- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Biz burada 15 yaşında evlenip üstüne kaynana ile yaşayıp sonra ah vahlananlara kırıcı olabiliyoruz.Bir de terbiyesi yerlerde olanlara.
Sizin yaşadığınız şeyleri de aslında hepimiz yaşıyoruz ama sanırım sizdeki olaylar daha sık tekrarlanıyor.
Bende daha az.
Böyle durumlarda kendimi zorla da olsa yollara vuruyorum,yürüyorum.
Yaptıklarımdan sonra eğer o sevdiklerimi kaybetseydim diye de düşünüyorum.Uzun bir süre de yetiyor bana bu korku.
Cocuklugun nasil gecti anne baba nasil insanlar ozellikle annen birbirleriyle anlasirlarmiydi
Uykuya sığınma üç sinirler falan depresyon belirtisi. Arkadaşım uzun süredir böyleyim diyorsun. Uzun süren depresyona Alzheimer bile yapabiliyor. Depresyon tedavi edilmesi gereken bir hastalık. Annem var örnek depresyon şiirden kalp hastası oldu kendine dikkat et psikoloğa git
Vücutta sadece sinirler yenilenmiyormuş,biliyor muydun.Hasar gören sinirin yerine dışarıdan bir parça ekliyorlar,yani.Keşke daha güzel bir şekilde açıklayabilseydim ama anlamışsındır.Çok teşekkür ederim yorumun için. Ürktüm şimdi...
Vücutta sadece sinirler yenilenmiyormuş,biliyor muydun.Hasar gören sinirin yerine dışarıdan bir parça ekliyorlar,yani.Keşke daha güzel bir şekilde açıklayabilseydim ama anlamışsındır.
Ben de korkmuştum bunu okuyunca.Stres ve sinirden belim tutulur vs.agresiftim eskiden.Şimdi törpüleme yollarına baktım kendimi çünkü sadece kendime zarar veriyorum.
Elinde tatlım,elinde.Böyle duydukça daha da bir üzülüyorum kendime yaptığıma. Ama elimde de değil...
Elinde tatlım,elinde.
Kimsi reiki,kimisi o tarz dinginleşme faaliyetlerinden yapıyor.Bana da en iyi gelen şey önce dua,sonra temiz hava ve yürüyüş.
Agresifleştiğim zaman çok çirkin oluyorum,evlat olsam sevilmez durumda oluyorum.Bunu kendime neden yapıyorum peki.Tamamen salaklığımdan.Ama ben salak değilim ee o zaman çaresine bakmalıydım ve baktım.Şimdi yalnızken bağırıyom sövüyom rahatlıyorum.Sonra düşününce gerçekten o kadar büyütülecek bir şey olmadığını anlıyorum .
Bipolar teşhisi de yeni moda olsa gerek.Herkese aynı teşhis.Millet de büyütüyor kafasında.Ben de bipolarım o zaman.Kendimiz çözebiliyoruz bu durumu,ilaçla uyuşmaya gerek yok.Uyuşunca herkes sakin.Kafa değişmedikçe ilacın etkileri geçici.Her şeyi kafama takıyorum, en ufak şey uzuyor elimde. Bir de, yakın bir arkadaşımın kuzenine bipolar teşhisi konuldu. Bir müddet önce de arkadaşım bana bence psikoloğa gitmelisin birebir aynı belirtileri sende de görüyorum deyince iyice kafama takmaya başladım bu durumu. Oyalamaya çalışıyorum kendimi, yazmaya başlıyorum iki dakika sonra kalkıyorum başından duramıyorum, hep bu düzendeyim.
Bipolar teşhisi de yeni moda olsa gerek.Herkese aynı teşhis.Millet de büyütüyor kafasında.Ben de bipolarım o zaman.Kendimiz çözebiliyoruz bu durumu,ilaçla uyuşmaya gerek yok.Uyuşunca herkes sakin.Kafa değişmedikçe ilacın etkileri geçici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?