- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
- 323
- Konu Sahibi seneyebelki
Kizlar sizlere bir sorum olacak biz ilk dna hasar testini istanbul duzen laboratuvar da yaptirdik kaan hoca bir dahaki testi gen art da yaptirmamizi istedi ama istanbulda gen art yok sanirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende 5 yıldır belki bu ay olur demekten bıktım denemedigim şey kalmadı19 aydir ovulasyon testleriyle takip etmekten biktim vallahi kizlar bu hasar bu kadar onemli mi yaa sizde sorun neydi? Esimde 1. Derece varikrosel var ama doktor ameliyatlik degil dedi
Canim bende 5 yıldır belki bu ay olur demekten bıktım denemedigim şey kalmadıcanım bizim dna hasari % 26 onun dışında başka sorun yok canım . Hasar önemliymis canım hasar olduğu sürece tüp bebek bile zor olur diyor doktorlar bizde yeni öğrendik
![]()
Evet canım kaan hoca nın verdiği tedavinin birinci ayındayiz emodex ve menagon iğne kullanıyor eşim. Canım hamile kalan da oluyor kalmayanda ama tüp bebek tedavisi bile olsan ilk önce hasarın düzelmesi lazım çünkü embriyo sağlıklı gelişmiyor. Ben iki tüp bebek yaptım ikisinde de embriyo kalitesi ikinci kalite oldu ve tutmadı iyi bir embriyo için doğal yola gebelik olmasa bile tüp bebek tedavisi için gerekli bi tedavi dna hasar tedavisi yani. .. evet canım rahim filmi çektirdim temiz çıktı.. sizin kaç yıldır olmuyor başka sorun var mı dna dışındaYaa oyle mi canim.. siz ilac kullanmiyo musunuz peki? Hoca bize hasari %15 ve altina dusurmeliyiz dedi 6 ay deneyin olmadi tup bebek dedi.. ama dunde beri okuyorum durumu bizim gibi olanlar hala hamile kalamamis kimiside tup bebekle kalmis sen kendinde rahim filmine baktirdin mi canim
Canım kasık çok altta kalır göbek dediğinin iki yanına ve altına( üst bölge yok) iki parmak ya da üç parmak ölçü alıp vur . Bu iğneyi ben tüp bebek tedavisinde kullanmıştım hemşire o şekilde tarif etmişti. Eşime yan etki yapmadı o şekilde inşallah güzel sonuç alırsınız canım etkili bir iğneymisKızlar eşi menegon iğnesi kullananlar, ben eşime karnından kasığına yakın vuruyorum iğneyi. Bugün 4.iğneyi vurduk ve 2.iğneden sonra Afedersiniz eşim ihsal oldu. Siz nerden vuruyorsunuz iğneyi? Yan etkileri gördünüz mü eşinizde ?
Bundan önce de tattoo ve köken kullandı esim. Sayımız düştü ve hasarımız yükseldi .. çok korkuyorum yine kötü bir sonuç alırız diye ..
Canım kasık çok altta kalır göbek dediğinin iki yanına ve altına( üst bölge yok) iki parmak ya da üç parmak ölçü alıp vur . Bu iğneyi ben tüp bebek tedavisinde kullanmıştım hemşire o şekilde tarif etmişti. Eşime yan etki yapmadı o şekilde inşallah güzel sonuç alırsınız canım etkili bir iğneymis
inşallah canım değerler iyi olsa bile olmayabiliyor valla bu iş ne değerlere ne tüpe bakıyor ilk önce allah isteyecek ki olsun bizim değerle iyi Ama kaç yıldır ne normal oldu ne tüple Rabbim inşallah hepimize nasip ederInşallah canım. Bende gonol f kullandım. Hemşire tarif etiği gibi eşime de vuruyorum. Ozaman sıkıntı yok .. inşallah artık vesile olur bu yıl yapılan tüm tahlilerde kötü sonuç aldık.. artık aynı sonuçları görmek bile bizi sevindirir..
Evet canım kaan hoca nın verdiği tedavinin birinci ayındayiz emodex ve menagon iğne kullanıyor eşim. Canım hamile kalan da oluyor kalmayanda ama tüp bebek tedavisi bile olsan ilk önce hasarın düzelmesi lazım çünkü embriyo sağlıklı gelişmiyor. Ben iki tüp bebek yaptım ikisinde de embriyo kalitesi ikinci kalite oldu ve tutmadı iyi bir embriyo için doğal yola gebelik olmasa bile tüp bebek tedavisi için gerekli bi tedavi dna hasar tedavisi yani. .. evet canım rahim filmi çektirdim temiz çıktı.. sizin kaç yıldır olmuyor başka sorun var mı dna dışında
Tatlım bizim en son yaptırdığımız testteValla baska sorun yok gozukuyor canim degerler yazdigim gibi.. size niye menagon igne vermis bize vermedi sizin ml deki sperm sayisi ve diger degerler nasildi?
Tatlım bizim en son yaptırdığımız testte
Sperm sayısı : 184 milyon
Sperm konsantrasyonu:41 milyon
Morfolojisi : % 7
Toplam hareketli:% 75
ileri hızlı hareketli: % 70
Canım fsh değeri 3.5 eşimin kaan hoca ilk başta klomen ve emodex verdi bir ay sonra hormon testi istedi fsh yine aynı çıktı bu sefer klomen yerine menagon iğne verdi fsh değerinin yüksek olmasını istiyor hoca iğne bitince tekrar hormon testi yaptıraz duruma göre devam edip etmediğimizi söyleyecek Kasım ayında tekrar dna testi istedi. Sizin fsh kaç çıktı canın eşinin ?
Tatlım bizim en son yaptırdığımız testte
Sperm sayısı : 184 milyon
Sperm konsantrasyonu:41 milyon
Morfolojisi : % 7
Toplam hareketli:% 75
ileri hızlı hareketli: % 70
Canım fsh değeri 3.5 eşimin kaan hoca ilk başta klomen ve emodex verdi bir ay sonra hormon testi istedi fsh yine aynı çıktı bu sefer klomen yerine menagon iğne verdi fsh değerinin yüksek olmasını istiyor hoca iğne bitince tekrar hormon testi yaptıraz duruma göre devam edip etmediğimizi söyleyecek Kasım ayında tekrar dna testi istedi. Sizin fsh kaç çıktı canın eşinin ?
Hosbuldk canim sagol insallah dedigin gibi olur bizde de gorunurde sorun yok morfoloji boyle iste ..bnm de 21.gun yaptrdgm progesteron 8.75 cikmisti acaba dusuk mu 11 ideal mis drlar normalde yumlarda bi sıkıntı yok demiştiHoşgeldin canım. Bizimde görünürde bişey yok değerler iyi bende sorun yok iki aşı iki tüp bebek yaptık olmadı biraz araştırma yaptık dna hasarı öğrendik eşimin % 26 çıktı kaan hoca iğne ve emidox verdi Kasım da dna hasar testini tekrarlayacağiz Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin. Inşallah güzel şeyler duyar tez zamanda hamile kalırsın canım![]()
Sagol cnm hosbuldm evet labratuvar cok onemli gercktn her hastanede farkli cikio guvenemiosun inşallah guzel seyler soyler cnm bisey sorucam dr un muayenenesi tam olarak nerde birde ücreti nakit mi aliolar kart fln gecrlimiDenizinkokusu Aramıza hoşgeldin cnm. Tedaviniz hayırlı olur inş. Morfolojiniz çok farklı farklı çıkmış bilemedim. Laboratuar çok önemli. Kaan hoca bize düzen veya gen-art ta yaptırttı.belki sizede yeniletir. Haberlerini bekliyorum
Canım bizde ankara düzen lab. YaptırdıkCanim birsey daha sorucam siz dna hasar testini nerede yaptirdiniz biz istanbul duzen lab. Yaptirdik
Canım hiç bir sorun yokken dna hasar tek başına zaten büyük sorun olarak görünüyor ki tüp bebek bile olmaz diyorlar inşaallah hasarlar düzelir bakalım bizde bir aydır tedavideyiz Rabbim yardımcımız olsun inşaallahHosbuldk canim sagol insallah dedigin gibi olur bizde de gorunurde sorun yok morfoloji boyle iste ..bnm de 21.gun yaptrdgm progesteron 8.75 cikmisti acaba dusuk mu 11 ideal mis drlar normalde yumlarda bi sıkıntı yok demişti