfoloji bozuk ayrıca genetik sorunu var yani 14-21 translokasyonu var.kaan hoca istediği testleri yaptırdık dna hasarı çıktı%32.ilaç tedavisi ve diyet verdi normal yolla olacxğını söyledi inşl sabırsızlıkla beklıyoruz.dua edin 2 hafta sonra sonucumuz çıkacak hasar azalmış mı belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?