Özür dilemeyin lütfen .Geçmiş olsun ,sadece bu durum günümüzde normal onu belirtmek istedim
Bence 20 yaşında bir genckiz için bu ifadeyi takmak çok normal. Burada o sağlıkçının ettiği söz basit bir söz mü. Böyle ilahlik taslayip insanlara böyle sözler kullanmak kolay bir şeymi. Ben olsam çok kizardim. Takma canım sen de o onun hadsizligi. Geleceği sadece Allah bilir
Biraz daha okuyun o zaman. Google’a yazıp bulduğunuz kaynaklar kaynak değildir. Bilimsel makaleler okuyun.
Evet çevresel etmenler sağlığımız üzerinde etkilidir. Bunu kimse inkar etmez ancak çevresel faktörler genleri değiştirir demek çok ütopik. Genler değişmez, hastalıkların ortaya çıkma ihtimalini belli tedbirler alarak düşürebiliriz. Tamamen engelleyebiliriz anlamına gelmez bu.
Testis konulabilir demedim zaten. Haatalik o zaman tanimlanmamis bile. Nasıl öldüğünü belki bilirsiniz diye sordum. Benim babaannem anlatmıştı çünkü. Anlatmasına gore kalp krizi geçirmiş muhtemelen babası. Annesi de üzüntüden hastalanıp ölmüş. Babaannem de çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiBabaannem 1912 doğumlu diyorum yahu, annesine babasına nasıl teşhis konulabilir sizce? Konsa bile babaannemin son dönemine ancak yetişmiş bir çocuk olarak onun anne babasının sağlığıyla ilgili bilgimin olması mucize olurdu muhtemelen.
Canm malesef bendede cıktı benım de annemde ve bi ablamda varmıs 23 yasındaym dahaBenim babaannem rahim kanserinden öldü, onun annesi de rahim kanserinden ölmüş. Tam olarak teşhis konmamış tabiki ama aynı babaannemin rahmindeki gibi yaralar varmış, yatalak olmuş ve vefat etmiş. Mesela halada rahim kanseri. Babaannem köyde büyümüş köyünden dışarı çıkmamış, halam ise evlenip İstanbula gelmiş.
Aynı şekilde anneannem yumurtalık kanseri, onun annesi de rahim kanseriydi 20 yıl önce vefat etmiş.
Merhaba, belirtileriniz nelerdi acaba?Canm malesef bendede cıktı benım de annemde ve bi ablamda varmıs 23 yasındaym daha(baslangısı cıktı 1 senedır ugrasıyorum
Adetım 1 ay süruyodu hic bı zaman lekesız gun yoktu 4 gun olsam dıer gunler bı pecete kadar kan gelıyodu ılıskı sonrası direk kanama bideMerhaba, belirtileriniz nelerdi acaba?
Anladım, benimde smear testim yetersiz çıktı da ondan sordum, smear testinde mi çıktı sizin? Çok geçmiş olsun rahim falan alınma olmadı inşallah.Adetım 1 ay süruyodu hic bı zaman lekesız gun yoktu 4 gun olsam dıer gunler bı pecete kadar kan gelıyodu ılıskı sonrası direk kanama bide
Parca aldılar 4 kere kortızon hapa baslattılar 6 ay adet olmadım 2 aydır daha yenı yenı oluyom ama sökülemedm hapı ıctım fayda etmıs bıraktım 3 ay sonra tekrarlamıs doktor tekrar o hapı vercektı bu sefer ıkı katı yada bı an once cocuk sahıbı ol dedi cocugu sectım bu seferde kalamıyom olmucak die korkuyorum bı yandan ilerlicek iyice dieMerhaba, belirtileriniz nelerdi acaba?
Tüp bebek yapma şansınız varsa bence o yöntemi deneyin. Çok üzüldüm size ya. İnşallah iyileşip evlat sahibi olabilirsinizParca aldılar 4 kere kortızon hapa baslattılar 6 ay adet olmadım 2 aydır daha yenı yenı oluyom ama sökülemedm hapı ıctım fayda etmıs bıraktım 3 ay sonra tekrarlamıs doktor tekrar o hapı vercektı bu sefer ıkı katı yada bı an once cocuk sahıbı ol dedi cocugu sectım bu seferde kalamıyom olmucak die korkuyorum bı yandan ilerlicek iyice die
Genc oldugumdan olmadı yasım ıleri olsaydı hmen rahmi alcaz dedıler o yuzden 1 veya ıkı cocuktan sonra alcaklarmıs ein hastalıgı rahim agzı kanseri benmkiAnladım, benimde smear testim yetersiz çıktı da ondan sordum, smear testinde mi çıktı sizin? Çok geçmiş olsun rahim falan alınma olmadı inşallah.
İnşallah evler sahibi olursunuz ben çok iyi bilmiyorum ama mutlaka bir doktora gidin tüp bebek durumunu konuşun durumun aciliyeti hakkında bilgi alın. Çok geçmiş olsun.Genc oldugumdan olmadı yasım ıleri olsaydı hmen rahmi alcaz dedıler o yuzden 1 veya ıkı cocuktan sonra alcaklarmıs ein hastalıgı rahim agzı kanseri benmki
Yeni evli oldugumdan 3 ay deneyın dedi olmazsa gel dedi bakalm ne yapcaklar gecen baska doktora gttım üzüldü oda cocuk sahıpı olma bıraz zor dedi kan istedi o ise yumurtalıgıma sıcramısmı dıe baktı allaha sukur normal dedi kadın kontırl hapı verdi bunu adette ic dıer adette gel dedi bakalm nolcakTüp bebek yapma şansınız varsa bence o yöntemi deneyin. Çok üzüldüm size ya. İnşallah iyileşip evlat sahibi olabilirsiniz
Yumurtalığınıza sıçramadıysa çok iyi, biraz daha deneyin olmazsa yaptırın tüp bebek. Belki ikiz falan olur çok iyi olur.Yeni evli oldugumdan 3 ay deneyın dedi olmazsa gel dedi bakalm ne yapcaklar gecen baska doktora gttım üzüldü oda cocuk sahıpı olma bıraz zor dedi kan istedi o ise yumurtalıgıma sıcramısmı dıe baktı allaha sukur normal dedi kadın kontırl hapı verdi bunu adette ic dıer adette gel dedi bakalm nolcak
Ayyy ınsallah kuzum ınsallah olur varya senin ne oldu pekı sendede varmıYumurtalığınıza sıçramadıysa çok iyi, biraz daha deneyin olmazsa yaptırın tüp bebek. Belki ikiz falan olur çok iyi olur.
Yok yok bende Allaha şükür.. Çok üzüldüm ama size. Sağlıkla evlat sahibi olun inşallah. Kanser çok zor bir rahatsızlık.Ayyy ınsallah kuzum ınsallah olur varya senin ne oldu pekı sendede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?