Psikiyatriste Ne Anlatacağım?

Umarım en kısa zamanda sizde sorunlarınızdan kurtulursunuz.
Karşınızdaki bu işin ehli oldugundan sizden lafi almayi cok guzel basaracakdir
Hic bunu dusunmeyin
Umarım öyle olur biraz önyargılıyım galiba

Umarım en kısa zamanda sizde sorunlarınızdan kurtulursunuz.❤

Umarım öyle olur biraz önyargılıyım galiba

Teşekkür ederim benimki kurtulunacak bi durum değil bence. Sadece göz arda etmeyi ya da takmamalı öğrenmem lazım bi şekilde.
Sizin için bunu dilerim umarim kurtulursunuz. Bende bir kız çocuğu annesiyim ve annesiz geçen bir ömrüm olduğunu düşünüyorum çok zor. Kız çocuğunun anneye ihtiyacı var. Onu seven koşulsuz sarılan derdini dinleyen. Dilerim bir anda siz bunlara ulaşan biri olursunuz

Derdinizin konusarak cozulcegini ben soylemedim. Siz nereden baslasam doktora anlatsam bircok alakasiz derdim var diye konu acmissiniz farkindaysaniz.

Bende uzun uzun anlatmak için ucretsiz olan devlet psikologunu tercih edin dye fikir verdim.
Cogu psikiyatrist sonuc odaklidir dedim çünkü ilac yazma uzerinedir daha cok ama anlamadim ben mi anlatamiyorum
Derdinizin konusrak cozulcugune karar verdigimi nerden cikardiniz onu hic anlamadim

Eminim kızınıza çok iyi bir anne olmuşsunuzdur. Ben annemle nasıl olurum bilmiyorum ama çok istiyorum bir kızımın olmasını ona gerçekten anne olmayı umarım kızınızla uzun mutlu huzurlu bir ömrünüz olur

Üstteki mesajınızda "belli ki" demişsiniz bu bi yargıdır. Buradan çıkardım. Anlatma konusunda sorununuz var mı bilmiyorum ama anlama konusunda olduğu aşikar. Daha fazla yorum yapmak zorunda değilsiniz amacınız polemik yaratmak anlıyorum fakat size ayıracak daha fazla vaktim yok tekrar iyi geceler diliyorum.

Ha bu arada psikiyatristler de psikoterapi yaparlar bilginiz olsun.

Umarım. Ama bu geçmişten gelen etkiler beni başka biri yapıyor bazen. Öfkemi kontrol edemiyorum bazı anlarda. Sonra nasıl olduğunu da anlayamıyorum. Umarım iyi bir anne olabilirim zaten yardım alma düşüncemin temelinde aslında bu yatıyor. Kızıma iyi bi anne olabilmek. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben yapamıyorum size tavsiyem yapabiliyosaniz takılmayın içinizde biriktirmeyin sonra çok dolu ne zaman patlayacağı belli olmayan birine donusebiliyosunuz. Konuşmak isterseniz buralardayim her gün bi bakınıyorum. Size umdugunuzdan cok daha güzel bir hayat diliyorum

Konunuzun isaretledgim yerinde yazan kisim icin o belli ki kismi. 2. Ye soyluyorum.
Siz burada sorunlarinizi yazsaydiniz sadece ve ben sen bunlari konuşmadan cozemezsin deseydim o yargi olurdu. Evet benim zorunluluğum yok sizinde cevaplama zorunlulugunuz yok

Hazır hissettiğiniz anda destek almanız eminim sizin içinde çok iyi olacaktır. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ilaç gibi geldi. İyi geceler

Hala devam ediyorsunuz gülüyorum artık. Konu benim olduğu için cevap vermek durumundayım. İyi geceler.

Nereden başlamanız gerektiğini söyleyecek olan psikiyatrist :)
Yaşadığınız kaygı,korku gibi endişeler sizde psikiyatriste gitme fikri uyandırıyor.Üstüne birde gidince ne anlatacağınızı düşünüp ayrıca kendinizi strese sokmayın lütfen.Bence kaygılarımızın kilit noktası yaşadığımız , başımıza gelen her ne ise bunun çözümsüz olduğu yada başka kimsenin bu tarz şeyler yaşamadığı düşüncesi.oysa herkesin hayatında bir başka yön var anlatılmayan belki içimizde yaşanan.kimse bir diğerinden daha masum değil yada dertsiz değil.
Dilerim gideceğiniz doktor size şifa olur.

valla sabrınıza hayran kaldım. Psikiyatristlerin dert dinlediğini zannedenlere uzun uzun anlatmışsınız. Konu sahibinin psikiyatrik bir durumu yok, 10-15 dakika sürede ciddi nörolojik bozukluklar veya sağlığını etkileyecek ağır depresyon bulguları olup olmadığına bakılacak. Yazdıklarına bakılırsa terapi desteği ile uzun uzun konuşarak, kendisini rahatsız eden her konuyu belki haftalarca tek tek masaya yatırarak çözüme kavuşabilir, bu da psikologla olur

Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için dediğiniz gibi bir de ne anlatacam diye düşünüp yeni bir dert ediyorum çıkmaz bir döngüye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…