- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Bunu öğrenmek istiyordum. Teşhis nasıl konulur, nasıl belli olur? Kan tahliliyle belli mi oluyor?psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim, bipolardan şüpheleniyorsanız kan tahlilleriyle belirlenebilen bir hastalık
Ciddi psikolojik rahatsızlığı olan insanlar kendilerine kondurmazlar psikolojim bozuk demezler ve kendilerini normal görürler siz farkında olduğunuza göre ileri derece bi ruh sagliginizda bozukluk olduğunu düşünmüyorum sadece hayatıniza değişiklikler yapmanız size iyi gelebilir yeni bir iş yeni arkadaş ortamları yeni bir ilgi alanı ve bir sorumluluk bi hayvan olabilir kedi köpek kuş balık vs bunlarda sizi rahatlatabilir kendi doktorunuz kendiniz olmaya çalışın hayatta yaşanabilicek o kadar güzel şeyler var ki hareketli müzik dinlemek renkli giyinmek bile ruh halinizi değiştirecektir ilaçlardan önce bunlar daha mantikli bence bol neşeli günleriniz olsun hayat herseye rağmen yaşamaya değer
ben de bu tür yakınmalarla psikoloğa gittim "ağır depresyon" teşhisi koyup psikaytra yönlendirdi
Bu kırıp dökme konusunda bir şey okumuştum. Gerçekten değerli olan veya önem verdikleri şeyleri kırmıyorlarmış. Eğer bu şekilde " seçerek " kırıyorsan kriz sayılmıyormuş.
Yaşadıkların, yaşınla alakalı sinir patlamaları da olabilir. Bence seni yoracak bir spora yazıl, enerjini atarsın.
Bencede psikologa gitmelisiniz.Ayrıca kendinizinde farkında olmuş olması çok iyi,bu düzeleceğine bir işaret.Peşine düşerseniz halledersiniz,kendinizi motive edin bu konuda.Bugün doktora gidicem diyip yarın vazgeçmeyin lütfen.Bir yerden başlamak lazım bence.
Geçmiş olsun. Bipoların kan tahliliyle falan belirlendiği yazılmış ancak genelde öyle olmuyor onu bilin. En doğru teşhis için ruh hali oynamaları, davranışlarınız, yaşam stili ile ilgili alışkanlıklarınız dahil her şeyi doktorunuzla açıkça konuşmanız gerekir. Gidersiniz anlatırsınız ve işin uzmanı ona göre belirler. İlaç kullanımı konusunda ise önyargılı olmayın örneğin manik depresif biri ilaç kullanmadan hayatına devam edemez. Mani dönemlerinde çılgınca şeyler yapabiliyorlar. Gerekiyorsa kullanırsınız, doktorunuz ya da psikoloğunuz neyi öneriyorsa onu yapın. Durumunuz derinleşmeden gitmenizde fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?