- 18 Ekim 2018
- 8.029
- 33.273
- 548
Bebek 9 yaşında olsa duramazsınız.Şiddet yok zorladım ve buna pişmanım. Bugüne dek bir tokat bile atmadım evladıma ben. 9 yaşında bebeğim
Aman sizden kıymetli mi? Patlayın, gaza gelin çocuğun üstüne yürüyün. Ağlarsınız o da gelir çocuk aklıyla sizi teselli eder. Çocuğun ne yaşadığı sizin annelik sıfatınız yanında önemli mi? Hiç...Bir çocuk annesini ağlarken pişmanken hiç görmemeli mi?Diz çöktüm önünde ağladım birdaha asla olmayacak dedim. sizi hiç ağlarken görmedi mi evladınız?
Bazıları öyle acımasız yazıyor ki
Önemli benim canımdan daha değerli onun hissettikleri.Aman sizden kıymetli mi? Patlayın, gaza gelin çocuğun üstüne yürüyün. Ağlarsınız o da gelir çocuk aklıyla sizi teselli eder. Çocuğun ne yaşadığı sizin annelik sıfatınız yanında önemli mi? Hiç...
sizi anlıyorum ama çocuk açısından bakınca sizin ağlamanız üzülmeniz onu çok etkilemiştir. bi daha öyle yapmayın konusunu da hiç açmayın. ben de annemi ağlarken gördüm çocukken, bazen bizim yüzümüzden bazen babam yüzünden. etkiledi de beni. olayın ne olduğunu zerre hatırlamam ama annemin ağladığını hatırlarım. tabi şuan o eski etkisi kalmadı konusu açıldığında yüzüne söyler dalga geçerim "bi de ağla istersen anne" derim bi tartışma olduğundaBir çocuk annesini ağlarken pişmanken hiç görmemeli mi?Diz çöktüm önünde ağladım birdaha asla olmayacak dedim. sizi hiç ağlarken görmedi mi evladınız?
Bir çocuk annesini ağlarken pişmanken hiç görmemeli mi?Diz çöktüm önünde ağladım birdaha asla olmayacak dedim. sizi hiç ağlarken görmedi mi evladınız?
bana neden cikisiyorsunuz ben esinizi haksiz buldugumu soyledim zaten ama cocugunuzun yaninda sinir krizi gecirmeniz hem sizin yipranmaniz hususunda hemde oglunuzun etkilenmesi anlaminda iyi birsey degil. Bu anlamda fazla mi buyuttunuz acaba dedim kendinizi yipratmaniza uzuldugum icin.Oğlumun yanında sen ne biçim annesin dedi evet büyüttüm. Teşekkür etmeliydim eşime
Sen iyi bir annesin, senin kocan çok bilmiş ukala dümbüğü. Gergedan ın abış Arası resmen...
Çok fazla taviz verme bu konuda...
Hayır tam tersine kendi doyduğunu söyleyebilecek kadar özgüvenli bi çocul yetiştiren mükemmel bi annesin kendini asla suçlama. Biz annelerin en büyük hatası çevreden müdahalelerle kendimizi suçlayıp çocuklarımıza baskı yapıyoruz. Bende bunu çocuğu uyutma konusunda yaptım. Çocuk uyumayacam dedikce kayınvalidem uyut uykusu var dedi. Tabi çocuk zorla ağlayarak uyudu. O uyudu ben ağladım bu seferde. O gün bana ders oldu dışardan müdahalelerle asla çocuğuma müdahale etmicem dedimCanım oğlum bu aksam 2.köftesini yiyemeden ben doydum ellerine sağlık anne diyerek sofradan kalktı. Eşim arkasından bana saydırmaya başladı. Sen ne biçim annesin tabağını bitirmeden kalkmasına izin veriyorsun. Sofraya getirtemiyorsun. Söz dinletemiyorsun. Bu çocuk 10 yıl sonra seni maffetçek söz dinlemiyor falan... Bana kendimi yetersiz hissettirecek çok laf sıraladı. Ben de oğlumu köftesini yemeye ikna etmeye çalıştım.İkna edemedim sonra gurur yaptım. Bu köfte bitecek diye baskı kurdum. Sonra baktım yemiyor inadı inat. Babası da söz dinletebilecek miyim diye beni denetliyor orda uzaktan. Dinletemedim. Sonra lanet olsun diyerek köfteyi ağzına zorla koydum elimle ve sırtında vurdum hafifçe. ağlayarak. Sonra kendimi içeri attım sinir krizi geçirdim. Çok ağladım. Kafamı duvarlara vurdum odamda . Bugünlerde zaten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. O an canla başla koştum oğlumun yanına affet beni özür dilerim oğlum dedim. Anne acımadı ki dedi. Kötü davrandım affet nolur dedim gözümden sicim gibi yaşlar akıyor bir yandan. Anne sen kötü bir anne değilsin dedi. Çok kötü oldum ben. Kendimi affedemiyorum. Senin hiç bir suçun yok oğlum affet beni nolur dedim. Gönlünü alıp odasında beklemesini söyledim. Babasına da balkonda saydırdım.Hitler gibisin ne istiyorsun benim anneliğimden dedim. Sinir krizi geçiriyorum tabi gözyaşım durmuyor o esnada. Kafamı ellerimi hep bi yerlere vurdum. Bana çocukluğumda yapılanları bunlar benim travmalarımdı. Ben kötü anne oldum senin yüzünden diye kendimi kaybettim. Gözyaşım durmuyor. Ben sanırım ayrılacağım. Birdaha bunları yaşamak istemiyorum. Ben çocuğuna sözünü geçiremeyen kötü bir anne miyim...
Hiç canınızı sıkmayın o geri kafalı kocanizida dinlemeyin,siz doğru yoldasınız çocuğu hicbirseyde zorlamayin heleki yemek konusunda dogru olanı yapmışsınız, lütfen tekrar kocanizin gazına gelmeyin çocuğa öyle davranmayin.Canım oğlum bu aksam 2.köftesini yiyemeden ben doydum ellerine sağlık anne diyerek sofradan kalktı. Eşim arkasından bana saydırmaya başladı. Sen ne biçim annesin tabağını bitirmeden kalkmasına izin veriyorsun. Sofraya getirtemiyorsun. Söz dinletemiyorsun. Bu çocuk 10 yıl sonra seni maffetçek söz dinlemiyor falan... Bana kendimi yetersiz hissettirecek çok laf sıraladı. Ben de oğlumu köftesini yemeye ikna etmeye çalıştım.İkna edemedim sonra gurur yaptım. Bu köfte bitecek diye baskı kurdum. Sonra baktım yemiyor inadı inat. Babası da söz dinletebilecek miyim diye beni denetliyor orda uzaktan. Dinletemedim. Sonra lanet olsun diyerek köfteyi ağzına zorla koydum elimle ve sırtında vurdum hafifçe. ağlayarak. Sonra kendimi içeri attım sinir krizi geçirdim. Çok ağladım. Kafamı duvarlara vurdum odamda . Bugünlerde zaten hiç iyi hissetmiyorum kendimi. O an canla başla koştum oğlumun yanına affet beni özür dilerim oğlum dedim. Anne acımadı ki dedi. Kötü davrandım affet nolur dedim gözümden sicim gibi yaşlar akıyor bir yandan. Anne sen kötü bir anne değilsin dedi. Çok kötü oldum ben. Kendimi affedemiyorum. Senin hiç bir suçun yok oğlum affet beni nolur dedim. Gönlünü alıp odasında beklemesini söyledim. Babasına da balkonda saydırdım.Hitler gibisin ne istiyorsun benim anneliğimden dedim. Sinir krizi geçiriyorum tabi gözyaşım durmuyor o esnada. Kafamı ellerimi hep bi yerlere vurdum. Bana çocukluğumda yapılanları bunlar benim travmalarımdı. Ben kötü anne oldum senin yüzünden diye kendimi kaybettim. Gözyaşım durmuyor. Ben sanırım ayrılacağım. Birdaha bunları yaşamak istemiyorum. Ben çocuğuna sözünü geçiremeyen kötü bir anne miyim...
Konumu kilitler misiniz.Mune teşekkürler yargılamadan yazan arkadaşlara.Sosyal hizmetlere verilmeli diyen arkadaş sana sözüm, bunlar oğlumun yaşında yaşanmadı. Merak etme. Asla da beni öyle görmesini istemem. Odamda ağladım çıktığımda yavrum sarılıp özür diledim. Kimse görmedi. Ağlarken sen kafanı hafifçe vurmadın mı hiç duvara? O kadar canın yanmadı mı? Hiç sinir krizi geçirmedin mi hayatında? Sana ah ediyorum. Kimseye kolay kolay etmem. Ama sana şu an ah ettim.Dilerim kınadığını yaşamadan ölmezsin.@vesikaliyarim
Konular silinemez ama talebiniz üzerine topik yorumlara kapatılmıştırKötü yorum okudukça benim canım acıyor hala ağlıyorum lütfen silin konumu ben zaten yeterince perişanım
Ben evladım için canımı veririm. Anneliğimi sorgulamasınlar. Onlar umarım daha mükemmel bir anne olurlar.
Mune lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?