Psikolojimi bozan sağlıkçı!

Babaannemizin annesinde babasinda varmisymis peki? Haatanede teshis konmamistir belki ama neden öldüklerini söylemiştir size.
Benim babaannem rahim kanserinden öldü, onun annesi de rahim kanserinden ölmüş. Tam olarak teşhis konmamış tabiki ama aynı babaannemin rahmindeki gibi yaralar varmış, yatalak olmuş ve vefat etmiş. Mesela halada rahim kanseri. Babaannem köyde büyümüş köyünden dışarı çıkmamış, halam ise evlenip İstanbula gelmiş.
Aynı şekilde anneannem yumurtalık kanseri, onun annesi de rahim kanseriydi 20 yıl önce vefat etmiş.

Tarım ilaçları acayip allerjrnik özellik ve genotoksik etki gösteriyor. DNA yi bile bozabiliyor. Hiç masum değiller. Meyveye böcek girmiyor tek iyi yanı o.

Risk var evet dese daha hoş olurdu böyle olunca tabi ben de abartı takıntı panik biri olduğum için bi an panik oldum. Aynen öyle katılıyorum
Panik atak olmayan biri seni anlayamaz Herkes her olayda aynı tepkiyi vermez
Herkesin yaşadıkları farklıdır o yüzden bu konuyu aklında daha fazla düşünmemeni tavsiye ederim unutmaya çalış baska şeylere odaklan inşallah bu kaygın geçer

Teşekkür ediyorum anlayışınız için benim için çok zor bu takıntı ve panik atak olayı. Haklısınız sağolun tekrardan

Çok ilginçmiş. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin
Inşallah sizde çıkmaz o zaman.

Tarım ilaçları acayip allerjrnik özellik ve genotoksik etki gösteriyor. DNA yi bile bozabiliyor. Hiç masum değiller. Meyveye böcek girmiyor tek iyi yanı o.
Meyve sebze sayisi ancak bu tarım devrimi ile insanlığa yetiyor. Yoksa asla bulamazdık meyve sebze.

Siz asilarinizi yaptiniz mi ? Serviks kanseri icin ?

Cinsel ilişki yaşayanlara yapılıyormuş, doktorum öyle söyledi. Yani İnternette de öyle yazıyor.
Hayir aksine 26 yaşına kadar yapılıyor ve en etkili olduğu yaslar ergenlik öncesi . Ası ile cinsel ilişkinin bağlantısı yok , belki doktorunuz muayeneyi kast etmiştir .
Cervarix adı araştırın isterseniz . 3 doz halinde yapılyor ve biraz tuzlu ama iyi bir asidir .

Dozu 300 lira gibi birşeydi sanırım, eğer öyleyse yaptırayım teşekkür ederim.

Her doğru her yerde söylenmez. İyiliğiniz için söylüyorsa da üslubunu bilsin. Spor yapın sağlıklı beslenin örnek olsun dedeniz size. Siz bu hastalığı engellemek için elimizden geleni yapın desin.

Babaannemizin annesinde babasinda varmisymis peki? Haatanede teshis konmamistir belki ama neden öldüklerini söylemiştir size.

Babaannem 1912 doğumlu diyorum yahu, annesine babasına nasıl teşhis konulabilir sizce? Konsa bile babaannemin son dönemine ancak yetişmiş bir çocuk olarak onun anne babasının sağlığıyla ilgili bilgimin olması mucize olurdu muhtemelen.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum demek istediğim buydu daha iyi bir dille söylenebilirdi demek istedim.
Her doğru her yerde söylenmez. İyiliğiniz için söylüyorsa da üslubunu bilsin. Spor yapın sağlıklı beslenin örnek olsun dedeniz size. Siz bu hastalığı engellemek için elimizden geleni yapın desin.

Hastalıklarda çevresel faktörler gayet etkilidir.Sigara içen birisiyle içmeyen birisinin akciger kanseri olma ihtimali aynı mı? Sigara çevresel bir faktör ya da hormonlu gıdalar. Ha down sendromu tamamen genetik ama sonradan gelısen hastalıklarda çoğunlukla cevresel faktorler ile genetik faktörler birlikte etkili.Seker hastalığı , kalp hastalıgı, kanser...

Konu sahibi bu devirde 85 yaşındaki dedeniz kanser oluyorsa genleriniz gayet saglamdır bence.Çok genç yastaki yakinini bu hastaliklardan kaybedenler napsın? Bu konunuz muhtemelen o insanları da üzdü. Lütfen daha geniş açıdan bakın

Radyasyon genleri bozar .Bu yüzden nesiller boyu sakat çocuklar doğar.

Yok benim dedem 70 li yaşlarında. Anne tarafımdaki dedemde olmadığını belirtmek istedim anne tarafımdaki ve sağlıklı dedem 85 yaşında yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi elimde değil en kısa zamanda psikologla görğşexeğimi yazdım bende takıntı ve panil atak var elbette abarttım farkındayım bu konu hakkında da özürlerimi belirityorum tekrardan.

Özür dilemeyin lütfen .Geçmiş olsun ,sadece bu durum günümüzde normal onu belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…