- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
- 18
- Konu Sahibi seneyebelki
-
- #1.041
canım merhaba şimdi biz de dna hasarına baktırcaz da düzen lab telı acmıyor genartta baktırsak olmaz mı? ben aradım 9 ile 4 arası ne zaman gelırsenız alırız dedıler. kaan hocaya ulasamyrm randevu oncesı baktıraym dyrmKızlar selam. Kaan hoca fsh için mesaj atmıştım cevap vermiş. Değeri 3.4 tu değerler istediğim seviyeye yaklaşmış görünüyor. Tedavinize aynı şekilde devam etmek istiyorum demiş. Genartta dna hasar testi, sperm testi, Kruger morfoliji baktıkmasini istemiş. Eşim 21 Kasım cumartesi için uçak bileti almıştı ankarada saat 11 de olacak genart bildiğim kadarıyla saat 12 ye kadar çalışıyor düzen laba yaptırsak olmaz mı acaba temmuzda yaptırdığımiz testi düzen laba yaptırmamizi istemişti bizde ona göre bilet almıştık. Düzen lab cumartesi günü 3 e kadar açık ondan
canım merhaba şimdi biz de dna hasarına baktırcaz da düzen lab telı acmıyor genartta baktırsak olmaz mı? ben aradım 9 ile 4 arası ne zaman gelırsenız alırız dedıler. kaan hocaya ulasamyrm randevu oncesı baktıraym dyrm
Ne kadar ucreti canm? Kaan hocann size faydasi oldu muAynen randevu oncesi baktir.ona gorede sonuc cikmis olur.ordada konusup degerlendirirsiniz.genart ta da yaptirabilirsin.kaan hoca bizi genarta yonlendirmisti ztn.
Ne kadar ucreti canm? Kaan hocann size faydasi oldu mu
Gozunaydin deger guzel dusmus. Benim esimde %30 cikti hasar. Temmuz 25ten beri gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullaniyor. Agustos sonunda fsh ve testesteron kan tahlili istedi. Hergun keciboynuzu tozu ve kuru incir yiyor.250 idi.spermle birlikte hasar testi. Valla sonuc cok iyi geldi.%17 ye dusmus hasar. %66 dan. Spermlerde hersey normal araliklarda cikti.sasirdim valla.baska biyerde tekrar yaptiricam tahlil.
ayy canmcmm ınsallah normal yoldan gebelık elde edersnz.250 idi.spermle birlikte hasar testi. Valla sonuc cok iyi geldi.%17 ye dusmus hasar. %66 dan. Spermlerde hersey normal araliklarda cikti.sasirdim valla.baska biyerde tekrar yaptiricam tahlil.
Gozunaydin deger guzel dusmus. Benim esimde %30 cikti hasar. Temmuz 25ten beri gunasiri klomen ve gunde 2 emodex kullaniyor. Agustos sonunda fsh ve testesteron kan tahlili istedi. Hergun keciboynuzu tozu ve kuru incir yiyor.
Siz hangi ilaclari kullandiniz ve ne kadar sürede düşüş oldu?
kızlar esım azosperm cıktı moralımız sıfır oldu aranızda azosperm olupta hamıle kalan varmı? kaan hoca azospermı nasıl tedavı edıyor? paylasırsanız sevınırım
subattan beri tedavı oluyor esım buay oqrendık azosperm olduqunu yıkım oldu bızım ıcın hepımız ıcın hayırlısı olsun hayırlı bebeklerımız olsunAllah yardimciniz olsun.belli bi sure tedavi uygulaniyor.daha sonrasinda tese yapilarak bulunuyor cnm bildigim kadariyla.hic umidini kesme.tedavine konsantre ol.cok duydum azosperm olup. Olumlu sonuc alan.
Bizde Menagon tedavisi görüyoruz hala ve test sonuçlarımız çıktı ros sonucu 37.75 yüksek oksidatif stres bilgisi olan var mı arkadaşlar??kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????
Benim esim 6_7 ay tedavi oldu ameliyat oldugu gune kadar azosperm demedi moral bozmasinlar diye demedi belkide ama esim ramazanin sonunda tese oldu cok sukur sperm bulundu donduruldu biz bu ay ankara tipda tüp bebek tedavisine basliycaz iynele tedavi olmazsa bile ameliyattan korkmayin esim hic sıkıntı yasamadi bi kac gun hafif agrilari oldu okadar gozunuzu korkutmayin yani igne tedavisinin sonunda buyuk ihtimal ameliyat diycekkızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????
Arkadaslar merhaba kaan hoca bize mail yoluyla test yaptirmamiz gereken laboratuvar in adresini verdi. yalniz laboratuvar ankarada. biz istanbul sormustuk. acaba yanlislik mi oldu yoksa bilerek mi illa ki ankaradaki laboratuvar i önerdi bilemedim. kaan hocaya istanbulda bi laboratuvarda test yaptirip giden var mi? varsa hangi laboratuvar? biri cevap yazarsa cok sevinecegim
cok tesekkur ederim. evet dna hasar testiDna hasar tahliliyse istanbulda duzen labaratuvarlari yapiyor cnm.orda yaptirip gidebilirsin.
merhaba. sizin sperm sayisi kaçtı? varikosel falan var miydi? gecmis olsun bu arada. simdi tedaviye gidilecek heralde?Arkadaşlar sonucumuz geldi birimde hasar çok fazlaymış klomen verdi kullanan var mı??
Merhabalar 1 milyonun altında fiziksel ve hormonal hiçbir problem Yok maalesef sayı az ve hasarlı Klomen tedavisine başladık 1 ay sonra test istedi hoca sayıyı önemsemeyin hasarı düzeltelim 1 başarısız tüp bebek denememiz var normal bile olabilir tekrar denenebilir tüp bebek dedimerhaba. sizin sperm sayisi kaçtı? varikosel falan var miydi? gecmis olsun bu arada. simdi tedaviye gidilecek heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?