- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
- 18
- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.021
promotıl m forte kullandık suan ılerı hareket hızlı ılerı hareket yavas hareket yerınde hareket hepsı varCanim ileri hareket bizimde 0. Ne kullandiniz bunun icin?
hormon kan sonuclarımız cok ıyı bızım ama %100 hareketsıztı 9spermden 1tane canlı vardı ama artık %26 hareklılık canlılık var sayımız 2katına cıktı 1ayda bız cok memnunuz kaan hocadan herkese tavsıye ederımHormon sonuçlarını nasildi
merhaba benim eşimin de sperm sayıcı 1 milyon çok az. halbuki 3 aydır akşamları trental ve emodex de kullanıyoruz, sabahları yarım klomen. 5 sene önceki sonucumuz daha iyiymiş 10 milyon sperm varmış. şimdi sperm sayısını ne arttırır, acaba proxeed mi alsak promortil m forte mu. promotil in içeriğine baktım proxeed in içeriğinde de örneğin L-carnitin daha çok var.bilemedim.kaan hocadan eylül'e randevu aldık mailini bekliyoruz.artık promotil mi öneriyor kaan hoca.5 sene önce proxeed önerirdi.teşekkürler.promotıl m forte kullandık suan ılerı hareket hızlı ılerı hareket yavas hareket yerınde hareket hepsı var
bıze promotil verdi sımdı gunasırı 1tane klomen verdı kan testı yaptırcaz 15gun sonra ona gore sperme bakıp s0onuca baqlıcaz dedı hoca sanırım agustosta dna hasar testıne cagırcak bızı ankarayamerhaba benim eşimin de sperm sayıcı 1 milyon çok az. halbuki 3 aydır akşamları trental ve emodex de kullanıyoruz, sabahları yarım klomen. 5 sene önceki sonucumuz daha iyiymiş 10 milyon sperm varmış. şimdi sperm sayısını ne arttırır, acaba proxeed mi alsak promortil m forte mu. promotil in içeriğine baktım proxeed in içeriğinde de örneğin L-carnitin daha çok var.bilemedim.kaan hocadan eylül'e randevu aldık mailini bekliyoruz.artık promotil mi öneriyor kaan hoca.5 sene önce proxeed önerirdi.teşekkürler.
anladım zaten hepsi vitamin ve beslenme ile takviye gerekiyor. yemeklerine dikkat etmeden hiçbirşey olmuyor biz bunu gördük. eşim 3 ay proxeed kullandı 4 ay emodex ama et yemeye devam etti. sonuç sperm sayısı çok kötü. dolayısıyla kesinlikle et yemesin humus yapın her gün yesin. bir de keçiboynuzu özütü aldım propolis ve polen koydum içine bakalım. ısırgan çayını sevmiyor ısırgan otu hapı aldım bakalım.bıze promotil verdi sımdı gunasırı 1tane klomen verdı kan testı yaptırcaz 15gun sonra ona gore sperme bakıp s0onuca baqlıcaz dedı hoca sanırım agustosta dna hasar testıne cagırcak bızı ankaraya
promotil forte günde kaç tane sabah mı akşam mı tok karna mı?peripapatya
sabah tok qunde 1tanepromotil forte günde kaç tane sabah mı akşam mı tok karna mı?peripapatya
Kaan hocanın numarasını bana özelden gönderebilecek birisi var mı kızlar? Çok acil ulaşmam lazım. Yada sekreteri kıymet hanım da olabılır.
Merhaba, siz neden tüp bebek yapıyorsunuz çok iyi değerleriniz. Sayınız çok iyi. DNA hasarınız çok değil. morfolojiniz de çok iyi. Bence eşiniz proxeed plus kullansın kendiliğinden hamile kalırsınız. Sabah akşam birer proxeed plus. Bir de zeytinyağında beklemiş incir yesin sabahları (sperm hareketliliğini hızlandırır) Tüp bebek ile hiç uğraşmayın çok yıpratıcı ve bence sizin için gereksiz bir stres olacak. Ayrıca fsh değerinizi bilmiyorum ama LH ve total testesteren değeriniz normal. fsh a yanlış bakılmış muhtemelen.bizdede olmuştu testesterona yanlış bakılmıştı.Kaan hoca'dan mail cevap gelir bence onu bekleyin.Sperm DNA Hasarı: 26.62
FSH: 0.83
Total Testesteron: 27.11
PSA: 0.485
AFP: 2.16
E2: 32
LH: 4.39
GGT: 15
Sperm Sayısı: 98 mlyn
Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn
Motolite: 78
Hızlı: 30
Yavaş: 36
Yerinde hareketli: 12
Morfoloji: 8
Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.
hareketlilik için zeytinyağında bekletilmiş 1 incir kurusu (biraz delik açarak kavanozda bekletin 24 saat her gün yenisini ekleyin) sabahları bir tane çok iyi deneyin.promotıl m forte kullandık suan ılerı hareket hızlı ılerı hareket yavas hareket yerınde hareket hepsı var
düzen labına ben de güveniyorum. tüp bebek yerilerinde çok düşürüyorlar sonuçları bence ki tüp bebek yapsınlar diye. Değerleriniz çok iyi. hız için daha öncede yazdığım gibi zeytinyağında incir deneyin. bence bir de eşiniz sabah akşam proxeed plus içsin. kendinizi rahat bırakın 6 ay içinde olur. benim ilk kızım normal yolla oldu 1 milyon sperm vardı işte en son 15 milyona çıkmıştı.Bence buna dikkat edin bir de evicap içsin eşiniz her gün bir tane, en fazla 400 lük.Arkadaslar ben hikayemi anlatayim. 2 sene once esim morfoloji sperm tahlili yaptirdi.ve bebegimizin normal yolla olmayacagini soylediler. Sonuc morfoloji 0 hiz 0 sayi eh iste 20 milyon. Adeta yikildik.daha sonra kaan hocaya gittik.kaan hoca bir daha sperm tahlili ve dna hasar tahlili istedi. Duzen lab gonderdi. Orda sonuclar asiri iyi cikti.sayi 30 milyon. Morfoloji %10 hiz %65. Dna hasar da %12. Kaan hoca normal yolla olur yazdi mailde.hic bi oneride bulunmadi. 2 negatif tup bebegim var. Ne tup ne de kendiliginden bir gebelik olmadi hic. Cok caresiziz.
çok sevindim fsh ı yükselteceğinden sperm sayınız da yükselir. inciri de uygulayan mutlaka sabahları aç karnına siz de eşiniz de. hızı çok etkiliyor.Kızlar Kaan hocayla bugün görüştük. Tahlili tekrar ettik. Fsh yine düşük geldi. Hocada çok şaşırdı. Klomen verdi gün aşırı içilecek, önümüzdeki ay tahlil durumuna göre değerlendirecek. İlginiz için tşk ederim. Ayrıca sabah akşam Proxeed plus devam edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?