Psikolojik yiyici

Valla bacım ben olsam gider kasiyerlik bile yapardım sonra bu adama yol verirdim. Meslek edinmek kişisel tercih ama kendi hayatınıza bakabilmek için bu adami bosayabilmek için sart

Gerçekten ya adamin bana davrandığı gibi neden ben ona davranmıyorum. Adam gülüyor ben sinirleniyorum. Ben güleyim bu kez...

Valla bacım ben olsam gider kasiyerlik bile yapardım sonra bu adama yol verirdim. Meslek edinmek kişisel tercih ama kendi hayatınıza bakabilmek için bu adami bosayabilmek için sart

Zaman çok önemli ama. Kasiyerlik yapinca elime para geçecek. Temelli bir iş degil cııkartabilirler. Olan zamanima olacak. Gerci kasiyerlik işi icin bile aramiyorlar orasi da ayrı mevzu

Çözüm atanmak degil. Tabi atanmak icin ugras o ayri, ama ataninca psikolojik siddet bitmeyecek, o zaman da kredi cekecek sana odetecek, birikim de birikim deyip kendi parani sana harcatmayacak.
Hani atanirsam susar saniyorsan sanma, susmaz.
Eşinden kurtulman lazim bence, bu evliligi iyi tart düşün.

Kredi çekeriz senin üzerine diyor zaten laf arasında. Adamin benimle degil olmayan maasimla hayalleri var

Zaman çok önemli ama. Kasiyerlik yapinca elime para geçecek. Temelli bir iş degil cııkartabilirler. Olan zamanima olacak. Gerci kasiyerlik işi icin bile aramiyorlar orasi da ayrı mevzu
Para yapana kadar evde durun zaten en azından kendi isteklerinize harcayabilirsiniz. Gerçi siz boşanmayı seçenek olarak gormuyo gibisiniz çıkış kapısı var ama yok gibi laflar ediyosunuz. Ne desek bos

Kredi çekeriz senin üzerine diyor zaten laf arasında. Adamin benimle degil olmayan maasimla hayalleri var
Seninle atanabilme ihtimalin oldugu icin evlenmis bile olabilir. Ogretmenlik mezunu, er gec atanir demistir.
Maasinla hayal kurmasa atan da atan demez zaten. Insan cocuguna bile aylik 200tl harclik vermez. Bu nedir yahu. Bu erkeklere noluyor anlamiyorum.

Para yapana kadar evde durun zaten en azından kendi isteklerinize harcayabilirsiniz. Gerçi siz boşanmayı seçenek olarak gormuyo gibisiniz çıkış kapısı var ama yok gibi laflar ediyosunuz. Ne desek bos
Seçenek elbette. Sadece karar veremiyorum. Düzelir mi diyorum. Boşanınca annemlerin yanında bir sığıntı olacağımı düşünüyorum. Yanlis bir dusunce ama oyle hissediyorum. O sebeple boşanma meselesinden ziyade duzelir mi benim ne yapmam gerek meselesine odaklaniyorum.

Para muhabbeti disinda araniz nasil, sana nasil davraniyor?
Bosanmayi dusunmedigin icin soruyorum

Er geç atanirsin diyordu evet. Ogretmenlik bölümünü yeni bitirdim. Hâlâ diyor calis sana calis demiyor muyum gibi laflar ediyor. Çalıştığım halde baski uyguluyor

İlla niye anne evine dönmelisiniz ki kendi evinize çıkabilirsiniz. Öncesinde belki bı sure onlarda misafir olmanız gerekebilir. Ben duzelicegini sanmıyorum. Duzelicegine dair umudunuz varsa varyemez kocaniza yuvanizi kurtarmak için terapiste gidelim diyin bakalım o sizi buna değer gorucek mi

Para muhabbeti disinda araniz nasil, sana nasil davraniyor?
Bosanmayi dusunmedigin icin soruyorum
Onun haricinde ben konuyu açıp tartışma başlatmazsam iyi diyebiliriz. Yabanci dizi izleriz beraber. Yemek yaparken gelir o da salatayi yapar bir seyler pişirir. Markete beraber gideriz yani mecburen biraz da. Cunku anapara onda. Ama muhabbetleri beni sarmıyor. Dinledigi muzikler ilgi alanima girmiyor. Evde dans falan eder komiklik yapar. Oyle cok sinirli biri degildir. Annemi babami cok seviyor şakalaşiyor onlarla. Hediye aliyor annemlere. (Bana almiyor)

Gidelim diyip gecistirir diye düşünüyorum

Cimri biri, seni para yiyici olarak goruyor. Kazanmiyorsa harcamasin modunda.
Ama sen atanirsan senin paran benim param olmaz deyip çökecek maaşına. Seni borca sokup mal mülk sahibi olacak.
Insan ilk calismaya basladigi zaman bi heves para harcamak ister, her begendigini almak ister mesela, bir iki ay boyle gider. Senin boyle bir lüksün olmayacak.

Bu zamanda tek maaşla geçinmek çok zor. Nasıl ki ev işlerinin kadının görevi gibi atfedilmesi doğru değilse evi gecindirmek de erkeğin görevi olarak görülmemeli. Sizin de ev ekonomisine katkıda bulunmanız lazım. Part time da olsa bir iş bulmaya çalışın. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Hem eşinize muhtaç olmazsınız, hem de yeni bir ortamınız olur. Ev işlerini de birlikte yaparsınız.
Ama corona nedeniyle bu aralar zaten bir çok kişi ücretsiz izne ayrılmış durumda. Eşinize bunu hatırlatın.

Ama gecim sıkıntısı cekmiyorlar ki adam 3bin tl kenara atiyormus her ay. Adamin derdi daha cok birikim yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…