Psikolojim mahvoldu. Dayanamıyorum

Evet tamamen anksiyete kaynaklı OKB belirtileri. Hepsi hem de. Titremeler, ölüm hissi, nefes darlığı..

Muhakkak doktora gidin. Erken müdahalede daha kolay tedavi olursunuz.
Beklenmedik anda gayet normalim o gün hiç bir sıkıntı yaşamamışım ama birden vurdu iki kere işyerinde

Psikologa gitmeni tavsiye ed erim burda cozum bulamayiz

Bir psikiyatristten randevu almışsın çok güzel. Doktorunla konuş ve terapi de almak istediğini söyle, seni yönlendirecektir.

Ağır piskoLojik vaka olmuşsunuz allah yardımcınız olsun tedavi olun

Bir psikiyatristten randevu almışsın çok güzel. Doktorunla konuş ve terapi de almak istediğini söyle, seni yönlendirecektir.

Evet terapiye de kesinlikle ihtiyacım var. Bir de şeyi merak ediyorum. Bi üstte arkadaşlardan OKB filan diyen oldu acaba onun için verilen ilaçların içeriği ne yani nasıl tedavi sağlıyor böyle ilaçlar. Neye etkisi var düşüncelerde mi değişiklik yapıyor nedir yani?

Gel de sinir olma. Ne zaman iyilik yapsam mal gibi ortada kalıyorum yaa. Annemin geçenlerde yaptığı bileziği bozdum. Borç icradan dönsün diye eşime verdim. Okul paramı da elinde harçlık yok diye verdim. Adamın maaş almayacağı tuttu. İşyerinde sorun varmış maaşı bi haftadır yatırmadılar. Okul param da gitti kayıt yenilemem lazım aöfte. Elimde hiç kalmadı harçlıktan başka. Neden böyle oluyor ya? Bıktım artık. Bu kadar sorunun içinde sağlam kalabilir miydim ki?

Şimdi bence bir anksiyete problemi var ama tam teşhis burdan konulamaz ki.. Şöyle ki ilaçlar bu olumsuz düşünceleri düşünmemenizi, beyninizin size yanlış sinyaller vermemesini sağlıyor kısaca. Terapi de alt sebeplere inerek düşünce yapınınızı değiştirmenize yardımcı oluyor.

Kimi insana sadece ilaç kimine sadece terapi kimisine de ikisi bir uygulanmalı. Siz bir doktornuzla konuşun, burdan yönlendirmek doğru değil.

Evet birçok sorunu üst üste yaşıyor olabilirsiniz ama böyle ayakta kalamam diye düşünmeyin. Eşinize durumun aciletinden bahsedin bir çözümü olacaktır belki. Aöf kayıt yenileme ne zamana kadar ki? Belki yatar eşinizin maaşı??

İlk doğumumdan sonra böyle olmuştum, zamanla geçmişti.
Ama çıldırırcasına ağlıyorum demişsiniz, yardım alsanız güzel olur, daha kolay olur atlatmanız.

İnşallah yatar. Biliyor acil olduğunu. Gerçekten yoruldum artık

İlk doğumumdan sonra böyle olmuştum, zamanla geçmişti.
Ama çıldırırcasına ağlıyorum demişsiniz, yardım alsanız güzel olur, daha kolay olur atlatmanız.

İlk zamanlar bir şey olduğunda yeteeer diye sesim kısılana kadar gözlerim kan çanağı olana kadar ağlıyordum. Kendimi yerlere atıyordum. Sakinkleşemiyordum. Sonra işe girdim 1yılı geçti 14 ay oldu öyle ağlamıyorum işe girmek bana okadar iyi geldi ki inanamazsınız. Bu kadarını beklemiyordum. İnsanlarla iletişim halindeyim. Personel müdürü ile birlikte çalışıyorum. Beni okadar rahatlattı ki. Bir şeyler yapmak bir birey olduğumu işe yaradığımı görmek bende değişik haller yarattı. Bana çok iyi geldi. Şimdi en azından devamlı ağlamıyorum. Ağladığım zamanlar zora düştüğümde ki bu da öncekinden kalma çünkü o zamanlar ağlamaktan başka hiç bir şey yapamıyordum. Çaresiz kalınca ağlıyorum. Bi de şimdi durup dururken ağlama huyu çıktı bende. Bir şeye gülerken aniden gülmek benim hakkım mı sen çok mu mutlusun da gülüyorsun diyorum ve ağlamaya başlıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…