Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

Kaan hoca için okadar önemliyse hasar ozaman niye bize %48 hasar ile tuo bebek öneriyor:KK43: hemde tedaviye başlarken hasarımız %22 çıkmıştı..

Ama cnm sizde tersi bir durum olmuş.normalde düşmesi gerekirken artmış.düzeltilemiyor sanırım hasar durumunuz.testislerden sperm alınarak yapılacak size tüp bebek.bizdede düzelme olmazsa bizde öyle yaptırcaz.ama enazından düzeltilebiliyorsada düzeltilmeli dimi.herkeste aynı olacak die bişe yok.

Tamam canım bakırköy de varmış oraya yaptıralğm. Vay be bu kadar yoğun mu hoca?
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bakırköy deki düzen labaratuvar ortam açısından uygun değil sperm örneği için odaları yok lavaboda veriliyor sperm örneģi mecidiyeköy düzen biraz daha uygun isterseniz oraya gidin

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bakırköy deki düzen labaratuvar ortam açısından uygun değil sperm örneği için odaları yok lavaboda veriliyor sperm örneģi mecidiyeköy düzen biraz daha uygun isterseniz oraya gidin

Hoşgeldiniz. Tamam canım çok teşekkür ederim. Sizde problem nedir? Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?

Hoşgeldiniz. Tamam canım çok teşekkür ederim. Sizde problem nedir? Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
Hoşbulduk canım biz 2010 tarihinden itabaren üç canlı trasfer bir donmuş tüp bebek denedim benim eşimde sayı problemi var birde dnahasar oranı yüksek ćıktı kaan aydosa bu ay gittik donmuş emriyolarim olduģu halde birde orayı deneyelim dedik Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Ama cnm sizde tersi bir durum olmuş.normalde düşmesi gerekirken artmış.düzeltilemiyor sanırım hasar durumunuz.testislerden sperm alınarak yapılacak size tüp bebek.bizdede düzelme olmazsa bizde öyle yaptırcaz.ama enazından düzeltilebiliyorsada düzeltilmeli dimi.herkeste aynı olacak die bişe yok.

Allah kimseyi mahrum bırakmasın.

Okadar zor ki sürekli olumsuz sonuçlar almak ümit etmeyi unuturdu resmen.

Kaan hoca bazilara vesile olabilir. Ben yinede tedavimizin olumsuz yönde gittiğini yazmak istedim

Allah kimseyi mahrum bırakmasın.

Okadar zor ki sürekli olumsuz sonuçlar almak ümit etmeyi unuturdu resmen.

Kaan hoca bazilara vesile olabilir. Ben yinede tedavimizin olumsuz yönde gittiğini yazmak istedim

İnş tüp bebek tedaviniz olumlu olurda enazından bu olumsuz durumları unutturur .allah hepimizin yardımcısı olsun.bende 2 başarısız tüp denedim.dondurulmuşum olduğu halde denemiyorum şuan.çünkü bi olumsuzluğu daha kaldıracak durumda değilim gerçekten.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşş

Yadee Yadee herkes olumlu sonuçlarını yazmış ama benim de aklıma gelmiyor değil bir o kadar da tersi durum vardır kaan hocaya tedavi olanlar arasında. Senin de yazdığın iyi olmuş canım.
Dediğin gibi herşey vesile şifa Allah'tan...

Merhaba bizde Kaan hocanın hastasıyız. Sizlere tavsiyem hocanın dediklerini harfiyen yapın.Çünkü konusunda çok iyi. Hasatısını iyi yönlendiriyor. Tüp bebeğe geçseniz bile sperm içeriği iyi olmayınca tutma şansı düşük demişti hoca bize. O yuzden önce tedavi ile olmazsa tüp bebek ile deneyelim dedi. Eşimin morfolojisi çok kötü %1 ve dna hasarı %62 idi. Kaan hocanın tedavisi ile dna hasarı %15-20 ye düştü morfoloji maalesef değişmedi. Bize 6 ay deneyim ben doğal yolla gebelik oluşacağını umuyorum dedi. Kısacası arkadaşlar hocaya güvenin.
siz ne yaptınız tüp bebeğe mi geçtiniz? bence de normal yolla kalırsınız değerleriniz çok iyi maşallah.ben 2011 'da kaan hocada 3,5 aylık tedaviden sonra normal yolla kaldım. 2 ay sonunda sperm sayımız da 15 milyon falandı fsh 12 küsürdü ve morfoloji de değişmemişti. sonra hiç test yaptırmadım zaten.14 16 18. günlere dikkat edin olur mu.bir de aklıma takılıyor acaba bizde şu ilaç mı gebeliği sağladı y-virilin (m-sure türkiye'deki adı) bence 1 kutu alabilirsiniz. biz onu kullandık ve internete de girin ingilizce bilimsel yayınlar var rate of conception (gebe kalma şansı) nı arttırdığına dair. benim tedavimden örnekle acaba o mu tutunmasını sağladı diye düşünüyorum artık. onu prospektüsünde gebelik düşünmeden önce 1 ay bekleyin ve sonra 14. 16. 18 günler deneyin diyordu biz de öyle yapmıştık, tuttu. öncesinde aygül hocaya (timur gürgan'la çalışıyordu) gürganda 2 tüp yaptırmıştım tutmamıştı. kaan hoca artık neden m sure önermiyor çok merak ettim? ben kutusu 30 dolardan yurtdışından 3 kutu sipariş ettim 2. istiyoruz ilkinde başarılı olmuştu diye. buradaki arkadaşlara öneririm tabi önce kaa hocaya sordsunlar y-virilin de kullansak denesek olur mu diye ki ilkinde kaan hoca vermişti bu ilacı m sure ile aynı y virilin demişti.

Temmuzda başladık kaan hocada. Ozaman dna hasarimiz %21 çıktı sayı 2mil hız %10 .. Kaan hoca bize bir aylık ilaç yazdı ve kontrol için tekrar ankara genarta test yaptirmamizi söyledi.
Ilactan bir ay sonra sonuç: dna hasarı %42 oldu sayimiz 1mil. Ve hız %0 düştü..

İlacı kesti bu sefer iğne verdi ve tekrar bir ay kullanınız , ankara genarta tahlil verin dedi. Ok bunu da yaptık.. Sonuç dna hasarı %28 sayı 4mil hiz %10..

Igneye 6 hafta daha devam edin dedi ve bugün sonuç çıkti.. dna hasarimiz %48 oldu sayimiz 2mil.
6 aydır tedavideyiz ve başladığımızda dna hasarimiz %21'di... :KK42::KK42::KK42: şimdi ise %48..

Bakıyorum da biz hiç ilerleyemedik..maddi yönden büyük çöküş git gel şehir dışına.. tahlil yap her ay 250tl ilaçlar 3 katı.. manevi yönden zaten yerlerdeyiz..

:KK43: bana yardımcı olun perişan bi halde azo Sperm olanların halini düşünüp kendimi avunmaya çalışıyorum.. ama yok yok herkesin durumu kendine uçurum..
çok geçmiş olsun iğne düşürüyor diye okudum mesajlardan ama her bünye kendi biyolojisinde işte. bence kaan hocaya y-virilin'i sorun arkadaşlar o da güçlü bir ürün.burada ürünün nitelikleri ve maalesef fahiş fiyatla türkiye'de 1 kutusuna 359 TL diyor ama yurtdışından internet satışı var getirtin +40 dolar shipping veriyorsunuz ama 30 dolardan 3 tane alınca karlı geliyor. günde 3 tane içecek eşim.

Merhaba , Kaan aydosa tedavinizi olurken lütfen sabırla bekleyin. Ben tedaviden bir ay sonra hamile kaldım 2,5 aylıkken kalbi durdu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorlar bana kendiliğinizden kalamazsınız dediği halde kaldım. Lüfen sabırlı olun doktorun istediği testleri mutlaka yaptırın sabırla bekleyin. Düzenden başka yere yaptırmayın en güvenilir test orasıdır. İnaniyorum tekrar hamile kalacağıma..

Sizde inanın... Kendinize bir uğraş bulun.. Kafam boşken hamile kaldım.. Hepimiz hamile kalıcaz ama biraz sabır acaba ile kafanızı doldurmayın olucağına inanın .. Başlamak başarmanın yarısıdır bunu unutmayın

herkese merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama bu forumu okuduktan sonra cok kararsız kaldım. eşimin sperm konsantrasyonu:6milyon morfoloji:2 ileri hızlı hareket:%0 yerinde normal hareket:%40 hareketsiz:%60. emre bakırcıoğluna gitmiştik klomen ve Q10 verdi 1 ay sonra bırak dedı .3aydır da proxeed kullanıyor .bahçeci tüp bebek merkeziyle görüştüm sadece bebek yapan ileri hızlı spermler değil normal yolla şansınız az fakat tüp bebekte yüksek dedi.kaan beye gidecek olsak çok zor gün veriyor tedavi uzum sürüyor yaşım 31 eşimin 35 zamanda kaybetmek istemiyorum karar veremedim :KK43: allah herkese kolaylık ve hayırlısını versin
Ben kağan beye gitmeden tüp bebek yaptırdım yaşım 30 beklemeyelim dedim ancak tutmadı.biz de sayı 110 mlyon ancak hareket az .başka bir Dr bu halde tedaviye gerek yok direkt başlayalım dedi .keşke gitseydim bence sakin olun benim gibi tedbirsiz davranmayin DNA testlerinizi falan yaptırın ve tüp bbek için sıcak mevsimleri en azından bahari secin. Sonucumu alalı 2 hafta oldu yanlış zaman ve yöntem seçtim 4 aşılama ve tüp bebek maddi manevi yıprandim

Sizde inanın... Kendinize bir uğraş bulun.. Kafam boşken hamile kaldım.. Hepimiz hamile kalıcaz ama biraz sabır acaba ile kafanızı doldurmayın olucağına inanın .. Başlamak başarmanın yarısıdır bunu unutmayın
Hayırlı olsun çok güzel bir haber inşallah biz de güzel haberler alırız bizde bu ay kaan hocanın tedavisine başladık iğne ve vitamin yani yeni siz ne kadar sürede sonuç aldınız inşallah bizimde sonuçlarımız hamilelik olur.

Hayırlı olsun çok güzel bir haber inşallah biz de güzel haberler alırız bizde bu ay kaan hocanın tedavisine başladık iğne ve vitamin yani yeni siz ne kadar sürede sonuç aldınız inşallah bizimde sonuçlarımız hamilelik olur.

Azospermi içinmi yoksa dna hasarı içinmi iğnelere başladınız cnm

Kağan beye tahlil yaptirip mi gittiniz acaba ben Ankaradayim da tahliller için Ankara tıpa mi yönlendiriyor yoksa özel bir yer mi .

Slm hanımlar. Uzun süre oldu.. :KK51: biraz uzak kalmak iyi geldi ama özlemişim.

Son durum eşim menagon iğnesi kullandiktan bir ay sonra test Zaptı ve hasar % 41 'den %28 düştü. Ve kaan hoca iğneyle devam dedi.. Maddi yönden fazla geldiği için sadece pazartesi ve perşembe günü iğne vuruyoruz. Ve bir aylık değil de 7 haftalik kullandıktan sonra eşim tekrar ankara genarta tahlil yaptiracak.. git gel her ay da ayrı masraf da :KK12: neyse.
Genartta tahlillere ne kadar odediniz acaba

Back
X